![]() |
Re: Evacuari custom INOX
o intrebare am , lucrati si cu teava aluminizata ?
vreau o a 2 toba la un logan , cat ma costa chestia asta ? (cu toba mea) |
Re: Evacuari INOX, Trasee Intercooler etc.
Quote:
|
sall pt un bmw 318i motor 1.8 (85kw) (1993)E36 cat ma duce lucrarea..teava + toba..sau cu 2 iesiri..
|
Quote:
|
Salut,cam cat mar costa un traseu cap coada pentru un golf 3 1.8GT 90cp,in 2 portiere?multumesc frumos
|
cand pot sa trec sa va pun o intrebare legata de cost pentru a pune o toba in spate la tico de-a latu :D si desigur sa anulam toba finala care e inainte de punte...
|
Me intereseaza cea mai silentioasa toba finala pe care o aveti, pentru un e36 320i coupe.
|
Am vb anul trecut la sfarsit de vara,seat leon 1.8T,evacuare cap coada (downpipe) fara catalizator pe 70 din cate imi amintesc...pretul este acelas, 1200 ????
|
Pentru un E30 coupe din 89 ?! motor de 1.8 .. ( finala o am eu, ma intereseaza doar teava )
|
Nu am mai intrat de ceva vreme,dar vin cu lamuriri:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Bafta tuturor, Tavy |
Salut, am si eu o finala de la milltek la care vreau sa ii schimb tipsurile. Finala este de octavia vrs 2.0 tfsi si are tipsurile pe 76 as dori ceva pe 80, gasesc la voi? si inca o intrebare: cu ce sarma sudati teava? ma interesa ceva tot inox ca sa nu rugineasca in jumatate de an si sa nu stic finala aiurea.Toata evacuarea o am facuta la pilot si a ruginit la suduri in ultimul hal.
Multumesc |
Cat ma costa la un e39 525D sa faci evacuarea Y ca la M5 ?
|
salut tavi...te-am cautat asta iarna in legatura cu un golf 4 motor mic, de 1.4 16 v din 2002, pe criza asta nu se vinde nic, asa ca as vrea sa cresc puterea lui macar cu 8 cp :)) ca m-am saturat de 75 cp si mi-ai zis sa revin ! ma intereseaza o evacuare cap coada cu toba finala nu ff zgomotoasa decat sus in ture, un catalizator sport, si o intermediara buna< si serpisorii! Acelas lucru ma intereseaza si pe mine sudurile la imbinari sa nu rugineasca ca am vazut si eu oameni care se plang de trb asta. cand poti astept sa-mi spui si mai ales dupa toata modificarea asta cata putere castig! multumesc frumos!!
|
Quote:
Quote:
Quote:
In legatura cu sudurile am uitat sa mentionez ca nici evacuarea stoc nu este sudata cu inox,dar repet exista protectie suplimentara cu ajutorul sprayurilor specifice, conteaza si calitatea sudurii, cantitatea de gaz cu care este sudata...bla bla |
salut.ma intereseaza si pe mn cat m-ar costa sa dau jos o intermediara si sa pun teava de inox in locul ei doar pe suprafata care ramane taiata.finala am si nu prea sunt multumit de cum se aude si de-aia as vrea sa dau jos intermediara.daca nu-mi place cum se aude o schimb si pe aia.daca se poate un pret pe pm va rog.multumesc. o seara frumoasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning