![]() |
Ce-mi place cum te ascunzi dupa degete.
Bun, deci din 2002 au modificat VQ35DE-ul facut de nissan in Nippon. Te rog sa-mi dai lista cu ce a investit Renault in el si ce piese au modificat. Oricum ti-am demonstrat ca nu e facut de francezi, nici macar imprumutat. Este o versiune imbunatatita a generatiei anterioare care urmeaza o traditie inca din 1993. Te rog nu mai sustine ineptii, fi barbat si admite ca te bazai pe auzite, niste vorbe eronate. |
Quote:
Aha, deci lucram cu fituici si teme de casa date de japonezi la francezi. Pai stai ca sunt in ceatza acum, nu mai inteleg nimic. Quote:
Sa moara mama, sa le dam niste lauri mai la oamenii astia. Deci asta e singurul, singurul motor care este in topul Ward inca de cand a fost construit pentru prima oara in 1993. Dar de fapt scriu prostii. Este vorba de generatia, de seria VQ nu de un motor anume. Din pacate, cum japonezii sunt niste habarnisti, au fost salvati slava-domnului de francezi care, in 2004 au venit si i-au trimis la pascut. Au luat si au conceput un motor de la zero si culmea, ca sa le mai si dea peste nas la japonezi numa asa de-a dracu, l-au numit VQ35DE. |
acum BMW testeaza un derivat al lui 330i se va chema 335i si este turbo probabil de 3000.
|
Bravo lor, dar spune-mi, cu VQ cum ramane pana la urma? E japonez au ba.
Cand seria E de la BMW face 12 ani consecutivi in topul 10 al motoarelor de aici, mai povestim si de el. Deocamdata stai cuminte ca n-am lamurit faza cu VQ. |
Re:
Quote:
Totusi revino la test si o sa vezi cati cai are real. Pune si o altima pe bank sa vezi surpriza si daca vrei poti cere banii inapoi de la fabrica, eu am facut asa cu un peugeot si totul a fost greu dar s-a terminat cu bine. :lol: |
Nu credeati ca a durat prea mult cearta asta.
Pana la urma intr-un poll spui ce preferi, nu trebuie sa convingi pe celalalt ca masina care iti place tie trebuie sa ii placa si lui. Eu unul as alege bmw, si nu sunt fan bmw, si sunt si eu scos din sarite cateodata de modul de gandire de genul bmw e bmw, dar prefer bmw-ul, si nu e vb de performante, de pret, de etc, ca pana la urma aici vb de ce ai alege daca ai avea bani sa-ti iei. La altima ce nu ma atrage este in primul rand interiorul, si nu ca e urat sau ca are materiale proaste dar nu mi se pare ca ai o pozitie de condus sportiva, nu ma vad bine in acel scaun (cum vine bordul). si daca e sa vb de interior ma deranjeaza schimbatorul ala f lungm si frana de mana. |
Twin-turbo BMW 335i in the works?
Posted Jan 12th 2006 9:30AM by John Neff Filed under: Sedans/Saloons BMW is not a company known for relying on forced induction to satiate the palate of its power hungry clientele, but rumors and heresay have been suggesting for a while that it’s been working on a turbocharged 3-Series model to slot in between the 330i and the next M3. PistonHeads is reporting via AutoCar (the print version) that the model, to be called the 335i, is actually twin turbocharged and will develop an extra 72 bhp over the naturally aspirated 330i’s 3.0L six cylinder. That would peg the 335i's power meter at about 330 bhp, just 13 units of equinous energy shy of the last M3’s 3.2L six. “The turbos will be fitted so that one works at lower engine speeds to boost low-end torque, while the other picks up higher up the rev rang,” says PistonHeads. |
Re:
Quote:
Ma repet, pentru ca e nevoie de vreo 3 ori pana sa imi prinzi o idee. Mergand pe modul tau de a privi problema, 350z RUPE cu DOAR 260 cai putere. Deci ce fac 260 cai putere pe o masina de o tona jumate? Suta in 5.4 si sfertul in 13 virgula un pic. GG Nissan! |
|
Dragul meu interlocutor Sebastian, te intreb o chestie. De ce taci mormant si nu zici nimic de zvonurile motorului care va fi pe Skyline? Conform unor barfe, va fi biturbo tocmai pe un motor VQ.
Deci atat in cazul BMW cat si Nissan/Infiniti, ramane de vazut ce ne va aduce 2006 sau 2007 deci haide sa nu mai speculam. Am mai discutat de 335 turbo, deci nu mai reinvia o discutie moarta. |
|
Re:
Quote:
|
Apropos de tunerii tai din Japonia, imi sta pe limba o ironie, dar prefer sa facem pace si sa discutam civilizat. Poate altadata.
Si eu am auzit zvonul de capacitate marita si as spune ca este, daca nu necesar, de preferat. Oricum, nu are rost sa te ambalezi sa-ti faci comenzile lu' peste, Skyline va fi vandut in toata lumea this time around. De zvonurile la pretz ce-ai auzit? Eu pe la 80k. |
Re:
Quote:
70-80 in functie de optiuni, dolari nu euro. |
Esti sigur ca vrei sa auzi? Here goes.
Care tunerii tai din japonia? Aia care ti-au spus ca VQ e luat de la francezi? Ok gata, ca ne intrecem cu gluma. Poze din interior ceva ai vazut? Eu inca n-am nimic. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning