![]() |
Re: Bugatti pregateste un nou model
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/hpUOQlhH9dU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/hpUOQlhH9dU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
Care o fi oare senzatia la 400 km/h ?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
PS - vrei sa vorbim de masini inutile ? Bun, cam 99% din masinile de pe planeta asta sunt inutile, inclusiv toate supercar-urile. Si ? |
Dupa cum zice si in documentarul de pe pagina anterioara motorul acela scoate ceva 3000hp+, mai C63 AMG tu chiar crezi ca inginerii aia sunt niste "persoane" care debea au iesit dintr-un service si au vezut cum se schimba uleiul...? Iti zic eu toti de acolo au un cap "mare" si au pus idee cu idee cap la cap si a rezultat acest motor... crezi ca daca nu vroiau nu scoteau un motor si mai mare si mai puternic? Si iti zic Veyron nu e facut pentru profit ci pentru ce e el defapt o masina speciala costurile de constructie sunt peste costurile de vanzare :-) masina asta nu aduce profit dar aduce popularitate, reclama etc.
|
Quote:
Toate incercarile de atingere a vitezei maxime a Veyronului au fost facute ori pe pista , ori pe pista de aeroport.Trebuie sa 'inchiriezi' una din cele doua variante ca sa vezi 'cat baga' si asta daca ai cheia speciala. :lol: O masina foarte utila...NOT ! :???: Bugatti n-a demonstrat nimic prin Veyron decat ca e "attention whore" , iar faptul ca fiecare masina vanduta este vanduta in pierdere nu emotioneaza pe absolut nimeni , doar demonstreaza cat de infometati sunt dupa marketing. ;) |
Dar alt supercar care prinde > 350 km/h l-ai vazut pe drum public cu viteza aia ? Alea sunt utile ? NOT ?
Bugatti (VAG) a demonstrat prin Veyron ca ei POT, spre deosebire de altii, pot din punct de vedere al tehnologiei, pot din punct de vedere financiar. Asta e, viata e grea, nu toti poate ! :lol: Din ce spui tu reiese ca daca nu poate atinge viteza aia pe un drum public din Ro masina e inutila. Tare, senzational :lol:. Ar trebui sa ne luam toti tractoarase de 100 CP sa ii dam 200 km/h pe autostrada si sa postam pe iutub ce jm3n de masina utila avem. PS - de unde stii pe cine emotioneaza si pe cine nu ? Poti vorbi in numele tau nu in numele tuturor, e o mica diferenta. |
Quote:
Aparent faci parte din grupu "e bo$$ de bo$$ masina , scrie ca 'baga' 407 km/h in talon" si ramai cam...cu atat...cifra din talon. Mergi pe aceeasi logica infecta pe care o adopta foarte multi posesori de masini puternice din Romania care isi conduc masinile respective in stil ECO.La fel de 'rapid' ar putea merge si cu un Logan , dar evident , sa vada omu ca el are AMG/M/RS/etc. , da bine la ochi.Macar de le-ar duce pe vreun track , dar...pauza.Parca impresiile si figurile conteaza in cazul lor, exact. Cu ce ma incalzeste ca prinde 407 km/h daca stiu ca n-o sa prind niciodata viteza respectiva ? Legat de piste de aeroport inchiriate , hai ca nu traim pe acolo... Legat de PS , mi se rupe maxim de pierderile lor si la fel ar trebui sa-ti raspunda orice om care gandeste logic.Au facut sacrificiul asta pentru marketing si pentru suferinta lor interioara care se regaseste si in cazul tau de VAG fan-boy. Apropo , e ultimul reply pe care ti-l mai scriu vreodata.Stilul tau copilaros ( pacat ca ai ascuns varsta de 18-19 ani , probabil te saturai deja de ramarcile legate de varsta ), comentariile aberante/penibile si cunostintele tale de pe internet ma lasa total rece. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
:-h. |
anaconda! Ce 21-22 de ani..ca nu are nici 18 din cate imi aduc aminte! Oricum nu vad rostul sa critici un supercar, atata timp cat tu ( ca persoana ) nici 50.000 km nu ai facut cu masina personala !
Anyway, nu mi se pare impresionant ca veyronul prinde 407 cat mi se pare impresionant ce acceleratie are pana la 300/h. Parca asta conteaza mai mult, acceleratia 0-300 . |
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning