Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Daewoo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo.html)
-   -   Viteza maxima - Cielo (https://forum.4tuning.ro/313-discutii-daewoo/14098-viteza-maxima-cielo.html)

solo24 07-02-07 23:54

Re: viteze maxime cu cielo

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 735338)
eu ma gandeam sa schimb cielo-ul care m-o slujit cu o nubira sau leganza :D ...ca un mic tuning extrem nu strica :P

nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard
stiu p cnv care si-a luat nubira
este o diferenta destul de mare
1stabilitate
2putere
3confort
4diferenta mare de pretzuri:twisted: :twisted: cam scumpe piesele
tot mai bun e cielo
lovesti un pic p cnv,bara e intraga daca e sa ii sara fff putin vopseaua in schimb la nubira nu prea cred ca e la fel

vgedc 08-02-07 08:26

asa k mai bine ramaneti la cielo..:)in loc de leganza sau nubira de ce nu alegeti un seria 3 sau un a3 de ce nu chiar a4 model mai vechi putin ...cred k la aceeasi suma o sa va invartiti:P

PH-04-WPD 12-02-07 01:21

Vgedc am koreean si stiu cum merge... si toate care le-am intalnit asa merg... daca a lui dacia-wrc care are modificari si mai multi cai decat cel stock ... si ia 100 fix cu a 2-a ... al meu e stock ( nici macar filtru de aer sport ) ia 90 ...
Si un a4 sau un serie 3 sa stii k se intretine mult mai greu decat o nubira sau leganza... si a3 niciodata nu cred ca o sa iti iei cu banii aia cu care iti iei tu nubira ....sau leganza....( inmatriculat in RO )
geti... ai foarte mare dreptate... mersul cu viteza e o inconstienta... indiferent de masina pe care o ai... si da ai dreptate sunt masini mai bune ca cielo la 3500 de euro... dar eu unu am ales cielo pt. ca m-am gandit sa si imi pot permite sa intretin masina... ca banii sa cumperi o masina se fac rost... dar intretinutu e cel mai greu. Oricum zicea cineva ca e foarte buna pt. drumurile noastre... si are foarte mare dreptate. Eu unu sunt multumit de cielo-ul meu.

vgedc 12-02-07 22:04

poi acu nu tre sal mai inmatriculezi... :P dak tot suntem in UE :) poi il iei ieftin neinmatriculat il tii cat il tii il vinzi si iei altu...sau dak nu te duci in tara de unde lai luat si mai intri odata cu el sil tii asa pan te plictisesti :P

Slyr 13-02-07 17:50

Quote:

Originally Posted by awos_rap (Post 333895)
cele de prin 97 -98 sunt moarte
140 max. tre sa fie noua max 2 ani

Ei serios. 140 zici tu? cielo de 10 ---->160(mai mult nu am vrut sa incerc, desi cred ca prindeam vreo lejer 170). Pacat ca nu am o poza sa va arat.
Adevarat e ca aicea depinde f mult si cum comduci masina si cum ai intretinut-o. Daca o tii din scurt la intretinere o sa mearga bine oricand.

geti 14-02-07 11:05

Bine spus.O masina intrtinuta va merge bine oricand

BGD_NNE 15-02-07 18:26

Yo am luat-o anu trecut in vara si masina a fost la cineva pe firma(deci nu s-a prea avut grija de ea teoretic).imediat dupa ce am luat-o am dus-o la un pritene sa o ia el la frecush si sa imi zica daca se merita banii sau nu.Uimirea mare a fost sa aflu ca motorul(ceea ce ma interesa cel mai mult) este in stare perfecta si ceea ce zici u awos_rap ca cele din 97-98 nu iau mia mult de 140 is aberatzii.Eu personal cu tata langa mine ca se convinga si el -iam dus acu pana in 190 si viteza reala era de 180 (m-o luat radarul).:((:((:((

vgedc 17-02-07 11:21

for BGN_NNE ...si ai mai avut permis?:P sau a rezolvat tata ;)

BGD_NNE 17-02-07 11:23

400 euroi :(((.banii mei de amortizoare s-au dus pe viteza

DACIA-Wrc 17-02-07 15:59

prostia se plateste

geti 17-02-07 18:10

Sa nu fim rai.Nu prostia ci vointa sau mai degraba ambitia se platesc.Priveste partea pozitiva,tu ai ramas fara bani de amortizoare.Altii merg iau un radar pierd banii de amortizoare mai merg o data cu viteza aia si atunci pierd banii de cosciug ca sa nu mai punem ca si au ipotecat locul de veci ca sa plateasca radarul.Acuma serios,am spus si repet chiar avem strazi asa bune de mers cu sute de km pe ora?

DACIA-Wrc 18-02-07 08:24

sunt unele portiuni unde avem....restu...nu :(

vgedc 19-02-07 18:03

si romana cand scapa la strazi bune ii da cap :))

B-87-CTE 19-02-07 19:17

eu am mers cu un doch 16 valve 200km\h sau cel putin asa arata acu 180 tot era ,reprizele nu sunt fulminante merge incet si sigur

lazar 19-02-07 19:25

Cielo de 1.5 si 8 valve nu ia mai mult de 165-170 iar executivu' nu trece de 180 asa ca nu mai va agitati atat...Totusi modelul de 1.5 cu 8 valve este o masina foarte buna.

All times are GMT +2. The time now is 03:46.

- Copyright 2026 4Tuning