![]() |
Re: Ca][n
4 Attachment(s)
vw scirocco&camaro
|
Imi place sciroccou ;)
|
Vezi ca ai uitat de reflexia pe jante la scirocco :)
Lucrarea a 2-a [ cea cu camaro ] e genialaa!! .. f frumos backgroundul .. |
2 Attachment(s)
revin si eu dupa o luna cu un speedster
|
omg :shock:
|
Cati munti prin parcare... :lol: ..
In rest e ok masinuta... Desi e foarte foarte patrata. |
2 Attachment(s)
vw polo
|
frumos ca][n ......felicitari
|
Cea mai tare lucrare din toate grupele ....God job !
|
multumesc baieti!
|
E cam patratoasa, si partea dreapta a masinii nu e la fel cu partea stanga. Si jantele sunt cam off.. in rest.. apreciez efortul. :)
|
2 Attachment(s)
challenge->jac
|
2 Attachment(s)
chevrolet cruze :arrow::arrow:
|
2 Attachment(s)
quick golf
|
2 Attachment(s)
reno megane sport
|
6 Attachment(s)
Seat, Opel & Subaru.
|
Foarte tare ti-a iesit Seatu, pacat ca ai folosit lasso tool, si ai niste decupari naspa... gen, pe langa stop. In rest, bestial kitu, jantele, bg-ul, tot.. bv ;)
Bara fata la subaru e off rau.. :| |
Nu am mai avut activitate pe sectiune dar pana acum vreo doi ani am lucrat mult in photoshop (in special VT).
Seat-ul e ok, cu toate ca ai ceva modificari care sar in ochi. Nissan-ul e frumos, si nu e modificat tipator (pentru o japoneza). Opel-ul nu prea-mi place, layer-ul cu dunga de pe masina nu este adaptat bine deoarece nu pare prea real, umbra de pe eleron e prea sharp la extremitati, iar urmele de cauciuc de pe asfalt sunt puse intr-un unghi prost, iar textura de asemenea e intr-un unghi prost, lucru care creeaza haos intre proportiile masinii si ale urmelor. Kit-urile si eleroanele nu sunt pe gusturile mele deloc (prea NFS U2), insa sunt realizate destul de bine ca si constructie... :) Incearca sa modifici dupa fotografii de referinta mai calitative si rezolutii mai sanatoase pentru a evita muchii pixelate ca in cea cu Nissan-ul, nu dau bine deloc. |
Parerea mea e ca nici una dintre aceste 3 lucrari nu se ridica la adevarata ta valoare. In locul tau , nici nu le-as fi expus. Probabil ai fi castigat orice battle pe 4 tuning cu aceste lucrari , dar asta pentru ca esti "Ca][n". Sper sa te intorci curand la stilul care te-a consacrat , si anume genialele "OZN"-uri de pe paginile anterioare. Multa bafta. MAXIM AM ZIS !!! :D
|
2 Attachment(s)
Nissan Micra :arrow:
|
2 Attachment(s)
Astra ul unui prieten, l am ajutat dandu i o idee.
|
2 Attachment(s)
Golf 4:arrow:
|
Foarte faina Micra 8)
|
2 Attachment(s)
Se pare ca am ratat termenul pt battle. :-) Dacia 1300 :arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
2 lucrari dupa o perioada de pauza:arrow:
|
2 Attachment(s)
Prima pe 2013:arrow:
|
doamne ce bodykit , tia iesit super :D
|
Quote:
|
SAlut urmaresc topicu asta de ceva vreme si vreau sa te felicit pentru ca m-ai facut sa fiu uimit tine-o tot asa in continuare bafta!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning