![]() |
Re: 1 MAI 2009 CONSTANTA
strada e foarte lata , are 4 benzi
|
Tan-ta-na-na! Captain Obvious to the rescue!
|
cel mai bine cred ca sunt pe grupe (piramidal) ai pierdut ai plecat,adica astepti liberele, ce spune-ti???????????????????????????????????????????????? ?????
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am stat si am citit in proportie de 97% din toate posturile,exceptand discutiile despre taxa,si scoaterea grupelor sub 100, nu sa intrebat nimeni de locatie, rog Lg sa se ganeasca foarte bine la locatie, au ales una dintre cele mai proaste locatii 1) o sa aveti o gramada de probleme cu maimute iesite pe circuit, o sa vina tot romanu cu toate ca habar nare nimic de curse dar o sa vina sa caste ochii, or sa vina bunicutze cu copii si nici nu vreau as ma gandesc la ce se poate intampla 2) locul este mic (locatia in sine nu pista cu 4 benzi) or sa vina romani cu o gramada de masini n-or sa fie locuri de parcare o sa fie un carambol total,o sa vedeti ca nici masinile concurentiilor nu o sa aibe loc de aceea rog ca Lg sa reflecte mult asupra acestor probleme si sa ramana la vechile locatii unde vine romanu care chiar e interesat
|
Quote:
|
nu o sa fie multa lume.. deoarece "aplaudicii" si spargatorii de seminte o sa se duca in mamaia sa vada si ei o masina de formula 1(vine David Coulthard cu o masina de la redbull racing) deci sa speram ca o sa avem o cursa frumoasa.. iar referitor la parcari.. ar putea sa le puna pe trotuar sau.. pe una din benzile libere.. desi ar fi cam riscant..
|
Quote:
|
o sa fac tot posbilu sa fac cateva poze cu locatia , dar cred ca in weekend. strada e foarte lunga , sunt si cateva parcari in preajma plus ca dupa si inainte de zona de concurs se pot parca masini lejer pe stanga dreapta. benzinarii sunt , etc. eu zic ca cu o organizare buna , garduri de protectie , jandarmi etc , o sa iasa ok
|
poze ceva?...
|
Daca strada va fi oprita de la Peco Rompetrol de la intersectia cu Tomis si pana la scuarul acela dinaintea sensului giratoriu e loc destul... In plus, se poate veni spre locatie din mai multe directii (dinspre Ovidiu, dinspre Mamaia, dinspre centru, dispre Metro-varianta...) Parerea mea e ca locatia e de nota 9 din 10, zic asta pt ca e totusi putin in panta... Sa ne rugam de vreme buna, organizatorii cred ca stiu ei ce au de facut :D... Numai bine tuturor!
|
vreme buna cu siguranta o sa fie...participanti sa ne rugam la taxa asta
|
Quote:
ma refeream la cei care nu participa.. sau cei care pot sa-si urce masinile pe trotuar... nu la cele care au garda foate joasa mai tarziu o sa bage leo niste poze sa vedeti locatia.. si un filmulet.. sa vedeti si voi cam care este treaba.. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning