![]() |
Re: Fiat UNO Turbo IE 1988
nu mi le imprumuti si mie cand termini ?:D
sonda e wideband? de unde a facut rost de ea ? |
in seara asta am vb cu cineva care se pricepe...sa faca montajul...incredibil ..mi-a zis ca iese scump tot ..undeva e la 40 ron :)), sonda e wideband ..a unui prieten care va folosi de asemenea aceasta creatie..nu stiu de pe ce masina e...nu am vazut nici ceva inscrisuri pe ea. Daca o vad gata si merge...ti-o imprumut cu placere...:)
|
10 Attachment(s)
Sub sloganul "Fucking shit, piece of shit, moterfucker" ..va prezint:
dupa ce am muncit 2 ore sa schimb piesa naspa de la frana de mana..am observat cum o conducta de frana pe spate ..sta periculos de aproape de toba de esapament si m-am gandit sa o repozitionez...am asezat-o klumea si am observat ca e putin frecata intr-o portiune ...care in momentul in care am lasat masina pe pamant..a cedat ... si dupa aia am desfacut tot pe spate ca sa scot conducata intreaga sa o duc la sudat...nu a iesit ..asa ca o sa vina sudorul la mine cu tuburile de oxigen... |
1 Attachment(s)
Uite ce imi da un prieten..care a venit cu unu(o) de afara..
Ma mai uit din cand in cand la poza asta ...pentru a aduna puteri.. |
sudorul de care vorbeam ..cred ca are o rana imensa la fund de cat s-a ars ...nu a venti azi..asa ca maine incercam cu altii..poate reusim..
|
nu suda conducta. fa una noua , sigur nu depaseste 20 lei costul uneia noi. holendere sunt noi deasemenea. investeste in calitate :)
|
nu am reusit sa o desfac decat de la o roata...a bagat tata degripant o zi intreaga pe ele..nu a vrut ...am tras de ea sa iasa de sub masina si am sudat pe pozitie ..apoi am aerisitr si testat cu etrierul pus pe conducta..nu lacrimeaza deloc ..deci e ok..plm
la acest momet e tot ce pot sa fac... |
Quote:
|
Quote:
|
merci fane//dar pana sa o "pregatesc " pentru 402 ..mai am de reparat la ea ...intai tre sa o pun la loc ..apoi sa incep sa "umbu" ..:) da' eu zic ca iese :)
|
5 Attachment(s)
am reusit sa pun in ordine pompele..cred ca maine le pun si pe masina..erau puse de azi dar am avut ceva prob cu bniste coliere..le-am cumparat prea mici..lol
am facut si frana si de picior si de mana ..sper ca maine sa o scot la o plimbare ;) |
hai sa te vad cu ea gata :D
|
O bijuterie de masina sa o conduci fara incidente si sa mearga la fel de bine la un milion de km :-):-):D
|
RECOMANDARE : Am vazut ca participi destul de des pe la indemanari, pune o pompa de frana separat pe frana de mana, cred ca o sa ti placa si chiar o sa te ajute destul de mult.
|
daca ai stii de cand ma tot gandesc la un astfel de sistem..il am pus si pe hartie ..dar timpul ..si banii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning