![]() |
Re: BH 04 ARO
Quote:
|
Quote:
|
serios, mie chiar mi se pare ca e inalta, "joasa" e decat pe fata unde este spoilerul dar in rest .... e prea mare distanta intre roata si aripa si et-ul la jante este prea mic, daca foloseai un et mai mare puteai sa bagi rotile sub aripi pe spate si pe fata sa o aduci la nivel
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1147638342 |
Quote:
|
domy, mai vii la bimmerfest?
|
Quote:
|
super tare masinutza frate. M-am uitat peste tot threndu....felicitari pt masina si nu pot decat sa t mai felicit ink odata pt munca depusa. un proiect ambitios cu investitii foarte mari. un adevarat pasionat
|
salut....e misto masina..shi combinatia de culori..dar sunt cam mari prizele pe fatza din spoiler,nu te supara....cele din aripa sunt zuper...te superi dak imi fak shi io:P?!?!...sa o folosesti cu placere.o poza mai aproape cu aripa se poate??? ms si spor la treaba..
|
f frumoasa masina ;) felicitari
chiar nu mai vii la bimmerfest ?? :( |
3 Attachment(s)
uite cam asa imi place mie sa stea, azi i-am terminat suspensia, o sa se mai lase un pic mai jos, sper ca nu te-am suparat, ce ti-am zis e aproximativ singurul lucru care nu imi place, laude ai primit destule si nu cred ca mai ai nevoie si de la mine. salut si respect
|
Quote:
referitor la masina lui Domy, felicitari ca ai putut sa o refaci de la ZERO .. sper sa te bucuri de ea la maxim. |
gabytza daca aripa sta asa pe roata, nu imi dau seama cum nu atinge la fiecare hop, stii cum sta la e46-le meu.. am fost cu el in seara aia .... la mine atinge la orice hop si nici macar nu e asa joasa
|
poate ai suspensia moale :)
nu cred ca punea rotile alea daca atingeau.. :D |
fratilor nu am absolut nimic de comentat!!!
masina e super!!!!!!!!! azi am vazut-o prin cluj;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning