Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/10978-e30-bh-04-aro-m5-power-nx.html)

DOMY_m3 15-05-06 21:31

Re: BH 04 ARO

Quote:

Originally Posted by B 31 FXN
masina este cam inalta pt gustul meu, ce suspensie ai?

chiar nu vine sa cred ca ce ai scris.e inalta masina??????????????dar ce vrei sa bag sub pamant????anfata am arcuri verde koni si am mai taiat o spira cu telescoape de bilstein tija42 iar inspate arc k&r rosu si tel koni.toate lumea se mira ca ,cum pot sa umblu cu masina asa joasa si tu zici ca inalta???

dj16xxs 15-05-06 22:30

Quote:

Originally Posted by DOMY_m3
chiar nu vine sa cred ca ce ai scris.e inalta masina??????????????dar ce vrei sa bag sub pamant????anfata am arcuri verde koni si am mai taiat o spira cu telescoape de bilstein tija42 iar inspate arc k&r rosu si tel koni.toate lumea se mira ca ,cum pot sa umblu cu masina asa joasa si tu zici ca inalta???

pai cred ca tocmai la asta se referea ca e prea joasa...sau poate nu?....eu zic ca nu a pus ghilimele de rigoare!

Gabi_323i 15-05-06 23:12

serios, mie chiar mi se pare ca e inalta, "joasa" e decat pe fata unde este spoilerul dar in rest .... e prea mare distanta intre roata si aripa si et-ul la jante este prea mic, daca foloseai un et mai mare puteai sa bagi rotile sub aripi pe spate si pe fata sa o aduci la nivel

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1147638342

DaBotta 15-05-06 23:54

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
a iesit ZUPEEEER! :) in pozele de la benzinarie se vede si un golf dragut...stie careva ceva de el? alte poze....(un PM daca deranjez aici:???: )

masina aia si-o schimbat prioprietarii intr-o veselie :P nu mai stiu a cui ii , stiu doar ca ii super si ca am impresia ca are motoru skimbat , daka nu-i skimbat urmeaza sa-l skimbe

aR99bMw 15-05-06 23:58

domy, mai vii la bimmerfest?

DOMY_m3 16-05-06 06:47

Quote:

Originally Posted by aR99bMw
domy, mai vii la bimmerfest?

cred ca nu din pacate

OaSe 16-05-06 08:07

super tare masinutza frate. M-am uitat peste tot threndu....felicitari pt masina si nu pot decat sa t mai felicit ink odata pt munca depusa. un proiect ambitios cu investitii foarte mari. un adevarat pasionat

zorin 16-05-06 12:45

salut....e misto masina..shi combinatia de culori..dar sunt cam mari prizele pe fatza din spoiler,nu te supara....cele din aripa sunt zuper...te superi dak imi fak shi io:P?!?!...sa o folosesti cu placere.o poza mai aproape cu aripa se poate??? ms si spor la treaba..

shantzu 16-05-06 15:54

f frumoasa masina ;) felicitari
chiar nu mai vii la bimmerfest ?? :(

Gabi_323i 16-05-06 22:14

3 Attachment(s)
uite cam asa imi place mie sa stea, azi i-am terminat suspensia, o sa se mai lase un pic mai jos, sper ca nu te-am suparat, ce ti-am zis e aproximativ singurul lucru care nu imi place, laude ai primit destule si nu cred ca mai ai nevoie si de la mine. salut si respect

Alex-Rahova 16-05-06 22:28

Quote:

Originally Posted by B 31 FXN
uite cam asa imi place mie sa stea, azi i-am terminat suspensia, o sa se mai lase un pic mai jos, sper ca nu te-am suparat, ce ti-am zis e aproximativ singurul lucru care nu imi place, laude ai primit destule si nu cred ca mai ai nevoie si de la mine. salut si respect

FXN - ala e NFS`u?
referitor la masina lui Domy, felicitari ca ai putut sa o refaci de la ZERO .. sper sa te bucuri de ea la maxim.

b16yzx 17-05-06 21:52

gabytza daca aripa sta asa pe roata, nu imi dau seama cum nu atinge la fiecare hop, stii cum sta la e46-le meu.. am fost cu el in seara aia .... la mine atinge la orice hop si nici macar nu e asa joasa

florin83 18-05-06 07:24

poate ai suspensia moale :)

nu cred ca punea rotile alea daca atingeau.. :D

DaNuTzU' 18-05-06 19:58

fratilor nu am absolut nimic de comentat!!!
masina e super!!!!!!!!!
azi am vazut-o prin cluj;)

Gabi_323i 18-05-06 23:31

Quote:

Originally Posted by b16yzx
gabytza daca aripa sta asa pe roata, nu imi dau seama cum nu atinge la fiecare hop, stii cum sta la e46-le meu.. am fost cu el in seara aia .... la mine atinge la orice hop si nici macar nu e asa joasa

pai ti-am zis tu ai et-ul prea mic, cred ca sunt de e34 jantele, eu le-am potrivit bine acolo in spatiul disponibil intre contraripa, amortizor, bascula si aripa si cam totul e la milimetrii

All times are GMT +2. The time now is 06:13.

- Copyright 2026 4Tuning