![]() |
mm.. pana atunci sper totusi ca o sa plek sa mai prind &eu ultimele ultraviolete de la mare. Imi pare rau daca organizati ceva frumos &n`o sa fiu :( dar ma inscriu data viitoare :wink: dupa ce vin de la mare [SPER ca vremea ma lasa sa plec :? ]
|
Locul il avem asigurat si e super tare (se pot face orgii in padurea aia).
Mancarea se procura (eu am 2 cotoaie de cocomârlă acasa :lol:). Transportul e 100.000 lei (dus si inca una, pentru intors). Eu cu ranzi atat am dat aseara. PS: Eliza - daca nu vii, te fac bruneta :P Cecilia - tu daca vii fara Anda, te tund :wink: |
Gabi locul ala il avem asigurat oricand dar trebuie sa stiu dinainte cu 1-2 zile sa vb tata cu ala sa ne dea cheia sau sa nu cumva sa aiba si el chef planificat.
P.S.: Ati pierdut niste faze super tari azinoapte...dupa ce ati plecat voi si ne-am luat rau de tot toti in freza :lol: P.P.S.:Care aveti boxe super puternice si puteti sa le luati acolo?Cand spun super puternice ma refer de la 150w in sus |
Re:
Quote:
|
Gogo, coco, ce mai conteaza ? Eu de coco stiu :lol:
Hai sa ne hotaram mai repede, ca sa poate vorbi Andi (mikey) pentru canton. Cine vrea sa vina, sa subscrie :wink: Eu... SUBSCRIU! |
unde e ma cantonu h'asta?.. :lol: si pe ce dai 100 de mii??.. :roll: explain to me! ;)
|
Boss pe taxi ma ... Si asta pentru dus
|
dar putem sa punem bani la benzina si iesim mai ieftin ... :roll: sau microbuz ceva nu e ? ca nu se merita sa dam 100 de taxi ... :roll:
|
:cry: :( vreau si ioooooooo... dar kiar weeku` asta o sa fiu pe plaja.. nu pot zice ca imi pare rau dar kiar ash fii venit si cu voi.. sper sa se mai repete kestia.. sa pot sa subscriu si eu :(
Gabi... cum adica sa ma faci bruneta?! imi inmultesti cei 4 neuroni ? :)) [4 pt. ca nu sunt in totalitate blonda.... b-( ... imi place sa cred!! :roll: ] :lol: |
pe mine putetzi conta oricand
|
nush dk sunt off topic dar...
sapt viitoare o sa fiu pe zona :peace: si dk o sa am norok o sa stau mai mult 8) sami fac niste spoilere,flanshe&shit la berbecu meu :P :rockon: treaba e k nush exact kand vin... ma primiti :wave: cu bratele deschise :joy: sau cu capotele incinse :flamed: ?!?! |
Dap speeder.. da si tu un pm.. cu 2 zile inainte.. si te asteptam.. :lol: 10x G-SpoTT pentru lamurire.. dar pana unde atzi mers voi cu taxi de va luat atat?.. unde este acest loc?.. :roll:
|
Boss: eu nu am mers ... Intreaba-l pe Gabi sau pe Ranzi ca ei doi au fost
|
SpeedeR : cum a spus si BoSsuL3TZ : da si tu un pm sau un tel si ne intalnim ! :wink:
|
normal k o sa va zik knd vin :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning