![]() |
Re: Need for Speed: Shift
A pus cineva mana pe patch-ul de care se vorbea ca apare? Merge jocul? Se mai blocheaza? Ma enerveaza sa-l vad instalat si sa nu intru in el stiind ca se blocheaza!
|
8 Attachment(s)
Ceva poze cu un GT-R pe care l-am spart,saracul.
|
2 Attachment(s)
NEWS!!!
FERRARI DIN NOU IN NFS!!! NFS SHIFT FERRARI RACING XBOX EXCLUSIVE! https://www.youtube.com/watch?v=uuUFn6Zty-Q |
Prin urmare, s-a rezolvat problema la posesorii de placi video ATI?
|
Ce problema ? Nu a existat o problema, cel putin ceva palpabil, poate a fost o editie mai slaba de drivere (mai vechi) dar asta se intampla in ambele tabere. Eu am schimbat pana acum 3 drivere si niciunul nu a dat chix in NFS Shift, nici fps drop, nici cer negru, nimic.
|
Quote:
|
am si eu niste problemute legate de blocat in prostie...
se ruleaza foarte greu jocul desi ...teoretic...ar trebui sa il pot rula cu usurinta la rezolutie mica(AMD Althon X2;9500GT;2 RAM) ce pot face sa inbunatatesc situatia? PS:si poze se pot face doar cu print screen? multumiri anticipate pentru eventualele raspunsuri :D |
am instalat jocul de vreo 2 ori si de fiecare data cand intru in el dau sa fac o cursa si iese!? si jocul e terminat aproape mai am 4-5 curse,oare ce are? :D multumesc! :D
|
am nevoie de cnv care e amabil sa imi uploadeze si mie masina Nissan Skyline 2000 GTR din joc va rog frumos :D
Multumesc ! |
am instalat jocul de vreo 2 ori si de fiecare data cand intru in el dau sa fac o cursa si iese!? si jocul e terminat aproape mai am 4-5 curse,oare ce are? multumesc! oare o fi din cauza crackului ?:D
|
4 Attachment(s)
Am terminat shift-ul. Dupa mine un joc foarte frumos cu o grafica excelenta.
Am fost placut surprins sa vad ca destui romani au contribuit la construirea acestui joc. O poza cu masinuta mea preferata. |
1 Attachment(s)
salutare . am si eu o intrebare in legatura cu vitezometrele la anumite masini din joc (ex golf, scirocco, rs4 ..) .. si la voi arata aiurea cel analogic fata de cel digital ? :rolleyes2 .. ma gandeam sa nu fie vreun bug la jocul meu :-P
|
Quote:
|
Quote:
IN POZA PE VITEZOMETRU ACUL STA INTRE 70 - 80 KM/H IAR PE BORDCOMPUTER ARATA EXACT 126 km/h CUM ARATA DE ALTFEL SI IN PARTEA DIN DREAPTA JOS A POZEI Si nu poti sa-mi spui mie ca vitezometrul ala este in MP/H . Ca are pe el gradatia de 300 KM/H si eu nu vred ca in poza este vre-o racheta . O zii buna . |
pai imi indica aproape 80 km/h si ala digital 126 :D .. la rs4 de exemplu ala analogic ajunge imediat la maxim si io abia am vreo 160 reali :lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:20. |
- Copyright 2026 4Tuning