Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Dacia Logan... (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/1325-dacia-logan.html)

TheSinner2 17-09-04 22:56

poze cu logan, in showroom , pe prima pagina a ****************** .. si acolo se vad urme de rugina :roll:

Al3xius 17-09-04 23:58

de tot rahatu masina asta...cum dreaq sa o rastoarne un matiz ?! :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil:

g-spott 18-09-04 00:03

cu botu` :P cum altfel ... masina e destul de inalta ....

SpeedeR 18-09-04 00:08

doamne fereste sa te apuce \"gazele\" :mrgreen: prin logan... se creeaza niste turbulente si jap! cade pe o parte :peace: hihi

D.J.SS-TOT 18-09-04 13:05

Ciudat eveniment, cu Loganu si Matizu'!!! Mie mi s-a parut destul d lata masina... Dar d fapt e Dacie si nici nu trebuie sa ma mir... Intrebarea e alta... S-a rasturnat si nici un ranit??? si mai ciudat!!!

HolySoul 19-09-04 17:41

azi la reprezentanta renault vine un nene si zice ca nu se hotaraste intre Logan ..... Clio
I-am zis de megane 2 si o strambat din nas o zis ca e urata masina .. in fine ...
:)))
ce sa mai zic ?
Nici sedan nu i-o placut nici hatchback .. zicea de Logan ca e buna ca are consum redus cika .. mdea fel de fel de oameni

Bogdan_16v 19-09-04 17:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
.. zicea de Logan ca e buna ca are consum redus cika ..

Total pe dinafara omul...insa la faza cu designul, subscriu si eu...e vb de gusturi si gusturi...

tng 28-09-04 15:09

1 Attachment(s)
N-am apucat sa vad daca e poza cu LOGAN tunarit...dar pun una tare
Va place ?

RoSonic 28-09-04 15:26

nu ca n-ar mai fi fost de nustiu cate ori pe forum poza asta, plus ca a fost si cu un mic scandal... deja incepe sa ma calce pe nervi...

si revenind la Logan, s-au sucit intradevar.. si nu mai e cum ziceam eu ca nu se va vinde in vest... si vor intra si pe piata lor.. si surprinzator e ca ei zic ca va fi sub numele Dacia... probabil nu vor sa pateze numele de Renault in cazul in care o sa fie probleme .

B|shOp-VR6 28-09-04 15:38

Pfoaaa.. e a mia oara cand vad poza asta... pe al miilea topic :))

COObra 28-09-04 15:50

dupa ce am vazut poza de 15mii de ori cum zic si cei de sus, tot am o nelamurire la ea.
de ce mama zmeilor ala care o deseneaza o face cu farrile aprinse?

tng 28-09-04 20:11

vad ca toti ati sarit navala pe mine .... :P
n-am avut timp sa ma uit cu atentie la toate paginile sa vad daca mai este..mie mi s-a parut poza f misto si m-am gandit sa v-o arat si voua..SORRY :(

RoSonic 28-09-04 20:44

cica vrea Renault-ul sa preia si uzina de la Craiova pentru a fabrica Logan.... ca au cererea prea mare.

AcidMan 29-09-04 09:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
cica vrea Renault-ul sa preia si uzina de la Craiova pentru a fabrica Logan.... ca au cererea prea mare.

uzina de la Craiova va fi preluata de catre GM in aceasta toamna sa faca Kalos acolo. sa vezi atunci concurenta pentru Loganul la care acum s-au sistat vanzarile. Cica probleme mecanice sau electronice.

Bogdan_16v 29-09-04 09:27

Go go GM! Abia ashtept...asa am auzit si eu...cat despre problemele cu Logan, de unde ai aflat? Te intreb pt ca sunt curios... :?

All times are GMT +2. The time now is 04:17.

- Copyright 2026 4Tuning