Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Cafeneaua NSL (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/9963-cafeneaua-nsl.html)

Myiake 07-02-06 15:45

Andrei : Mancare ...hmmm mi-ai facut pofta ... dar eu vreau sa slabesc, sala, nebunii si tu vrei sa ma ingrashi :twisted: . Posteaza Andrei tata pe Forum aici, fara rushine si retineri ca esti nou :wink:

HORIA_STI 07-02-06 15:50

Re: ....

Quote:

Originally Posted by \"Andrei_NSL\"
ce sa zic Horia ? sunt nou p`aci...nush ...mi`a povestit un coleg de la liceu de masina ta...hyundai accent...park...am dat si noroc odata acu 2 zile :lol: :lol: .....iti doresc si tie si celor din Nsl sa iasa campioni pe grupa fiecaruia ! :wink: .....dak vretzi mancare...gatita...spunetzi k am :wink:

mersi frate sa te auda Dumnezeu asa sa fie cat despre mancare nu ezita baga aici ca ne servim noi....ceva de porc ai?

Andrei_NSL 07-02-06 15:50

...

Hmm...si tu tot cu sala ? si eu cik merg ...acu am nishte probleme tehnice :lol: :lol: .....
Va multumesc k m`atzi integrat in echipa voastra ..... suntetzi de treaba cu totzii ....Uitatzi aici id`u meu : andrei_daniel89
dak doritzi sa ma intrebatzi sau sa tzinem legatura mai usor...
Horia catzi calutzi da Hyundai`ul tau ?
Myiake bafta la permis !! :wink:

Andrei_NSL 07-02-06 15:59

....

nu mananc porc ca nu imi place...acu am paste cu carne de pui (reteta greceasca)....cartofi prajiti cu friptura de pui...te astept pe la o masa :wink: ...se poate gati dupa preferinte :wink:

HORIA_STI 07-02-06 16:29

mersi pentru invitatie la fel e valabila pentru toti de aici bineinteles cu conditia sa am ce sa va dau sa mancati PS :GSI-ul ar fi trebuit sa faca invitatiile ca e cafeneaua lui ... poate vin cu OPC-ul peste voi :D :D

Andrei_NSL 07-02-06 16:32

.....

e \"toate\" in regula shefu` ! venitzi si mancatzi ...nu e probleme :lol:

GolfuletzS 07-02-06 16:36

aha faceti petreceri pe forumuri si nu ma cheamati iudelor :( :D

ce faceti mei ?

razvane o sa iti pun si tie banneru :D

Andrei_NSL 07-02-06 16:49

...

GolfTuning esti invitat si tu ....si toata lumea ! :wink:

HORIA_STI 07-02-06 17:36

cum ma Golfuletz sa nu te chemam si pe tine da acum doar faceam pregatirile nu vezi ca ne certam care ce vrea sa manance da GSI-ul a deschis aici invitatiile si pofta de mancare si a taiat-o englezeste ca nu mai zice nimic :D

GolfuletzS 07-02-06 17:40

yo mananc cu tine horica merge ?:D

HORIA_STI 07-02-06 18:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
yo mananc cu tine horica merge ?:D

da frate normal nu e problema da nu vezi ca GSI-ul nu ne pune nimic in fata ... da si tu comanda :D

GolfuletzS 08-02-06 09:01

pei nus cartofi prajiti un hamburger ceva :D un suc/bere :D

ps:C mai ziceti voi ?

Myiake 08-02-06 12:30

Sarmale, Salata de Beof , Carnati , Lebar , Caltabosh, Caras, Biban...am ramas cu meniul de la sarbatori, de la Craciun :P hehe...mi sa facut cam foame dupa ce am citit post-urile voastre cu hamburgerii :P

Andrei_NSL 08-02-06 12:43

....

hmm crek ma alatur lu` Myiake...doamne ce foame am !! ash da caltaboshu si meniu de sarbatori pe hamburgeri :lol: :lol: .....acu ma duc sa halesc... :lol:
P.S : meniu de azi ...e foarte sanatos : avem Salate ! :lol:

HORIA_STI 12-02-06 02:48

Bai nu mai scrie nimeni aici a ramas cafeneaua lu' Cata fara clienti ?...ce naibii Myiake,Golfuletz ce faceti ma...?

alias_gsi 13-02-06 00:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HORIA_STI\"
Bai nu mai scrie nimeni aici a ramas cafeneaua lu' Cata fara clienti ?...ce naibii Myiake,Golfuletz ce faceti ma...?

MARE ATENTZIE:

Nu e cafeneau mea,
este a clubului,eu sunt doar un mic picol.....

HORIA_STI 14-02-06 16:25

eee lasa ma ca nu asta e important faptul ca esti un fel de manager putem sa spunem ca e a ta...o cola te rog :D :D

alias_gsi 14-02-06 17:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HORIA_STI\"
eee lasa ma ca nu asta e important faptul ca esti un fel de manager putem sa spunem ca e a ta...o cola te rog :D :D

vineeeee baiatul cu cola...

Andrei_NSL 15-02-06 20:35

.....

saloot...uff a trecut ceva timp de cand nu am mai scris in cafenea...ce facetzi oameni ai cafenelei ? ce va fac masinutzele ? merge cineva la prisma ? :lol: :lol: Andrei :wink:

PYT 15-02-06 23:55

stii tu ceva ce noi nu stim? k ultima oara cand am citit pe la curse oficiale (acum juma d ora) ramasese k nu s-a \"validat\" cursa..

Andrei_NSL 16-02-06 10:06

........

mda...am citit si eu ...cert e k aseara am fost foarte obosit si nu am fost coerent :lol: :lol: ...scuze inca odata .... :lol: :wink:

HORIA_STI 16-02-06 16:08

Re: .....

Quote:

saloot...uff a trecut ceva timp de cand nu a m mai scris in cafenea...ce facetzi oameni ai cafenelei ? ce va fac masinutzele ? merge cineva la prisma ? :lol: :lol: Andrei :wink:

Eu unu as merge si in China numa' sa se tina undeva draq ca sint dornic de ceva actiune...si vorba lui Nike :stii ceva ce noi nu stim? ca si noi l-am intrebat pe Sebi daca face ceva si nu a raspuns nimic...

Andrei_NSL 16-02-06 16:37

.

wey Horia ..ci dreaq nu vezi k am gresit...eram ametit si nu prea am vazut....cert acu cateva zile spuneau UNII k se va tzine ! acu sunt sanse minime ..... :wink:

PYT 16-02-06 21:17

n-am vrut sa te iau tare.. speram si eu sa stii ceva de bine :wink:

Andrei_NSL 16-02-06 21:26

..

nu`i nimic...cineva ma invatat k in lumea curselor tre sa fi putin mai dur ...altfel nu reusesti ! :wink: :baby: :hug: :peace: :peace:

RaulNFS 16-02-06 21:44

Nike, vezi k te cauta \"baietii rai\" din ploiesti :twisted:

GolfuletzS 17-02-06 14:34

1 Attachment(s)
Special pt NSL`isti :D

Adi_UZI 17-02-06 22:30

Misto poza :!: :twisted:

Andrei_NSL 18-02-06 01:54

......

poza e pusa la avatar( YM ) :peace: :peace: si acolo va ramane mult timp ! :clap: :clap:

GolfuletzS 18-02-06 07:30

2 Attachment(s)
mai am inca una :D

Andrei_NSL 18-02-06 21:17

......

ce sai intamplat cu site`u de la nsl ? ....nu imi merge deloc...as dori mai multe info... :wink:

Adi_UZI 19-02-06 00:39

nici mie nu-mi merge :?

sil4tuning 19-02-06 08:53

pai a ramas fara server....servicii pe gratis ...no way :lol:

Andrei_NSL 19-02-06 13:17

.........

:lol: :lol: :lol: :lol: off ce nashpa....facem keta :lol: :lol:

Adi_UZI 19-02-06 14:38

facem, facem... :twisted:

Andrei_NSL 20-02-06 21:01

...

deci ce se face cu nsl.ro ? ... vom ramane doar pe 4t sau se va crea un alt site &stuff ? :wink:

GolfuletzS 20-02-06 21:10

sa`l trezeasca cineva pe cartman ca, cred ca a adormit....

Andrei_NSL 21-02-06 01:16

........

pai au trecut luni bune de cand nu l`am mai vazut pe cartman pe messenger...deci nush golfuletz..vad k a scazut rau de tot activitatea la nsl ... :cry: :cry: dak nu noi atunci cine ?... :cry: :cry: :cry:

alias_gsi 22-02-06 19:58

Re: ........

Quote:

pai au trecut luni bune de cand nu l`am mai vazut pe cartman pe messenger...deci nush golfuletz..vad k a scazut rau de tot activitatea la nsl ... :cry: :cry: dak nu noi atunci cine ?... :cry: :cry: :cry:

putzina rabdare ca rezolvam si problema asta..........

NSL_Doru 23-02-06 01:44

Re: ........

Quote:

Originally Posted by \"alias_gsi\"
Quote:

putzina rabdare ca rezolvam si problema asta..........

Inca putina ? hai hai ... hai mai baieti ... inca putina mah va rog eu :lol: Tati bagati osu la treaba ca uite ce intreaba lumea ! \"Mai putine vorbe mai multa muzica\" . Va pupa tata ! :wink:

All times are GMT +2. The time now is 01:50.

- Copyright 2026 4Tuning