![]() |
Re: Ferrari 1/18
10 Attachment(s)
A aparut noul Ferrari 250 TR - CMC 1/18
|
mi-e rau... schimbatoru ala pare functional!!
|
5 Attachment(s)
SENZATIE!!!!!!!!!!!!!!!!!ú
Incepand de 2010 Kyosho iara o primit licenta de la machete Ferrari. Dar acuma nu de la Hot Wheels o primit sublicenta,ci de la uzina Ferrari,direct. In curand se apara o gramada machete noua Kyosho - Ferrari. Prima data se apara cateva varianta noua 250 GTO. |
asta da veste buna!!
|
INCREDIBIL! Asta e un vis devenit realitate:D...in sfarsit ne arata Kyosho Ferrar-uri adevarate, nu slăbănogii aia de la HotWheels. :twisted:(cu vestea asta, tot imi trece prin minte sa ma apuc de colectionat 1/18, numai caluţi, numai Kyosho)
asta cred ca va fi stirea zilei in domeniul machetelor:D |
Quote:
|
Pretul.... pretul.... PRETULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!
E prea scumppp... 150 de iuro un Kyo ?! |
Poftim? Daca nu ar exista CMC, BBR si Exoto, asa Kyosho ar fi cea mai tare la machete...deci isi merita pretul in totalitate
|
Opppps
Dar uite ca exsista. In aceste circumstante nu merita 150 de iuro doar ca se deschide un buson amarat. Si apropo... ai uitat de TrueScale Miniatures. ;) Si de altele... :x |
Dar crezi ca BBurago China si Maisto merita 100 ron (1/18) si vreo 40 ron ?(1/24), eu zic ca nici-cum. Macar se vede caci Kyo lucreaza pe machetele lor si sunt destul de apreciati.
|
Deci stai ca nu inteleg...
Cum adica lucreaza pe modelele lor ? |
Poate nu am zis corect, dar ma refeream ca Kyo lucreaza cu adevarat (adica lucreaza foarte bine( pe modelele lor, nu ca si producatorii astia care sa gasesc pe la noi si lucreaza in bateie de joc (adica Maisto, nu vezi cum face motorul la masini? foarte urat! face putin ridicat in relief pe o placa, ceea ce e o tampenie)
le-as recomanda la moderatori sa stearga toata discutia asta pt. ca numai facem offtopic pe thread |
|
absolut superb:O:O:O.....de ce sa vinzi asa ceva???ma rog,pretul e pe masura,la fel ca si nr de machete.....poate punem toti bani si luam si impartim:lol:
|
Cum de nu se gaseste niciun "colectionar" cu comentarii de genul "dar are multe Bburago" sau etc? Sau cam lasa gura apa?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:26. |
- Copyright 2026 4Tuning