![]() |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
am auzit ca au vrut baietii sa plece cu scuterele la mare .
|
Asa, si?
|
Mergeti careva pe 29 mai la tulcea ?
|
Cu scuterele? :lol:
|
@SiloS@1300: ti-l imprumut pe al meu?
|
Pe ala mai mare... Yahama...
|
Cum vrei...
|
cu masina nu cu scuteru :)) merge careva?
|
1 Attachment(s)
Salut!daca se mai tin intalnirile sambata seara lo 8 pot veni si eu cu cotineatza asta?:D:))
|
Quote:
Din lipsa de participanti am renuntat la idee. Dar daca se anunta lume pentru sambata asta facem iar . Eu unul vin. |
Cat entuziasm, ce de lume s-a anuntat....o sa fie super :D .
De maine o sa inchid topicul asta ca nu isi mai are rostul din moment ce intalniri/adunari nu mai au loc. |
Am redeschis topicul la cererea colegului aditzaa . Eu nu ma mai implic. Succes.
|
L-ai redeschis degeaba...dar daca lumea vrea topic, sa fie topic :lol: Ca intalnirile oricum sunt mai mult spre nu.
|
salutare ...cine ma poate ajuta sau explica urmatoarea problema .....mergeam cu masina si atunci cand am dat sa schimb vitezele (din a 2 in a 3 )am apasat ambreiajul ...sa auzit o trosnitura iar pedala a ramas lipita de podea iar masina nu mai intra in viteze .....ce sa fie oare ...cablul sau cilindrul receptor ?? am uitat sa plrecizez ca am un golf4 1.4 16 v....astept pareri...
|
Daca ai cilindru receptor automat se elimina existenta cablului. Daca iti curge lichid de frana pe langa cutie este cilindrul receptor, daca iti curge pe la pedala, este pompa de ambreiaj.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning