![]() |
Re: TM-02-KRF Dacia 1310 TLX
imi place ca te descurci foarte repede:D si le lucrezi singur, iar satisfactia o sa fie pe masura rezultatului:) iti urez numai bafta, chit ca maine o sa postez din nou:D
|
Bun... Văd că te mişti repede!... Iese ceva frumos din Dacia asta!
|
18 Attachment(s)
niste poze si de azi ... dar putine realizari ( am avut o mica problema apoi o problema de sanatate:sad:)
azi mi a sosit si luneta si peste 2 zile si geamurile de la usile din spate |
sper ca nu iti pui la loc toba mediana?:|
nu-i asa ca schimbi si u conductele de frana si benzina?:) cu unele noi:) dc nu dai sudura calumea.. si pe urma sa o polizezi la 0....:| eu zic ca e mult mai bine asa decat sa umpli cu chit... |
2 Attachment(s)
Quote:
conductele nu le voi schimba ca nu demult au fost schimbate maxim 1 an numai ca au fost date cu antifon orice ai face chit tot trebe sa pui ... polizata va fi ... numai la urma cand e peste tot sudata ....(toate la timpu lor) am uitat sa postez cadoul meu pentru motor :D |
teai apucat de munca nu gluma,bravo,baga mare.un sfat dc o vopsesti,fao culoare lu nig ce super albastrul ala.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
adica...Havoline nu Halvoline :))
|
se gandeau la Valvoline
|
Quote:
dupa parerea mea Valvoline este "miezul" si astia de la Texaco au zis sa copieze si ei un pic...si si-au numit soiul de lubrifiant - "Havoline" ca sa pacaleasca naivii. Nu zic ca nu este bun Havoline, dar nu este Valvoline ;) |
da tot mai bune e Elf :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning