Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Electronica Auto (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto.html)
-   -   borduri modificate cu lumina albastra, alba etc (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto/1329-borduri-modificate-lumina-albastra-alba-etc.html)

edy77_driver 06-04-06 11:04

Re: bord cu lumina albastra, alba etc

va multumesc oricum..am reusit sa le fac in oras si acum ma apuc de montaj.daca imi dati voie sa postez si aici la voi o sa postez cu poze dupa ce fac o proba pe bordul din casa..de probe.

SORAN 06-04-06 12:26

Pot sa iti fac rost de ceva o sa ma interesez. Erau undeva pe forum la Oltcit atasate!

X-Ray-Eyes 07-04-06 17:41

Quote:

Originally Posted by Psycho
nu`m aduce aminte de noaptea aia nedormita :) .. btw ..a i fost al examen ?! :) ...

am vazut si eu octavia la final .. a ieshit nebunieee .... sam era inebunit :)

cat despre andrei .. pe drum .. imi zicea .. : frae a ieshit prea belea uite` si tuh cum au ieshit limbile ...

Felicitari si multe laude !!!
A iesit beton ...
Daca avetzi de gand sa va schimbatzi ledurile din bord va zic 101 % sigur ca dsign Aka Daniel este cel mai in domeniu ...
Sincer , a stat cu mine , Spoof aka Psycho si JKV'u pana la 5:30 dimineatza , aproape 6 , ca sa schimbe ledurile la Skoda si Astra ... Bravo ! Sincer ... mai rar gasesti asa oameni ... altul in locul lui ne-ar fi trimis la plimbare pentru a 2-a zi ...
Toate respectele mele ... si vi-l recomand din tot sufletul .. STIE CE FACE !
P.S. : Limbile ... Psycho stie mai bine ... sau intrebati-l de Moxu' ! :)

EvLSant0S 08-04-06 23:50

1 Attachment(s)
...........

Bmwaldo 09-04-06 15:47

Felicitari pt munca pe care o facetzi ... suntetzi extraordinari !! am ramas :shock: :shock: :shock: cand am vazut limbile alea albe pe octavia :shock: felicitari inca odata !!

sistem 11-04-06 13:05

am un golf 2 1800 GTI din 90 si vreau sa fac bordul cu leduri cat mar costa ?
ceasurile nu stiu de unde sa fac rost ....ca sunt in oradea ...si cu ledurile tu esti in buc aici in oradea nu stii pe cineva ?

silviu_gsi 12-04-06 12:29

sal,sunt din ab,poti sa imi spui si mie de cat sunt rezistentele ce le pui la ledurile albe?ca am inceput sa imi fac si eu bordu ,vreau sa fac alba consola si ceasurile albastre,
10x,Bafta
ps:am un astra gsi

tha_real_valek 12-04-06 21:08

nu am avut timp sa citesc tot topicul dar vreau sa shtiu shi eu (informativ ashea....) cam cat poti sa iti iei pe o lucrare de genula asta:skimbare de leduri

dsign 14-04-06 15:10

pt gsi, detalii tehnice mai tz pe privat

in oradea nu stiu pe nimeni

costul unei lucrari depinde de tipul masinii, de numarul de leduri, de timpul de lucru. preturile merg de la 500 000 lei pina la 3 millioane, pt un bord (am spus, depinde f mult de masina)

Pitu 14-04-06 15:44

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
...........

m ati inebunit , si pe poza ai ajuns sa scrii anonimus:))

silviu_gsi 17-04-06 13:51

sal,inca astept cand o sa ai timp sa imi spui codul de culoare la rezistente
Bft!!

B-83-DAC 17-04-06 14:40

ma ca tot suntem la capitolul borduri as vrea sa stiu si eu cine are idee din ce se poate construi un cadran si de unde pot fi procurate respectivele materiale (in cazul in care a incercat cineva sa faca asa ceva)?multumesc

dsign 19-04-06 00:54

un plexi subtire, de max 1mm, pe care se serigrafiaza sau autocolant taiat cu cutter plotterul

silviu_gsi 19-04-06 09:46

10x pt info dsign
bft

B-83-DAC 19-04-06 15:04

autocolantul deja il am (pentru ca am fost impreuna acolo sa il fac asta nu cred ca mai sti dsign) cat despre partea cu plexi unde merg sa serigrafiez?Adica as vrea niste indicatii ceva daca ai idee.merci

All times are GMT +2. The time now is 00:53.

- Copyright 2026 4Tuning