![]() |
Re: BV 02 RHD
nimic fratilor e totu in regula .....aleks cand ai timp dai offffff la thredu meu noroc.lume..
|
2 Attachment(s)
din putin mi-am luat kit-u de geamuriiii da prob e ca mi-e cam frica sa le montez sa nu stric ceva drequ ...ma ajuta cineva cu vreun service pe bv?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
cu cea mai mare placere o sa incerc sa te ajut ...incet si cu grija o sa le montez cumva multam de ajutor
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
a sosit si coletu....sunt ffffff fericit ma oftic ca aseara mi-a cazut geamu in usa da l-am pus la loc cu banda izoilir...e fain sa conduciiii cu ochelariii de skiii sa nu sara apa de pe drum .pe fata:lol::lol::lol::lol:
|
bravo george...treaba buna...nu mai pune la suflet toate mitocaniile...misto achizitiile bafta in continuare...
|
smecherie masinutza....bafta in continuare ;)
|
lumea e invidioasa......bafta in continoare.....kt mai multe performantze
respect |
sal rhd daca nu stiai eu lucrez la masina lu ono si discutam azi despre debutanti .....am inteles ca vrei sa participi ...daca vrei te pot ajuta si te pot baga in anturaj poate si o sponsorizare 2 uite din respect ptr tine ...si ptr eforturile si pasiunea ta eu o sa fiu primul care te sponsorizeaza cu capota usile si aripile din fibra de sticla .....hai ca ne auzim si multa bafta in proiectul tau .....e cea mai adevarata dacie din tara ....
|
Noroc george cu masina ta ..astept sa ne vedem pe strada la o tura,numai bine Daca te pot ajuta cu ceva cu cea mai mare placere
|
campania continua!!!o sa revin si eu cu o oferta de sponsorizare sa iasa ceva!!
|
George ai calcat in ceva mare si foarte moale de a dat asa noroc peste tine.Uite ca "a iesit soarele pe strada ta" multa bafta cu masina.
|
Asa deci... il ajutam. Daca iti bagi mintile in cap te ajut si eu... vii si iti dau ce vrei de pe cotoarba mea. frane, suspensie, orice 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:37. |
- Copyright 2026 4Tuning