![]() |
1 Attachment(s)
Uite admisie cu evacuare (de aer curat - intra prin fata tevii si iese prin spate) ! :twisted:
|
3 Attachment(s)
dupa o perioada buna de timp acest topic nu a mai fost asa de cautat/folosit/etc
IATA FORTE NOI DE LA UZINELE DACIA, NOUL \"BOLID\" DACIA SPORT :lol: :lol: :lol: |
am uitat sa precizez...... avea oglinzi dotate cu semnalizari :lol:
jante vopsite in 2 culori (negru si alb) bineinteles din tabla o frumusete de prelungire la spoilerul din fata...... si alte dotari de neegalat care nu imi vin acum in minte |
Re:
Quote:
Wtf...e cilindru..efect de apasare=0 :shock: |
Re:
Quote:
mi-era rusine sa ii fac poze sa nu zica lumea ca imi place masina :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Sa mai fi avut si beculetze albastre la capete.... :lol: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
NOUL RENAULT QUARTZ!!! :roll:
|
HAHAHAHAHHAHAHAH tare si numaru!:))))))
pacat de toba aia powerfull... ma,tari romanii sa mor yo,daca le dai un cacat,sunt in stare sa-l faca paine si sa-l manance :) la partea cu tuning mai scartzaie,dar in rest...romanian brain si full of... bread :))) |
na poftim, KITCH TUNING LA GREU si la CASE MAI MARI
NOUL MODEL Alfa Romeo cu modelul MONDEO :lol: http://www.tuningfever.com/albums/us...UGAL%20428.jpg |
|
nush daca atzi vazut dar in anuntz in loc de priza de aer scrie perna de aer daca am vazut eu bine cat despre opelu ala mondeo cu bara de alfa si c uaripile umflate n`am cuvinte :) da e ceva deosebit
|
Re:
Quote:
la partea cu deosebit... POLAND STYLE!!:))):D:D:D:D sa nu se supere zetemte :wink: |
hmmmzzzz.....c sa zic despre mondeo ala.....tuningul e reusit (aripi umflate frumos spoilerul este si el pus bine(se imbina perfect)...nu ca la dacia din romania cu spoiler de cielo care e batut in cuie si sta sa cada)...poate k dak nu era spoiler d alfa si era ceva mai original...era chiar belea masina
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning