| eurostyledacia |
12-04-10 07:45 |
Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
(Post 2462148)
cred ca daca te mai duci la mos, si ii propui sa ii dai 100 de dolari si pe aia cred il indupleci, ar fi afacere pentru piese aia. Are multe piese frumoase.
|
too late for that , deja am luat foarte multe piese de la moshu eu ,thanx to Edi, am luat geamurile de la usi , vizoarele cu oglinda, oglinzile chromate, compartimentul pt casetofon, fanul electric ociurile de la faruri cu grilajul, centurile sigurantza pe spate, si mai multe piese minuscule, deja am cheltuit la el numai pe piesele astea 240 cu tot cu transport. asa ca daca lua edi si masina aia albastra cu sa zicem 200 el scotea pe putzin in parts peste 1500 la vinzare ,daca locuiam mai aproape o luam eu numai so am de piese in curte, ce sa faci am ajuns sa fim doi maniaci pasionati de dacii in america, thanx to Edi am luat r12 ala verde postat pe pagina 8 de aici, locuiesc la 4 ore de el ma duc simbata sal aduc acasa, THANX EDI,,, CRED CA O SA FAC UN TRIP LA PENSYLVANIA CU EL IN VARA ASTA LA RENAULT CLUB event,,,,,
mai o intrebare pentru tine andi, cum ash putea face rost de un spoiler de pe spate porbagaj deala finutz cum am mai vazut la daciile 1310?
|