Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   CONCURSUL CONCURSURILOR -2006 (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/11435-concursul-concursurilor-2006-a.html)

vlad_VSV 01-03-06 21:53

RABDAREEEEE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

g_unit 02-03-06 20:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"vlad_4tuning\"
RABDAREEEEE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

asta e un detaliu vechi :lol: :lol: :lol:

TopArt 05-03-06 12:06

Re: CONCURSUL CONCURSURILOR -2006

dupa cum vedeti pe pagina de start a 4tuning, timpul se scurge relativ repede si nu prea se intampla nimic vis-a-vis de concurs.

eu propun o ultima filtrare a categoriilor concursului (atunci cand le-am publicat/propus, erau doua luni/60 de zile, nu 29 de zile ca acum...)

veti avea propunerea mea astazi, o voi discuta si cu gratian. sper sa iasa ceva. vorba cantecului: ..."urmareste-ti visul, nu te lasa urmarit de vis/daca visezi urat te frigi... nu ti-am zis ?!?"...

m-am implicat in organizarea concursului pt. profesionalism/transparenta/comunicare si-mi voi tine promisiunile.

TopArt 05-03-06 12:50

5 Attachment(s)
sa incepem cu inceputul.

categoria FREEHAND va ramane in picioare, e vorba de desen de mana, e timp destul. in schimb, masina va fi desenata si prezentata DOAR din doua unghiuri: 3/4 fata si 3/4 spate

masinile apartin clasei compacte, ultimele modele. veti avea de ales/votat masina care va fi modificata din urmatoarele 5: BMW SERIA 1, PEUGEOT 307, RENAULT MEGANE, VW GOLF, OPEL ASTRA. masina aleasa de voi, din aceste 5 masini, inca o data zic, va fi cea care se va modifica de participantii la concursul 4TUNING VIRTUAL CHALLENGE 2006, la sectiunea FREEHAND.

TopArt 05-03-06 13:01

categoria BEGINNER TUNING va ramane si ea in picioare, e timp. masina va fi modificata virtual si prezentata dintr-un singur unghi, 3/4 fata.

masinile sunt deja cunoscute in peisajul national si international de tuning, pentru referinte concurenti. vor fi de asemenea 5 masini supuse la vot. masina aleasa de voi, din aceste 5 masini va fi cea care se va modifica de participantii la concursul 4TUNING VIRTUAL CHALLENGE 2006, la sectiunea BEGINNER TUNING.

LATER EDIT: pozele(cu modelele de baza, pe care veti lucra) va vor furnizate, la rezolutii mari, pentru a modifica pe ele

TopArt 05-03-06 13:32

5 Attachment(s)
categoria ADVANCED TUNING va ramane si ea. masina va fi desenata si prezentata din trei unghiuri: 3/4 fata, 3/4 spate si lateral. pozele(cu modelele de baza, pe care veti lucra) va vor furnizate, la rezolutii mari, pentru a modifica pe ele. atentie, e vorba de ADVANCED TUNING, vrem lucrari de exceptie, nu lucrari facute in graba.

la aceasta categorie e vorba de masini de ultima generatie, foarte cunoscute, puternice, exclusiviste. veti avea de ales/votat masina care va fi modificata din urmatoarele 5: LAMBORGHINI GALLARDO, MERCEDES S CLASS, BMW 6 SERIES COUPE, FERARRI F430, PORSCHE 911 TURBO. masina aleasa de voi, din aceste 5 masini, inca o data zic, va fi cea care se va modifica de participantii la concursul 4TUNING VIRTUAL CHALLENGE 2006, la sectiunea ADVANCED TUNING.

TopArt 05-03-06 13:37

categoria A CAR IS REBORN o las la latitudinea participantilor/membrilor 4tuning. daca intr-adevar exista participanti si acestia doresc sa participe si la aceasta categorie, SA-SI EXPRIME OPINIILE si vom cauta bineinteles modele de masini care sa fie propuse pentru aceasta categorie.

GolfuletzS 05-03-06 13:38

DOritori credca ar fii... da nu cred ca mai e timp si pentru sectiunea asta....

TopArt 05-03-06 13:43

categoria HIGH-END TUNING va ramane si ea. in schimb, datorita timpului relativ scurt, masina va fi modelata 3d si prezentata DOAR din 3 unghiuri: 3/4 fata, 3/4 spate si lateral, la alegere dintre unul din cele doua medii de prezentare - outdoor sau studio.

la aceasta categorie nu am inca detaliile concrete, le astept de la gratian, in legatura cu masinile propuse pentru modificare, dintre care se va alege masina finala.

TopArt 05-03-06 13:50

sponsorii am inteles ca au fost contactati, de la Gratian. nu e de competenta mea sa va dau detalii. nu stiu inca nimic daca s-a stabilit juriul despre care discutasem. de asemenea, nu e de competenta mea sa ma pronunt.

recapitulare:

1. trebuie sa se faca topicuri dedicate in care membrii 4tuning sa voteze masina care se va modifica la respectivele categorii

2. trebuie sa stabilim masinile propuse pt. BEGINNER TUNING (ursuleti, opeluri, etc.)

3. trebuie sa avem detaliile privind sponsorii si juriul

4. trebuie sa avem detaliile privind masinile care vor participa la HIGH-END TUNING

5. trebuie sa avem opiniile membrilor 4tuning vis-a-vis de sectiunea A CAR IS REBORN - daca exista doritori/participanti

6. cel mai important - TREBUIE SA-I DAM DRUMUL, TIMPUL CURGE !!!

doamne-ajuta !

astept in continuare si parererile voastre.

TopArt 05-03-06 13:52

last but not list: SA AVEM SI TOPICURILE DEDICATE IN CARE SE VOR INSCRIE PARTICIPANTII LA CATEGORIILE RESPECTIVE

sa-i dam drumu' !

ranek 05-03-06 15:24

Phew.. in sfarsit detalii oarecum concrete . Cred ca ar fi bine sa fie trimise mesaje la toti userii activi din virtual tuning cu aceste topicuri ce urmeaza a fi deschise :) . Succes la toti !

LKS 05-03-06 18:17

ai zis useri activi din virtual tuning ...daca sunt activi ..inseamna ca frecventeaza forumu ...si tot vor da ei nas in nas cu topicurile respective ....abia ashtept sa inceapa :D

frost_dani 06-03-06 12:03

ma eu tot nu am inteles ,concursul va incepe cand se vor alege masinile p care se va lucra?shi noi ttre sa le desenam nu sa le modificam nu?

LKS 06-03-06 14:13

sunt categorii separate ...in care desenezi tu mashina ...si in care o modifici ..

All times are GMT +2. The time now is 09:59.

- Copyright 2026 4Tuning