![]() |
Re: Calarasi
Diseara ne vedem la brd?
Se baga careva? |
Quote:
Sigur n-ai vrut să zici BCR? |
La BCR pardon , dar a intervenit ceva si din pacate nu se poate , poate maine seara dar tot asa sa se anunte putin mai devreme gen pe la 19:00 ca sa fiu si eu sigur ca nu am alta treaba.
|
Interesant, cineva inca se mai zbate sa faca ceva in Calarasi...respectele mele andi_cimpean pt efortul pe care il depui. keep it up...si poate vom avea rezultate pozitive in infiintarea unei comunitati de ADEVARATI pasionati auto si nu o adunatura de pusti teribilisti ;)
|
Īncă sper că ne putem īntālni īntr-un grup organizat.
Deci, ne putem găsi weekend-ul acesta? @Zaf, ce zici, te am cel puţin a doua persoană pe listă, pentru weekend-ul acesta? :-) |
Ceva pentru weekend?
Sau ne găsim ca şi pānă acum... :lol: |
Quote:
|
Quote:
De cāte ori am spus "Haideţi să ne īntālnim!", nu s-a găsit nimeni să răspundă şi să zică "Gata, haide!". Cu scuze şi diferite alte planuri, vă găsiţi să spuneţi că aveţi. Asta e, dacă nu se poate altfel. Este ultimul meu post, pe tema asta. P.S. Tristann, semnătura ta, trebuie să arate aşa "Don't drive faster than your angel can fly" nu cum o ai tu "Don't drive faster then you'r angel can fly". :) |
Trezirea! :sad:
|
Prezent!
|
Quote:
|
pana in sarbatori poate ma bag si eu. sa vina vacanta :D
|
Last Post : 12-12-12, 21:05
:)) faina data :P ma bag si eu pe aci :> un stiker de unde fac si eu rost cu 4tuning ? |
Ne strāngem măcar odată īn Kaufland?
|
Quote:
Cand vreti :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning