![]() |
poze cu logan, in showroom , pe prima pagina a ****************** .. si acolo se vad urme de rugina :roll:
|
de tot rahatu masina asta...cum dreaq sa o rastoarne un matiz ?! :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil:
|
cu botu` :P cum altfel ... masina e destul de inalta ....
|
doamne fereste sa te apuce \"gazele\" :mrgreen: prin logan... se creeaza niste turbulente si jap! cade pe o parte :peace: hihi
|
Ciudat eveniment, cu Loganu si Matizu'!!! Mie mi s-a parut destul d lata masina... Dar d fapt e Dacie si nici nu trebuie sa ma mir... Intrebarea e alta... S-a rasturnat si nici un ranit??? si mai ciudat!!!
|
azi la reprezentanta renault vine un nene si zice ca nu se hotaraste intre Logan ..... Clio
I-am zis de megane 2 si o strambat din nas o zis ca e urata masina .. in fine ... :))) ce sa mai zic ? Nici sedan nu i-o placut nici hatchback .. zicea de Logan ca e buna ca are consum redus cika .. mdea fel de fel de oameni |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
N-am apucat sa vad daca e poza cu LOGAN tunarit...dar pun una tare
Va place ? |
nu ca n-ar mai fi fost de nustiu cate ori pe forum poza asta, plus ca a fost si cu un mic scandal... deja incepe sa ma calce pe nervi...
si revenind la Logan, s-au sucit intradevar.. si nu mai e cum ziceam eu ca nu se va vinde in vest... si vor intra si pe piata lor.. si surprinzator e ca ei zic ca va fi sub numele Dacia... probabil nu vor sa pateze numele de Renault in cazul in care o sa fie probleme . |
Pfoaaa.. e a mia oara cand vad poza asta... pe al miilea topic :))
|
dupa ce am vazut poza de 15mii de ori cum zic si cei de sus, tot am o nelamurire la ea.
de ce mama zmeilor ala care o deseneaza o face cu farrile aprinse? |
vad ca toti ati sarit navala pe mine .... :P
n-am avut timp sa ma uit cu atentie la toate paginile sa vad daca mai este..mie mi s-a parut poza f misto si m-am gandit sa v-o arat si voua..SORRY :( |
cica vrea Renault-ul sa preia si uzina de la Craiova pentru a fabrica Logan.... ca au cererea prea mare.
|
Re:
Quote:
|
Go go GM! Abia ashtept...asa am auzit si eu...cat despre problemele cu Logan, de unde ai aflat? Te intreb pt ca sunt curios... :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:17. |
- Copyright 2026 4Tuning