![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
poze nu am pt ca am fost plecat si masina a zacut intr-un peco.......si a fost vandalizata de anumiti prieteni...... am gast-o plina de stikere cu HOTZ.......lipite pe toate geamurile inclusiv parbriz......:lol::lol: |
salut o masina pe marin grigore nr 37 :) da nu astept mai mult de 5min...cred ca ti-am zis ca-mi place taxiul asta al tau....
|
nu era nr 36?.....:)).......?........
ms......am inteles ca ti-ai luat "umbreluta"........ bafta..........450 jantele incaltate...... |
3 Attachment(s)
......o sedinta foto inainte de 4 tuning...cerce...tata.....cerce..........:lol:
|
Quote:
....nu inteleg un lucru...de ce mai pastrezi 316i pe capota spate?..parerea mea e k nu isi mai are rostu akolo...sper sa nu fie luata drept o jignire asta...e doar o parere:!: |
Suparat RAU RAU in poza 2
|
316 e CADO" de la dani laf.......se mai umfla cate o matza 320, un passat TDI (cu rosu )...etc... la mine si imi place sa le tai craca repede.......:))))
|
Quote:
|
da e la deruta....si o pot da jos lejer in caz ca ma plictisesc....e lipita cu silicon si nu afecteaza vopseaua..
bafta ............ |
frumosul 316i de la laf.....cred ca tia dat-o tie ca el daca a trecut la mot mai mare o sa isi puna 318i :)) :)) :))
|
ce actiune e acolo , ori s-a mutat 4tuning days la sala :lol: , la cate masini bomba sunt acolo , se poate confunda usor cu standurile de la romexpo :lol:
bafta frate cu ursu !! |
6 Attachment(s)
Sper ca nu deranjez pe nimeni daca pun si eu ceva poze cu taxiul.
P.S.: Daca nu va plac imi dati un PM si le scot. |
Şi acuma dani LAF ce are 318Tds :lol: :lol: ????
|
TD SIMPLU.....:))::))
|
Quote:
mersi........ |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning