Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fete mai mari ? Mai mici ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11838-fete-mari-mici.html)

Trixi 13-06-06 16:49

Re: Fete mai mari ? Mai mici ?

pai,crede ma,k e foarte greu sa-ti dai seama cit de inteligenta e,cind o cunosti cind e f tinara!Pe deasupra,daca e chiar inteligenta,stie bine,k are d cistigat daca o ascunde....si degeaba imi zici k nu trebe sa fie foarte...:)...k va dati p spate d la o femeie care pare sa fie un adversar p masura....so..ink o data...cum ar fi mai bine???? :) :) :)

Eugen_TL 13-06-06 17:08

pe o axa de la -2 la +2 ... la 0 8) tocmai bune,medii draq sa le ia..cum vreti voi sa spuneti;)

aleks 15-06-06 12:05

Quote:

Originally Posted by Trixi
pai,crede ma,k e foarte greu sa-ti dai seama cit de inteligenta e,cind o cunosti cind e f tinara!Pe deasupra,daca e chiar inteligenta,stie bine,k are d cistigat daca o ascunde....si degeaba imi zici k nu trebe sa fie foarte...:)...k va dati p spate d la o femeie care pare sa fie un adversar p masura....so..ink o data...cum ar fi mai bine???? :) :) :)

uite eu prefer o femeie care ar putea fi un adversar pe masura, dar care se dovedeste a fi un aliat cum nu as fi sperat vreodata...
asa ca... nu risti, nu castigi...
si eu care as fi bagat mana in foc pt faptul k tre' sa fie mai mica ekt mine k sa fie eligibila...;)

Leutzu_ 15-06-06 12:48

Aleks...u are right...o femeie trebuie sa te poata motiva atat pe plan fizic cat si pe plan psihic sa iti fie in permanenta o cursa de formula 1 intre voi, dar in acelasi timp sa iti fie si antrenor si maseour.

Trixi 15-06-06 23:35

Din moment ce v-ati dat deja seama,k EXACT ce cautati la o femeie e fff bine!!!Dar v-ati dat voi seama k ceea ce asteptati voi d la o femeie presupune o maturitate deosebita?
Asta intreb, k am un amic,care d cca un an nu reuseste sa-si deie seama k degeaba este atrasa de corpul perfect al unor fete tinere,k dupa o scurta vreme le gaseste f plictisitoare,le da liber,si dupa aia suferim noi,de supararea lui...dar nici acum nu poate sa se abtina,cind vede ceva apetisant...:D :D ...so,citeodata deja imi caut un loc d dat cu capu'...k e imposibil omu'...
Apoi am p altul,care dupa ce a divortat d sotia lui,care era cu un an mai in virsta,s-a combinat cu o fata care era cu 11 ani mai tinara decit el(p atunci implinise 18 ani),peste doi ani a luat-o de nevasta...de atunci a mai trecut un an,si e mai happy decit oricind,si el,si ea.
So,parerea mea e,ca e absolut indiferent daca e mai mica,sau mai mare.E mult mai important ca sa stii exact ce iti doresti,si sa-ti pui capul la munca inainte sa alegi...;)
..si aleks...am inteles k t-i s-a schimbat lately puncutl d vedere???Why?:D

Leutzu_ 16-06-06 10:16

S-a maturizat :D

aleks 16-06-06 10:50

he heee... departe de mine gandul asta... auzi... maturizat...
eu ink mai copilaresc :D
e vorba de un motiv... foarte... special... shhhht!!! ;)

Leutzu_ 16-06-06 14:13

Opaa...ce stii tu si nu vreis a ne zici si noua? :D

Mustang 16-06-06 14:14

Quote:

Originally Posted by aleks
he heee... departe de mine gandul asta... auzi... maturizat...
eu ink mai copilaresc :D
e vorba de un motiv... foarte... special... shhhht!!! ;)

care-i ala ???
inca iti plac minorele si nu vrei sa faci aceasta stire publica ? :p

aleks 16-06-06 15:28

as vrea dar... nu pot pt moment ;)
si nu, nu e vorba de minore acum... ( desi recunosc, imi plac :D )

Mustang 16-06-06 20:45

Quote:

Originally Posted by aleks
as vrea dar... nu pot pt moment ;)
si nu, nu e vorba de minore acum... ( desi recunosc, imi plac :D )

yo zic sa lasi minorele in pace ...
tu esti bosorog pt ele ... una la mana si a doua la mana: lasa-i pe astia mai tineri...alde mine :)

Leutzu_ 17-06-06 14:38

Parca vad inca un cuplu de genul monica si iri :D in care daca ii vezi pe strada zici..uite ce tatic la moda are :D

dexter_20 17-06-06 16:19

Fetele mai tinere sunt mai usor de prostit, k sa zic asa.Cele mai mari sunt trecute prin prosteala altora si nu pun botul la orice.

Leutzu_ 17-06-06 23:44

Mai sunt unele mari carora le place sa fie prostite...stiu si eu cateva exemple d-astea...

aleks 20-06-06 12:29

Quote:

Originally Posted by Leutzu_
Parca vad inca un cuplu de genul monica si iri :D in care daca ii vezi pe strada zici..uite ce tatic la moda are :D

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
yo zic sa lasi minorele in pace ...
tu esti bosorog pt ele ... una la mana si a doua la mana: lasa-i pe astia mai tineri...alde mine :)

da da da... vorbeste invidia din voi:twisted::twisted::twisted:
dak si eu sunt k iri...
va dau niste poze mai recente sa va reimprospatez amintirile :D ?

All times are GMT +2. The time now is 12:33.

- Copyright 2026 4Tuning