![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
a fost foarte frumos:)..organizare buna si asha..oricum,tot Botosaniul a fost la Putere!!!;) :D
|
o fost frumos .... organizare buna .... masini frumoase sa vedem ce o sa fie si maine :)
|
Maine vin si cu cateva motoare !:twisted:
Sper sa nu'mi para rau... :| |
Quote:
|
Quote:
|
Imi pare rau sa te anunt, dar maine nu o sa mai fie prezenti asa de multi membri HSD, poate chiar deloc. Insa e foarte probabil sa vina baietii cu ursii (FRF,COX...). Repet: gasiti poze aici :arrow: http://vyxxk.blogspot.com/
Razvan, am cateva si cu a ta. Super demonstratii. Se vede ca esti profesionist.;) Bafta in continuare!!! |
Chiar a fost frumos. Sper ca la urmatorul show sa am si eu ambreajul ok la bmw ca nu m-a ajutat deloc. Patineaza la greu. Organizarea si desfasurarea show-ului a fost super ok. Felicitari Red Celica. Cu respect!!!!!!!
|
Mersi mult Red Celica:)..pacat de publicul sucevean care da data asta nu prea sia facut prezenta dar ramane pe data viitoare(au pierdut un show adevarat);)..numai bn si bft in continuare:D
|
20 Attachment(s)
a fost foarte frumos....felicitari red celica pt demonstratii, dar si ford ul a facut o lata.nici botosanenii nu au fost mai prejos.bravo pt cox si frf.
|
A fost frumos si azi, in a doua zi. Mai multi spectatori. Vreo 6:D Dar BT-ul cam slab azi:(
Asteptam urmatorul eveniment si speram cat mai curand sa se organizeze si la noi asa ceva. Bafta!!! |
Quote:
|
De ce este nevoie pentru a organiza asa ceva?bani-de la sponsori si aprobari- tot cu bani de la sponsori :lol:.Locatii ar fi.De ce sa nu organizam ceva?
|
sincer ma asteptam sa vad si azi... ma mir ca nu ati venit... au fost mai multi spectatori azi... oricum v-am simtit lipsa.... va multumesc ca ati ajuns macar sambata...:lol::lol::lol: azi a fost OK ptr ca nu a fost asa de cald si toti dintre noi am dat " pizdeala".... nu vad nici un motiv sa nu faceti un eveniment similar si in BT... daca aveti nevoie de ajutorul meu si al prietenilor mei din Crazi Drivers sau HP racing, va promit ca mu ezitam sa v-il acordam...:lol:
|
pai pentru inceput daca poti sa ne zici ce acte ti-au trebuit pt organizare si cam cat a durat asteptarea pt aprobari.ms si respect pt aceasta editie.
|
Quote:
e mult mai simplu decat pare..... daca aveti locatia Ok, restul e parfum... pompierii si salvarea vin pe bani... si in rest trebuie promovare beton ca sa vina cat mail multa lume:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning