![]() |
4 Attachment(s)
deci am gasit toate magazinele... cica jocu e completat 100% toate partile sunt unlock.. numai k nu pot sa pun wide body kits ... cica mai am o revista ... :?
ma ajuta cineva?? :?: |
Re:
Quote:
|
acuma le downloadez cu DAP 7(50-60 K constant adik 400-500 kbs).....le redenumesc(schimb extensia rar) si le extrag cu total comander...si acult!!!.......
|
Go GO Go :!: :lol:
|
deja sunt satul de ele...altele :D
|
1 Attachment(s)
Ce zicetzi...fac bene suta ?!? :P
Mam chinuit ceva timp la setarile majinii ! :mrgreen: Si sa putea si mai bine...nam schimbat perfect perfect... Sa nu mai vb ka sunt alte masini cu acceleratzie m mai mare ji lvl 3 upgrades ! ;) Va urma... |
0-100 pare bine dar nu era mai bine sa o setezi sa scoti timpul cel ma ibun pe 400m?
|
yo am doar 40% din joc :cry: ...ba ce dreaq, nu mai dormiti?
|
Astea-s cele mai bune setari...cred yo...pt majina asta.Depinde kand folosejti NOSu ! ;)
|
am incercat sa fac si eu ceva modificari dar numai la transmisie am facut ceva mai bine in rest...nimic...tot ce fac iese mai prost :lol:
|
:tears: AJUTOR !!! :ashamed:
Bay fratzilor...f***i mortzii masii da joc infect :chainsaw: ...cum dreaq fac mey kand imi da imaginea asta ?!? Am schimbat toate majinile...leam dat pale mele 4 pa 4 stock [mai am 10.000], ka asta credeam ka tre sa fac [sai dau majina inapoi,nu?!?]...ji tot nu imi da nici o cursa ! :evil: |
1 Attachment(s)
Ce bine era daka puneam ji imaginea...
Nu mai pot da nervi !!! Creka imi bag pooshka in el da joc jin bugurile lui! :pelvic_th |
Aaa...ji cum dreaq faci sa vezi kat la suta ai facut din joc, kate kestii ai descoperit [garaje,service...], pm toate alea ?!?
|
apasa pe T :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning