Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Individual (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/99967-e36-individual.html)

zn_tavy 02-03-11 01:12

Re: E36 - Individual

Quote:

Originally Posted by stefan72 (Post 4134541)
masina nu este "individual".
daca scrie pe "oala" individual, e doar culoarea...
asa e daca vrei sa te lauzi cu ce nu ai.

in cartea de germania , si actele de cand a fost cumparata de la reprezentanta BMW munchen daca nu ma insel scrie bmw individual, si din ce am citit am observat ca are legatura cu optiunile, daca esti atent la primele posturi chiar intreb ce inseamna, topicul este f vechi so nu inteleg dc se mai face haz de necaz...
Spune-mi tu te rog exact ce inseamna sa ai un individual...ca sa stiu si eu

stefan72 02-03-11 02:43

1 Attachment(s)
acestea sunt cateva optiuni:

http://www.realoem.com/bmw/showparts...10&hg=91&fg=45

pentru M-paket/individual ar fi trebuit sa ai praguri si scaune ca in pozele urmatoare:

nu pot incarca poza cu scaunele.

cineva chiar a postat ce inseamna "individual", daca nu ma insel.

zn_tavy 02-03-11 08:13

Quote:

Originally Posted by stefan72 (Post 4134570)
acestea sunt cateva optiuni:

http://www.realoem.com/bmw/showparts...10&hg=91&fg=45

pentru M-paket/individual ar fi trebuit sa ai praguri si scaune ca in pozele urmatoare:

nu pot incarca poza cu scaunele.

cineva chiar a postat ce inseamna "individual", daca nu ma insel.

m-am uitat pe linkul postat de tine si nu ma ajuta cu mare lucru, nu am gasit nici un post cu optiuni bmw e36 coupe individual pt a putea compara, iar in poza atasata de tine acele ornamente nu sunt de bmw e36 deci nu au cum sa fie prezente pe masina mea.
Tinand cont ca ai spus ca ma laud cu ce nu am, asta presupune ca tu stii foarte bine optiunile, deci posteaza aici ca sa fie clar si sa-ti dau dreptate.
Numai bine

Sir 10 02-03-11 08:43

Nu are treaba culoarea cu individualul cum a spus colegul de mai sus,si eu am aceiasi culoare si nu este individual.Din cunostintele mele individual presupune dotarile si diferitele combinatii alese de cumparator...si mai mult ca sigur nu ma insel.cat despre praguri la e36 nu am vazut asa ceva...mai mult ca sigur sunt de e46.numai bine si frumoasa masina...!

stefan72 02-03-11 14:20

Quote:

Originally Posted by zn_tavy (Post 4134772)
m-am uitat pe linkul postat de tine si nu ma ajuta cu mare lucru, nu am gasit nici un post cu optiuni bmw e36 coupe individual pt a putea compara, iar in poza atasata de tine acele ornamente nu sunt de bmw e36 deci nu au cum sa fie prezente pe masina mea.
Tinand cont ca ai spus ca ma laud cu ce nu am, asta presupune ca tu stii foarte bine optiunile, deci posteaza aici ca sa fie clar si sa-ti dau dreptate.
Numai bine

pragurile sunt de e60.
pe masinile "individual" apare scris pe prag bmw individual.
optiunile nu sunt standard pentru un "individual".
acestea tin de primul cumparator .... piele, culoare sau alte combinatii care le doreste cumparatorul.

nu cer sa imi dai dreptate... poti posta poza cu ce scrie pe oala sau pe cartea(originala/germania) masinii.
sunt bmw "individuale" care au mai putine optiuni decat o masina de serie...asa avrut-o primul cumparator... dar au altfel de culoare a interiorului, atfell de trimuri, altfel de volan(vezi link-ul pus de mine)... si tot asa mai departe.

zn_tavy 02-03-11 17:18

Quote:

Originally Posted by stefan72 (Post 4135842)
pragurile sunt de e60.
pe masinile "individual" apare scris pe prag bmw individual.
optiunile nu sunt standard pentru un "individual".
acestea tin de primul cumparator .... piele, culoare sau alte combinatii care le doreste cumparatorul.

nu cer sa imi dai dreptate... poti posta poza cu ce scrie pe oala sau pe cartea(originala/germania) masinii.
sunt bmw "individuale" care au mai putine optiuni decat o masina de serie...asa avrut-o primul cumparator... dar au altfel de culoare a interiorului, atfell de trimuri, altfel de volan(vezi link-ul pus de mine)... si tot asa mai departe.

una e sa vorbesti asa si alta e sa spui " te lauzi cu ce nu ai"
nu vreau sa ma laud cu masina mea, ca in romania nu se poate tine o masina "curata" si originala, nu am pe masina sistemul de sunet cu subwoofer si geamurile electrice spate, in rest o parte din optiuni sunt oglinda retrovizoare heliomata, parasolare cu lumina, lumini de citit acelea mici rotunde, iluminare picioare(locurile din fata), perdeluta luneta, plafon negru, interior recaro semipiele, incalzire scaune nuca schimbator piele ///M, cotiera piele ETC! chiar nu vreau polemica pe acest subiect si as ruga un moderator sa stearga acest topic, pentru ca am observat ca multe masini prezentate aici ori dispar cu totul ori raman fara repere.
Numai bine

stefan72 02-03-11 18:09

era frumos sa ne lamuresti de "individual".
optiunile enumerate de tine nu tin de "individual".
faptul ca ceri unui moderator sa stearga topicul...denota altceva.
topicul e initiat de tine. e normal ca pe un forum public sa auzi pareri pro si contra.
sau cand ti se raspunde cu ceva ...ce nu iti convine sau ti se aduce argumente contradictorii cu spusele tale ... dai bir cu fugitii?

ai postat la sectiunea BMW ... expresia: "BMW individual".
la ce te asteptai? ca toata lumea sa se gudure, sa se minuneze si sa ia de buna tot ce ai scris?
e normal si de bun simt sa te luam la intrebari, sa fim curiosi de o masina individuala.
daca interesul tau este de a te lauda, de a epata... poate data viitoare incerci cu unii care habar nu au de marca auto respectiva.

chestiuni de M-paket si variante sport... nu iti mai explic. sunt putini care le stiu cu adevarat.

faptul ca eram curios de modelul "individual" prezentat, nu am facut-o din rautate, cin din contra.
chiar imi place bmw ca si marca auto... si conduc unul zilnic.

zn_tavy 03-03-11 00:00

Quote:

Originally Posted by stefan72 (Post 4136447)
era frumos sa ne lamuresti de "individual".
optiunile enumerate de tine nu tin de "individual".
faptul ca ceri unui moderator sa stearga topicul...denota altceva.
topicul e initiat de tine. e normal ca pe un forum public sa auzi pareri pro si contra.
sau cand ti se raspunde cu ceva ...ce nu iti convine sau ti se aduce argumente contradictorii cu spusele tale ... dai bir cu fugitii?

ai postat la sectiunea BMW ... expresia: "BMW individual".
la ce te asteptai? ca toata lumea sa se gudure, sa se minuneze si sa ia de buna tot ce ai scris?
e normal si de bun simt sa te luam la intrebari, sa fim curiosi de o masina individuala.
daca interesul tau este de a te lauda, de a epata... poate data viitoare incerci cu unii care habar nu au de marca auto respectiva.

chestiuni de M-paket si variante sport... nu iti mai explic. sunt putini care le stiu cu adevarat.

faptul ca eram curios de modelul "individual" prezentat, nu am facut-o din rautate, cin din contra.
chiar imi place bmw ca si marca auto... si conduc unul zilnic.

nu dau bir cu fugitii, observa cand a fost deschis acest topic si faptul ca 1 an nu s-a mai scris nimic, deoarece din pacate in romania daca iti prezinti masina, pe langa pasionati se intalnesc si alte feluri de oameni care folosesc aceste topicuri in alte scopuri, de aceea am spus ca se poate sterge.
din pacate nu pot spune ca te-ai comportat ca o persoana curioasa, ci mai mult una atotstiutoare care din prima ai spus ca ma laud ca e cum e pentru simplul fapt ca scrie pe oala individual, asta se intampla in 2008, cand am postat, intre timp am mai capatat niste cunostiinte.
iar daca chiar cunosti multe informatii despre bmw e36 individual te rog scrie aici, deoarece multi cauta informatii, eu ti-am spus simplu, scrie lista optiunilor din care se alege pt un model individual la E36 nu alte masini si asa putem initia o discutie pe aceasta tema.
Numai bine

stefan72 03-03-11 00:07

4 Attachment(s)
nu cunosc amanunte despre e36, in schimb am vazut live cateva "individuale": e39, e38, e66, e60.
toate aveau scrise pe prag : bmw individual.
chiar eram curios de e36 individual.
cu vopsea "individual" ...sunt multe modele, dar asta nu inseamna ca sunt individuale.
poate daca ai posta o poza cu ... eticheta de pe "oala"...
o sa caut ceva poze ...sa exemplific "individual".

Pentru "individual" poti alege materiale si/sau optiuni dintr-o gama mult mai larga decat pentru orice alt vehicul. Din aceasta rezulta unicitatea unui exemplar „individual”.

singurul exemplar din poze care nu este individual, este e32. are doar interiorul individual. atat.

„limited editions” si „individual” sunt 2 lucruri diferite.

stefan72 03-03-11 00:41

1 Attachment(s)
inscriptia "individual", apare inclusiv pe jante la modelele mai noi.
nu trebuie sa mi-o iei in nume de rau .... dar un "individual" merita prezentat!
si poate poza asta despre un simplu "door handle" de e36 individual spune mai multe:

cod OEM piesa pentru individual: 51218199919

cod OEM piesa pentru normal: 51218199915

(se poate verifica pe www.realoem.com)

stefan72 03-03-11 04:34

lista cu unele optiuni ce tine de individual, nu neaparat de e36:

544 Individualization
755 Individual Open-air Folding Top
756 Individual Light Alloy Wheel Round Spoke
757 Individual Sound Package
759 Individual Family
760 Individual High-gloss Shadowline
761 Individual Sun-Protection Glazing
763 Individual Series 80th Anniversary Japan
766 Individual Series "Avus" E36/2 (Euro)
766 "Individual Selection" Japan
767 "Individual Line" Avus
768 Individual Series "Club Sport"
769 Individual Series
770 Individual Series Classic
775 Individual Roof Headlining Anthracite
776 Individual Roof Headliner Alcantara Anthracite
778 Marking BMW Individual
778 Door Handle, BMW Individual
779 Door Handle, BMW Individual/Motorsport
779 Door Handle, BMW Motorsport (E31)
785 Individual White Turn Signal Lights
790 Auxiliary Tank Individual
798 Individual Fabric Soft Top Magenta
799 E30 Individual Series
938 ZS Individual Series

cRbL 03-03-11 04:41

Posturi total inutile.
Omu' a zis clar ca nu e asa mare filozofie daca nu e individual. Ce, nu merge masina la fel daca nu e individual ? Consuma mai putin daca e individual ? Trage altfel motoru' ?

Sa nu mai zicem ca proprietarul nici macar nu a mai postat pe topicul masinii. Important e ca e pe strazi, face km, nu ce scrie pe oale si in talon si pe manere, doh!

stefan72 03-03-11 04:56

Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 4137759)
Posturi total inutile.
Omu' a zis clar ca nu e asa mare filozofie daca nu e individual. Ce, nu merge masina la fel daca nu e individual ? Consuma mai putin daca e individual ? Trage altfel motoru' ?

Sa nu mai zicem ca proprietarul nici macar nu a mai postat pe topicul masinii. Important e ca e pe strazi, face km, nu ce scrie pe oale si in talon si pe manere, doh!

inteleg.
departe gandul de a fi ipocrit.
am postat...cu argumente si cateva exemplificari.
postul fiind citit de mai multi membrii ai forumului.... mi se pare corect sa fie cat mai bine informati.
in fond si-a prezentat masina...pe threadul dedicat.
chiar asa inutile sunt detaliile date de subsemnatul? sau...deranjez pe cineva?

cRbL 03-03-11 05:03

N-a zis nimeni de deranjat ceva. E vorba ca se poarta o discutie oarecum...inutila :P
Tavi nu a intentionat sa "vrajeasca" pe cineva, am aflat toti acum ce inseamna sa ai E36 Individual. Era mai mult de principiu cat de idee in sine :P

zn_tavy 03-03-11 11:28

Quote:

Originally Posted by stefan72 (Post 4137756)
lista cu unele optiuni ce tine de individual, nu neaparat de e36:

544 Individualization
755 Individual Open-air Folding Top
756 Individual Light Alloy Wheel Round Spoke
757 Individual Sound Package
759 Individual Family
760 Individual High-gloss Shadowline
761 Individual Sun-Protection Glazing
763 Individual Series 80th Anniversary Japan
766 Individual Series "Avus" E36/2 (Euro)
766 "Individual Selection" Japan
767 "Individual Line" Avus
768 Individual Series "Club Sport"
769 Individual Series
770 Individual Series Classic
775 Individual Roof Headlining Anthracite
776 Individual Roof Headliner Alcantara Anthracite
778 Marking BMW Individual
778 Door Handle, BMW Individual
779 Door Handle, BMW Individual/Motorsport
779 Door Handle, BMW Motorsport (E31)
785 Individual White Turn Signal Lights
790 Auxiliary Tank Individual
798 Individual Fabric Soft Top Magenta
799 E30 Individual Series
938 ZS Individual Series

775 Individual Roof Headlining Anthracite/785 Individual White Turn Signal Lights, daca s-ar gasii lista pt e36 care este un model mai vechi iti puteam demonstra ca sunt mai multe, de exemplul pachetul de lumini interioare...etc

stefan72 03-03-11 13:42

Quote:

Originally Posted by zn_tavy (Post 4138528)
775 Individual Roof Headlining Anthracite/785 Individual White Turn Signal Lights, daca s-ar gasii lista pt e36 care este un model mai vechi iti puteam demonstra ca sunt mai multe, de exemplul pachetul de lumini interioare...etc

am specificat: ... cu unele optiuni...
cu siguranta sunt mai multe, functie de model.:-)

ar fi interesant si util totodata un topic despre opriunile intalnite la diferite modele: individual, sport, M, exclusiv ....

CatalinM6 08-03-11 22:05

1 Attachment(s)
Scuze ca ma bag!
Am dezmembrat si eu un e36 320i 1995 si imi scria pe oala "individual"
(Nici a mea nu avea praguri inscriptionate cu "Individual")
Avea urmatoarele dotari:
-scaune semi-piele Recaro
-bara fata M+bara spate M+oglinzi M+ bandouri M,praguri M,schimbator M (toate montate de fabrica)
-plafon negru
-volan sport imbracat in piele
-schimbator imbracat in piele
-perdeluta luneta
-trapa electrica bi-pozitionala
etc

Felicitari!
Ai o masina foarte frumoasa si intretinuta..esti un norocos :)

stefan72 31-03-11 01:04

Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 4154119)
Scuze ca ma bag!
Am dezmembrat si eu un e36 320i 1995 si imi scria pe oala "individual"
(Nici a mea nu avea praguri inscriptionate cu "Individual")
Avea urmatoarele dotari:
-scaune semi-piele Recaro
-bara fata M+bara spate M+oglinzi M+ bandouri M,praguri M,schimbator M (toate montate de fabrica)
-plafon negru
-volan sport imbracat in piele
-schimbator imbracat in piele
-perdeluta luneta
-trapa electrica bi-pozitionala
etc

Felicitari!
Ai o masina foarte frumoasa si intretinuta..esti un norocos :)

presupun ca asta este:
http://realoem.com/bmw/select.do?vin=an07589

:-)

bogdas 31-03-11 01:40

Individual inseamna cam ... explicatia acestui cuvant ... comanda speciala cu optiuni specifice seriei alese , un aranjament dupa bunul plac sau gust . Pe vremea aia se referea la a plati o suma in plus pentru configurarea/aranjamentul culorii vopselei si a materialelor din interior -scaune,plafon,bord,trim uri,cusaturi ... bineinteles din gama lor de detalii si echipamente !

All times are GMT +2. The time now is 21:11.

- Copyright 2026 4Tuning