![]() |
Re: Golf III vs. ...?
Quote:
|
Quote:
Masina care are dupa spusele proprietarului 1450kg. |
da atata are grutate dar are si soft...chiar s-a scapat prima data cand..ne-am intalnit la niste prieteni care erau pacolo si a zis ca a fost la revizie si nu si-au dat seama aia de soft... ma rog osa aduc un OPC langa el sa ii arat ca il face + opc e mai puternic.... nu conteaza, masina aia trage foarte bine....
|
Quote:
|
cu sofer are cat a zis.... ca soferu nu alearga pe langa ea:D
|
Quote:
Daca are si soft :) Doar nu schimba la 3000rpm. Tu ai aceeasi greutate aproximativ cu Mini-ul si masinile voastre trag cam la fel. Concluziile le trageti singuri :) |
:)) nu vreau sa fiu rautacios da a tras mai bine:rolleyes2
eh lasa ca ne intalnim la craiova in grupe;) |
O sa ne intalnim toti 3 acolo :)
|
care 3?
|
Quote:
|
da man stiu am zis la misto:D doar eram in aceeasi "echipa" cand am luat golfu...
|
Auzi Kiki dar baietzii astia care isi rup masinile saraci tragand cu u,stiu si ei ca u ai 2,9 sub capota?sau tot 2,8 le-ai spus si lor?
Astept sa ma contrazici:)))) |
Urat din partea ta kenzo. Asa ceva nu se face. Ne vedem la Craiova.....poate imi acorzi un "dans" ca vad esti esti la grupa mica :))
|
o voi face:)) 2.8 este.... dar hai sa nu mai speculam pe marginea motorului meu si sa revenim la provocari....
|
Ba baiatule u ai uitat ce mi-ai spus si mie si lu alex cand tea dat?:))))))))
Ca ai axe,volanta,ambreiaj,soft,chiuloasa,,blocant:))=)) )si ca e blocul de 2,9 etc..... Devi foarte nesimtit!!!asa spuneai si de blocant....ti-am spus clar ca ai si u ca nu,nu....si cand ma-m suit in masina la misto ai strigat singur de afara ca ai blocant:))=))...dupa care am inceput sa vb si ai spus ca pe dyno iti da peste 220cp:)))))) Ba baiatule esti fenomenal cat minti....spargi normele! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning