![]() |
Re: Espero - Mica mea limuzina
Quote:
Quote:
|
Daca poti sa il convingi, baga mare:-) la cat cer astia la dezmembrari...
|
Andu... daca tu reusesti sa iei botu cu un mil... spune-i ca ii dau eu 5-10 mil pe restu masinii.... numai daca are motor de 1,8... La mine pare mai imposibil decat la tine :D
|
Fratilor sunteti nebuni?e 375 lei cu fagurele de sub el.NOU.cei interesati pot cere un pm pt informatii.
|
trimite-mi mie un PM cu informatii...
|
si mie daca se poate
|
7 Attachment(s)
niste poze de la mine...
|
Pacat!Pacat mare...vopsita complet.si aqm bushita.mai rau d atat nu s poate.:sad::x
|
Deh asta e.... nu o sa se cunoasca asa mare diferenta de culoare ca nu a apucat sa se matuiasca/ decoloreze.... ;)
|
Baieti nu va faceti griji ca nu o sa se cunoasca deloc diferenta,vopseaua este noua pe ea si nu da semne de inbatranire,si de vopsit doar usa si masca cu un badboy ca spoilerul a scapat decat putin scarjiat,masina o sa fie facuta de acelasi vopsitor si cu aceeasi vopsea nu o sa imi bat joc de ea;).Ia spuneti-mi ca sa indrept ochelarul ala de far pe cine imi recomandati si cat miar lua,da sa fie bun in asa ceva
|
Quote:
|
Quote:
|
a fost de vina ca nu a fost atent,ca avea ceva distanta fata de cel din fata...
|
Quote:
|
salut ,felicitari pt munca depusa:)
eu nu aveam curaj...bafta! p.s. te astept in club daewoo, si pe tine mike:) http://www.craiovaforum.ro/fan-clubu...376639-48.html |
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning