Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

hadpeter 01-05-10 15:56

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

11 Attachment(s)
Up^^ pentru produsele de daciute !

Intre timp :
- Stop in bara ceva jeep
- Geam far Camion Man
- Geam far Jeep + Semnal portocaliu in bara
- 2 geamuri halogene IVECO
- 2 geamuri si 1 reconditonare halogene Clio

Stima
Hadobas Peter

tm86srg 01-05-10 21:20

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

sticle clare pentru super nova?? Un pret si daca trebe sa-ti trimit farurile

cioc 01-05-10 22:18

1 Attachment(s)
salut....la stopuri din astea ce le poti face...sunt interesat..ms astept raspuns.

hadpeter 02-05-10 12:53

Quote:

Originally Posted by tm86srg (Post 3325685)
sticle clare pentru super nova?? Un pret si daca trebe sa-ti trimit farurile

Salut
150 setul si am nevoie de ambele faruri complecte si semnale.

Quote:

Originally Posted by cioc (Post 3325780)
salut....la stopuri din astea ce le poti face...sunt interesat..ms astept raspuns.

Salut
Sincer sa fiu ... nu ma bag, implica multa manopera si nu o sa-mi renteze.

Stima
Hadobas Peter

gaby_cas 02-05-10 17:21

Vreau si eu geamuri semnalizatoare ptr 1300 cam cat m-ar costa transportul?

hadpeter 04-05-10 07:55

Quote:

Originally Posted by gaby_cas (Post 3327036)
Vreau si eu geamuri semnalizatoare ptr 1300 cam cat m-ar costa transportul?

Salut
Daca ai fi rasfoit un pic topicul ai fi gasit pretul si tranportul.
Ca e modelul pe garnitura sau in bara 40 lei + 10 lei transportul.

O zi buna.

ulie.cozmi 06-05-10 11:10

pt audi 80 CC faci cumva geamuri pt far??:D eventual si semnalizari albe-mate?? daca da,spune-mi te rog aici sau pe PM un pret :)
multumesc.

hadpeter 06-05-10 16:13

Quote:

Originally Posted by ulie.cozmi (Post 3337960)
pt audi 80 CC faci cumva geamuri pt far??:D eventual si semnalizari albe-mate?? daca da,spune-mi te rog aici sau pe PM un pret :)
multumesc.

Salut.
Detaileaza te rog (poate niste poze la faruri si semnale) si te pot ajuta cu trecerea de la portocaliu la transparent mat.
Preturile variaza ... la semnale intre 80 si 120 setul, iar la faruri 150 - 180 setul.

Stima.
Hadobas Peter.

hellker 07-05-10 12:28

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3315089)
Salut
Te rog pune niste poze cu farurile defecte sa vad in ce conditii sunt, pretul variaza intre 250 si 300 setul de geamuri.
Daca te vei decide ca facem lucrarea o sa am nevoie de cele 2 faruri ca sa pot executa lucrarea.

Stima
Hadobas Peter

multumesc pentru intentie dar esti cam scump!Asta este...nu faci produse pe banda rulanta si de aici si pretul(care este fair totusi)..am comandat de aici..http://www.carparts-online.de/shop/T...heibe::67.html
O zi buna!

hadpeter 07-05-10 16:15

Quote:

Originally Posted by hellker (Post 3341151)
multumesc pentru intentie dar esti cam scump!Asta este...nu faci produse pe banda rulanta si de aici si pretul(care este fair totusi)..am comandat de aici..http://www.carparts-online.de/shop/T...heibe::67.html
O zi buna!

Ma bucur ca ai gasit.
O zi buna !

hadpeter 09-05-10 08:13

22 Attachment(s)
Up ^^ cu produsele pentru daciute !

Intre timp:
- Reconditionat geam semnalizator jeep
- Reconditionat geam stop jeep
- Confectionat geamuri halogen camion
- Confectionat geamuri halogen mazda
- Reconditionat faruri Renault Laguna
- Reconditionat faruri Renault Laguna complect (int+ext)

Stima
Hadobas Peter

Chychy 13-05-10 12:27

pt un vw scirocco mk2 2 semnale se pot face? clare sau mate nu conteaza doar albe sa fie. pret? merci mult

hadpeter 13-05-10 17:47

Quote:

Originally Posted by Chychy (Post 3356833)
pt un vw scirocco mk2 2 semnale se pot face? clare sau mate nu conteaza doar albe sa fie. pret? merci mult

Salut.
70 setul dar am nevoie de semnale sa le modific !

Stima
Hadobas Peter

Chychy 14-05-10 07:27

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3357582)
Salut.

Stima
Hadobas Peter

o adresa unde sa le trimit?

Chychy 14-05-10 07:28

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3357582)
Salut.

Stima
Hadobas Peter

o adresa unde sa le trimit?

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning