![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti
mey cand vati hotarat cum facem...cu pozele...pls send private mes...ca poate napuc sa citesc pe forum :(
|
ba fratilor eu astept sa vad c facem cu pozele...cum le trimitem...shi c sa hotarat Topart, cum le trimitem?
|
presupun k ink nu sa ajuns la o solutie :P
|
Lucrarea mea e gata, nu e cine stie ce, pt. ca unii oameni mai merg si la scoala si nu au timp :lol: . Am inteles ca pt. begginer se trimite lucrarea + screenshotu' la ZoliaT. Dar acum astept sa vedem cum o sa trimitem lucrarile.
|
bai yo am terminat d cateva zile bune lucrarile dar nu pot fi trimise c chestie:):)
|
Quote:
Astept TOATE lucrarile pe mail, la [email protected] pana maine seara (miercuri seara), ca cel tarziu joi dimineata sa fie uploadate pe forum pentru ca voi, userii, sa puteti vota ce va place. In subiectul e-mailului scrieti user/categoria la care participati (ex: User GolfTuning / Categoria ADVANCED TUNING). Astept! :wink: |
o sa ai ceva d munk... d unu singur :| adik d p un singur cont d mail...
|
Deci.... cel tarziu maine seara, toate lucrarile trebuie sa ajunga la cei care le centralizeaza. Trimiterea tuturor lucrarilor la mine in mail era ultima solutie, dar iata ca a aparut o scapare.
Azi se vor face 4 adrese de mail, separate pentru fiecare categorie in parte (adica 1 pentru advanced, 1 pentru begginer, 1 pentru high-end si una pentru freehand) si fiecare va trimite lucrarile la adresa atribuita categoriei in care se incadreaza. Va rog, asteptati pana diseara, cand o sa va comunic tuturor adresele si nu intarziati cu trimiterea pozelor. PS: ne cerem scuze pentru timpul relativ scurt de incheiere a concursului; speram ca toata lumea sa-si fi terminat lucrarea/lucrarile! |
se lucreaza intens ....
|
noroc ca am mai citit odata ;) trimiteam pozele pe nsl_craiova@yahoo :oops:
|
nu ...aveti rabdare sa fiseze adresele d mail unde vor fi trimise lucrarile
|
Rivas | Beginer Tuning
|
Quote:
|
Quote:
|
deci care sunt email-urile?.....abia astept sa vad shi celelalte lucrari:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning