![]() |
Andrei : Mancare ...hmmm mi-ai facut pofta ... dar eu vreau sa slabesc, sala, nebunii si tu vrei sa ma ingrashi :twisted: . Posteaza Andrei tata pe Forum aici, fara rushine si retineri ca esti nou :wink:
|
Re: ....
Quote:
|
...
Hmm...si tu tot cu sala ? si eu cik merg ...acu am nishte probleme tehnice :lol: :lol: .....
Va multumesc k m`atzi integrat in echipa voastra ..... suntetzi de treaba cu totzii ....Uitatzi aici id`u meu : andrei_daniel89 dak doritzi sa ma intrebatzi sau sa tzinem legatura mai usor... Horia catzi calutzi da Hyundai`ul tau ? Myiake bafta la permis !! :wink: |
....
nu mananc porc ca nu imi place...acu am paste cu carne de pui (reteta greceasca)....cartofi prajiti cu friptura de pui...te astept pe la o masa :wink: ...se poate gati dupa preferinte :wink:
|
mersi pentru invitatie la fel e valabila pentru toti de aici bineinteles cu conditia sa am ce sa va dau sa mancati PS :GSI-ul ar fi trebuit sa faca invitatiile ca e cafeneaua lui ... poate vin cu OPC-ul peste voi :D :D
|
.....
e \"toate\" in regula shefu` ! venitzi si mancatzi ...nu e probleme :lol:
|
aha faceti petreceri pe forumuri si nu ma cheamati iudelor :( :D
ce faceti mei ? razvane o sa iti pun si tie banneru :D |
...
GolfTuning esti invitat si tu ....si toata lumea ! :wink:
|
cum ma Golfuletz sa nu te chemam si pe tine da acum doar faceam pregatirile nu vezi ca ne certam care ce vrea sa manance da GSI-ul a deschis aici invitatiile si pofta de mancare si a taiat-o englezeste ca nu mai zice nimic :D
|
yo mananc cu tine horica merge ?:D
|
Re:
Quote:
|
pei nus cartofi prajiti un hamburger ceva :D un suc/bere :D
ps:C mai ziceti voi ? |
Sarmale, Salata de Beof , Carnati , Lebar , Caltabosh, Caras, Biban...am ramas cu meniul de la sarbatori, de la Craciun :P hehe...mi sa facut cam foame dupa ce am citit post-urile voastre cu hamburgerii :P
|
....
hmm crek ma alatur lu` Myiake...doamne ce foame am !! ash da caltaboshu si meniu de sarbatori pe hamburgeri :lol: :lol: .....acu ma duc sa halesc... :lol:
P.S : meniu de azi ...e foarte sanatos : avem Salate ! :lol: |
Bai nu mai scrie nimeni aici a ramas cafeneaua lu' Cata fara clienti ?...ce naibii Myiake,Golfuletz ce faceti ma...?
|
Re:
Quote:
Nu e cafeneau mea, este a clubului,eu sunt doar un mic picol..... |
eee lasa ma ca nu asta e important faptul ca esti un fel de manager putem sa spunem ca e a ta...o cola te rog :D :D
|
Re:
Quote:
|
.....
saloot...uff a trecut ceva timp de cand nu am mai scris in cafenea...ce facetzi oameni ai cafenelei ? ce va fac masinutzele ? merge cineva la prisma ? :lol: :lol: Andrei :wink:
|
stii tu ceva ce noi nu stim? k ultima oara cand am citit pe la curse oficiale (acum juma d ora) ramasese k nu s-a \"validat\" cursa..
|
........
mda...am citit si eu ...cert e k aseara am fost foarte obosit si nu am fost coerent :lol: :lol: ...scuze inca odata .... :lol: :wink:
|
Re: .....
Quote:
|
.
wey Horia ..ci dreaq nu vezi k am gresit...eram ametit si nu prea am vazut....cert acu cateva zile spuneau UNII k se va tzine ! acu sunt sanse minime ..... :wink:
|
n-am vrut sa te iau tare.. speram si eu sa stii ceva de bine :wink:
|
..
nu`i nimic...cineva ma invatat k in lumea curselor tre sa fi putin mai dur ...altfel nu reusesti ! :wink: :baby: :hug: :peace: :peace:
|
Nike, vezi k te cauta \"baietii rai\" din ploiesti :twisted:
|
1 Attachment(s)
Special pt NSL`isti :D
|
Misto poza :!: :twisted:
|
......
poza e pusa la avatar( YM ) :peace: :peace: si acolo va ramane mult timp ! :clap: :clap:
|
2 Attachment(s)
mai am inca una :D
|
......
ce sai intamplat cu site`u de la nsl ? ....nu imi merge deloc...as dori mai multe info... :wink:
|
nici mie nu-mi merge :?
|
pai a ramas fara server....servicii pe gratis ...no way :lol:
|
.........
:lol: :lol: :lol: :lol: off ce nashpa....facem keta :lol: :lol:
|
facem, facem... :twisted:
|
...
deci ce se face cu nsl.ro ? ... vom ramane doar pe 4t sau se va crea un alt site &stuff ? :wink:
|
sa`l trezeasca cineva pe cartman ca, cred ca a adormit....
|
........
pai au trecut luni bune de cand nu l`am mai vazut pe cartman pe messenger...deci nush golfuletz..vad k a scazut rau de tot activitatea la nsl ... :cry: :cry: dak nu noi atunci cine ?... :cry: :cry: :cry:
|
Re: ........
Quote:
|
Re: ........
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
- Copyright 2026 4Tuning