![]() |
Re: Intalniri Iasi!
in primul rand... eu cu zyz nu am dormit az...am avtu multa treaba
in al doilea rand...nu s-a organizat nimic la fortus mai din timp..k sa stim si noi k forumu nu l-am mai vz de 2 zile..si nici telefoane nu am primit in al treilea rand.. vinerea viitoare.. nu vine nici slip nici zyz si nici fetele lor :D pt k e organizata o plecare...undeva la distractie ;) si nu in ultimul rand... vreau sa spun k de la anul..dak ne da dumnezeu sanatate...si avem bani si timp..o sa incercam sa facem un club limitat numai cu masini bune.. dar bune nu vrajeala sau stock ;) deci... de la anul .. mari surprize se asteapta ;) hai cu forjala :))) :lol: bafta mey oameni buni.. |
ci modiest iesti...nu-mi vini si cried :D
|
daca am capace la roti pot sa intru in club ? :))
|
Quote:
stie care cumva cine si unde sa fac angajari? |
toate modificarile costa...asta e sigur indiferent de masina ...veche noua ..buna rea.. etc..
faza este k preturile difera pentru k pt masini vechi gasesti piese repede ieftine..cat de cat..si .. le poti monta tu ..dak te pricepi...iar la astea noi te costa mai mult manopera.. acuma.. doamne-ajuta :D sa fie bani de unde... sa dai... k masini se gasesc va salut |
Cris, sa te mut ca n-ai vrut sa faci poza la cazan :) ...lasa ca data viitoare vin cu a mea si-ti dau voie sa o admiri. o sa fie multicolora...u'll see
|
Quote:
|
Quote:
care e faza cu stock-u? ce daca sunt destui?? nu ma intereseaza ce zici tu acolo..sincer.. eu am zis "nu vrajeala sau stock"..ce nu ai inteles? nu inseamna nici o excludere..a nimanui pentru k inca nu exista un club care sa aiba membri..deci cade faza.. o parte din noi sunt in crazy drivers...o parte nu.. eu nu, radu nu, edy din cate stiu eu .. nu.. si mai sunt... inca vreo cativa kestia este k indiferent din ce club faci parte.. oricum suntem o comunitate si deci asta nu inseamna k prin a infiinta un club..de acuma sunt marginalizati unii din voi...nici vorba o sa fie o intalnire saptamanala k si pana acuma...doar k noi..cei din club spre exemplu...o sa mai avem cateva intalniri organizate tot saptamanal...la un suc..o kestie ceva..de mancare.. unde vom sta si vom discuta probleme, tips&tricks, etc. si restul...ce va fi... va fi :D nu se spune deci mai explicit de atat..kiar nu pot..desi m-am scremut cat am putut... sa dau detalii care erau evidente.. ;) dak mai are cineva intrebari..bring it on :lol: ...up up.. va salut... |
Ce vrea colegul meu mai slab de inger (ce ti-am tras-o suckere) sa spuna e ca de la anul vom fi cativa care vom incerca crearea unei grupari axate pe performanta, adica fara artificii inutile, neoane, spinnere sau altele asemenea. Un club care se vrea exclusivist, format numai din masini care au facut sau au potentialul de a face istorie pe scena curselor din Iasi. Ideea e ca fiecare masina e buna din anumite puncte de vedere, dar noi vom incerca sa ne axam doar pe performanta. Mai mult decat atat nu pot spune. Cert e ca nimeni nu poate fi exclus inca, pentru ca inca nu exista nici un club, iar comunitatea 4tuning ramane pentru noi o a doua casa, indiferent de apartenenta la diferite cluburi.
|
da, buna ideea cu masinile numai pt performanta.
|
este ??? ;)
las k de la anu... te facem sa iti iei masina veche... tigaie..jaf..cum vrei as ii spui/..si sa arunci cu bani in ea..fara numar..fara numar/..la masina :D cat despre colegu asta...care mi-a tras un nas in... ce sa zic.. faq :))) numai bine.. |
SA DEA DOMNU'. numai ca tre sa mai si facem banii, sa gasim masina,.....eheee........... ce mult ma plang, nu-i asa? sa-mi fie rusine
|
iara eu. acu pana la anu mai e ceva vreme. dar daca ninge zilele astea, ne intalnim sa curatam prima zapada?
OBSERVATIE: se pare ca de la o intalnire la alta, vin din ce in ce mai multe masini. un lucru bun. se pare ca se contureaza ceva |
Uei eu cel putin abia astept sa ninga un pic, sa radem zapada, si stiu ca nu sunt singurul. Acum...are cineva pile la al'de sus? Ca eu m-am luat in gura cu el cam acu' un an :))
|
daca am motor 1.6 D se cheama performanta ? :lol: si am si volan sport pe de-asupra. gyeeah 8) zyz ne dam ? :shock: ....
cu sania cand vine zapada .. ce credeai ? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
- Copyright 2026 4Tuning