![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Nici eu!
|
Nu stiu ce se intampla! Am trimis mail-ul de 3 ori si am primit mereu notificare ca nu s-a putut trimite. Daca nu veti primi toti va trimit pe rand la fiecare.
Make, eu am o adresa mai veche de-a ta care nu este de yahoo oricum. Ti-am trimis pe ea. E vorba de adresa de la bds.ro Daca ai una de yahoo trimite-o pe privat la mine. Bafta tuturor! |
Am primit de 4 ori :D
|
E bine si asa :peace: Decat deloc!
|
Nu folosesc yahoo... adresa pe care o ai este corecta si am primit mail-ul. Te rog sa o folosesti si de acum incolo. Iti multumesc!
|
am primit mailul de 6 ori merci donule
|
proasta treaba!!!....nici o reactie pana acum.nici la cele zise de Donu` nici la cele 2 intrebari ale mele....sau dintr-odata clubul nu mai are nici macar potentiali membrii....
|
Quote:
|
Eu zic sa faceti o campanie ceva ca la neuroparlamentare.:D
Sfatu' meu: Vreti voi sa faceti ceva...punct si de la capat, o faceti in 3 4 sau etc. si start evenimente iar la evenimente participa doar membrii de a.s. Membrii x, y,z. Fara "free lanceri".Poate sa fie conditia voastra ca organizatori. Scuze ca ma bag da' imi dau si eu cu parerea. |
Intr-adevar, multumim Paga de sfat. Ai zis tu bine si pe la sala de faza asta cu membri.
Treaba buna! Ok, atunci astept mail de la cei care vor sa se implice in treaba asta si sa facem treaba. Vorba aia... "Decat multi si fara rost, mai bine putini si bine". sau era "Decat multi si fara rost mai bine putin si prost"? |
Quote:
Asa parca era :lol: Ontopic nu comentez , nu ma bag in ciorba voastra :rolleyes2 |
Eu prefer sa vorbesc cu voi in fata, cand ne vom intalni pe la sala, pentru ca lipsind de la intalnire, nu stiu tot ce s-a propus si am si eu unele intrebari. Trebuie sa ne gasim noi intr-o seara prin oras :D
|
Am zis ca pana la urma nu postez , dar o fac
Voi sunteti cativa , vreo 5-6 , din ce am vazut pe forum aici ca discutati.De ce nu incepeti voi singuri ? Si cu timpul cei care merita sa intre in club , vor intra. Pana la urma sa incepi ceva , si sa fi din prima mare nu prea ai cum... Mi-am dat si eu cu parerea ca un mini reisar ce sunt :lol: |
Quote:
pb era ca toata lumea vroia un club cu acte si cand au auzit cat costa au inceput sa o dea cotita;) paga super idee:) donule ne vom rezuma cheltuielile si vom fi doar cativa la inceput daca altfel nu se poate.vb diseara |
Scuzata-mi fie interventia dar.... eu tin minte ca duminica ne-am adunat destul de multi... si ca, la acea adunare preliminara, TOTI au votat ceea ce s-a discutat. Iarasi va rog sa imi scuzati stilul direct dar, cum se face ca atunci cand , la terasa, am intrebat cine este pentru, o padure de maini s-a ridicat si acum, dupa ce s-a incercat demararea a ceea ce s-a VOTAT, zici ca s-a dat cu "praf de liniste" ? O sa ma opresc aici dar....
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:16. |
- Copyright 2026 4Tuning