Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need for Speed: Shift (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/112610-need-for-speed-shift.html)

DONU' 12-01-10 15:21

Re: Need for Speed: Shift

A pus cineva mana pe patch-ul de care se vorbea ca apare? Merge jocul? Se mai blocheaza? Ma enerveaza sa-l vad instalat si sa nu intru in el stiind ca se blocheaza!

StreetStyle22 12-01-10 17:23

8 Attachment(s)
Ceva poze cu un GT-R pe care l-am spart,saracul.

Racer21 21-02-10 13:45

2 Attachment(s)
NEWS!!!

FERRARI DIN NOU IN NFS!!! NFS SHIFT FERRARI RACING XBOX EXCLUSIVE!

https://www.youtube.com/watch?v=uuUFn6Zty-Q

silviu_fxx 09-03-10 21:50

Prin urmare, s-a rezolvat problema la posesorii de placi video ATI?

_anaconda_ 12-03-10 22:35

Ce problema ? Nu a existat o problema, cel putin ceva palpabil, poate a fost o editie mai slaba de drivere (mai vechi) dar asta se intampla in ambele tabere. Eu am schimbat pana acum 3 drivere si niciunul nu a dat chix in NFS Shift, nici fps drop, nici cer negru, nimic.

StreetStyle22 14-03-10 23:23

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 3176918)
Ce problema ? Nu a existat o problema, cel putin ceva palpabil, poate a fost o editie mai slaba de drivere (mai vechi) dar asta se intampla in ambele tabere. Eu am schimbat pana acum 3 drivere si niciunul nu a dat chix in NFS Shift, nici fps drop, nici cer negru, nimic.

Scuza-ma dar Stiftul sta prost la capitolul optimizare.

skyZZo 16-04-10 18:39

am si eu niste problemute legate de blocat in prostie...
se ruleaza foarte greu jocul desi ...teoretic...ar trebui sa il pot rula cu usurinta la rezolutie mica(AMD Althon X2;9500GT;2 RAM)
ce pot face sa inbunatatesc situatia?

PS:si poze se pot face doar cu print screen?

multumiri anticipate pentru eventualele raspunsuri :D

catalyn style 17-04-10 09:18

am instalat jocul de vreo 2 ori si de fiecare data cand intru in el dau sa fac o cursa si iese!? si jocul e terminat aproape mai am 4-5 curse,oare ce are? :D multumesc! :D

Maryus_x90 19-04-10 15:19

am nevoie de cnv care e amabil sa imi uploadeze si mie masina Nissan Skyline 2000 GTR din joc va rog frumos :D

Multumesc !

catalyn style 22-04-10 12:43

am instalat jocul de vreo 2 ori si de fiecare data cand intru in el dau sa fac o cursa si iese!? si jocul e terminat aproape mai am 4-5 curse,oare ce are? multumesc! oare o fi din cauza crackului ?:D

alexcump 22-05-10 22:21

4 Attachment(s)
Am terminat shift-ul. Dupa mine un joc foarte frumos cu o grafica excelenta.
Am fost placut surprins sa vad ca destui romani au contribuit la construirea acestui joc.

O poza cu masinuta mea preferata.

C.CriSS ~ 08-06-10 15:07

1 Attachment(s)
salutare . am si eu o intrebare in legatura cu vitezometrele la anumite masini din joc (ex golf, scirocco, rs4 ..) .. si la voi arata aiurea cel analogic fata de cel digital ? :rolleyes2 .. ma gandeam sa nu fie vreun bug la jocul meu :-P

..::AnDy007::.. 08-06-10 15:26

Quote:

Originally Posted by C.CriSS ~ (Post 3426066)
salutare . am si eu o intrebare in legatura cu vitezometrele la anumite masini din joc (ex golf, scirocco, rs4 ..) .. si la voi arata aiurea cel analogic fata de cel digital ? :rolleyes2 .. ma gandeam sa nu fie vreun bug la jocul meu :-P

da' ce are ala analogic ma?eu nu vad nici o buba in poza

RUDY20140TDI 08-06-10 15:38

Quote:

..::AnDy007::..
Prietene uitete mai bine si vei observa ca :
IN POZA PE VITEZOMETRU ACUL STA INTRE 70 - 80 KM/H IAR PE BORDCOMPUTER ARATA EXACT 126 km/h CUM ARATA DE ALTFEL SI IN PARTEA DIN DREAPTA JOS A POZEI
Si nu poti sa-mi spui mie ca vitezometrul ala este in MP/H .
Ca are pe el gradatia de 300 KM/H si eu nu vred ca in poza este vre-o racheta .
O zii buna .

C.CriSS ~ 08-06-10 15:40

pai imi indica aproape 80 km/h si ala digital 126 :D .. la rs4 de exemplu ala analogic ajunge imediat la maxim si io abia am vreo 160 reali :lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 03:20.

- Copyright 2026 4Tuning