Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Saturn - 1-2.05.2004 (https://forum.4tuning.ro/43-saturn-1-2-05-2004.html)
-   -   participanti (https://forum.4tuning.ro/43-saturn-1-2-05-2004/996-participanti.html)

BogdanCMS 27-04-04 00:30

Mai,pe cuvantul meu daca nu tinem pariul!Hai ma Hondarule pariem cu X-Ray ca il face Sierra?X-Ray,eu am inteles ca ai masina tare,f bine,respect pt tine si pt ea,dar tie ti se ridica masina cu rotile din fata la o palma de pamant atunci cand demarezi(stai ca vorbesc prostii,tu ai tractiunea fata :oops: :D )Oricum,ai prins ideea.Oricat de naspa ar arata masina,ala e un adevarat dragster,rupe tot.Poate la demaraj o sa-l faci putin ,cam 20-30m,pana isi ia el avant si reuseste sa plece de pe loc,dar dupa aia o sa treaca pe langa tine ca o racheta,iti garanez.Totusi are V12,cel putin 320cp,tractiune spate,si o greutate de invidiat,cam 1300kg.Ce vrei m mult de atat?Masina aia e facuta pt drag,eu zic sa te mai gandesti bine de tot.

GSi 27-04-04 00:43

Astra lui X-Ray are maxim 1000Kg si 240CP din cate zice el... plus ca e manuala nu auto. Si n-as sti cum e cu plecarea, la 240Cp pe fata e greu sa ii pui jos de la inceput, mai usor ii pui cu tractiune spate. Eu sunt de parere ca e o cursa stransa, daca Sierra e in stare buna. Eu am vazut-o cand era blocata in a 3-a (asa am inteles), si si asa scartzaia 1-2 metri la plecare...

BogdanSHA 27-04-04 03:34

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
... Un Porsche Boxer 911 Bi-Turbo ...

:giggle: :giggle: :giggle:
On-topic - si eu vreau numarul 99 (daca se poate) :P

Hondarul 27-04-04 07:29

Bah X-Ray... Pai daca nu sti masina de ce vorbesti aiurea ??? Acum io sunt ala care face caterinca ???? :evil: :evil: :evil:

Acum a reparat masina, adica cutia si cardanul... Eu ti-am zis cat ia mah, ca doar am stat in masina de multe ori sa vad. Poate oi avea si tu un dragster, mai sti ??? Ce e aia veveritza mah ??? Si te mai superi cand iti zice cineva ceva... Nu e frumos mah...

Pai iar se tin pe 400 de metri mah ??? Aoleu... Nasol momentu'... :roll:

X-Ray-Eyes 27-04-04 10:07

Aoualeu ... statzi ma fratzilor asha ....
Deci .. ash mai vrea sa inscriu inca 1 masina , un Porsche 911 Biturbo , cu nr de concurs 911 !
:peace:

Si daca nu crezi , si a mea se ridica de pe asfalt cu rotile din fata , si am tractiune fata nu spate ... si se ridica botu dar sti de ce ? Ptr ca avea suspensia varza ... si pe fata si pe spate ... acum s-a schimbat treaba ... nu se mai misca , e tzapana .. si iti aduc 100 de oameni care pot confirma treaba asta ...
240 de cai nu aer masina mea ... are 150 ... cat scrie pe talon ...Ok ?
Si de caterinca nu am facut caterinca de nimeni ...
ce e veveritza ? E o masina ... nu dau nume sau marca ... care la 4-5000 de ture chitzaie ca o veveritza care fuge de suratele ei cu aluna in gura ...
Si daca am dragster .. vedem la Constanta ...
BTW - Seby vine cu cielo ???
:D
Si da ... e cam nasol momentul daca se tzin pe 400m ... ca nu apuca Sierra sa ma ajunga din spate cum zici tu ...
:peace: :peace: :peace:

alexufo 27-04-04 10:14

x ray sper sa castigi cat mai multe curse

Ursu-=X-Team=- 27-04-04 10:18

Dacia 1400 CT-81-URS nR 81 --
Dacia Solenza CT-28-TRA Nr. 28
Dacia Super nova CT-05-ZMA Nr 5
Dacia 1400 CT-83-RDV Nr.83
Dacia 1300 An `71 CT-80-GEC Nr.80
Dacia 1300 An 78 CT-75-BUT nr.75
Dacia 1600 an `79 CT-00-ABG nr . nu stu`
Dacia 1400 CT-05-TMS Nr. nu stu`
Dacia Solenza CT-82-MDN Nr 82
Matiz Tuning CT-00-MAL nr . nu stu`
Opel astra GSI CT-82-DTA Nr. La alegere
Si mai sunt citeva ..de care nu sunt sigur.

Ursu-=X-Team=- 27-04-04 10:20

Am uitat
Dacia super nova CT-79-BYG Nr . care vrea

Hondarul 27-04-04 12:30

Quote:

Aoualeu ... statzi ma fratzilor asha ....
Deci .. ash mai vrea sa inscriu inca 1 masina , un Porsche 911 Biturbo , cu nr de concurs 911 !

Si daca nu crezi , si a mea se ridica de pe asfalt cu rotile din fata , si am tractiune fata nu spate ... si se ridica botu dar sti de ce ? Ptr ca avea suspensia varza ... si pe fata si pe spate ... acum s-a schimbat treaba ... nu se mai misca , e tzapana .. si iti aduc 100 de oameni care pot confirma treaba asta ...
240 de cai nu aer masina mea ... are 150 ... cat scrie pe talon ...Ok ?
Si de caterinca nu am facut caterinca de nimeni ...
ce e veveritza ? E o masina ... nu dau nume sau marca ... care la 4-5000 de ture chitzaie ca o veveritza care fuge de suratele ei cu aluna in gura ...
Si daca am dragster .. vedem la Constanta ...
BTW - Seby vine cu cielo ???
:D
Si da ... e cam nasol momentul daca se tzin pe 400m ... ca nu apuca Sierra sa ma ajunga din spate cum zici tu ...

Sti cum zice americanu'... Put your money where your mouth is...

Cat despre ridicare... Poate partea din fata, se decomprimau amortizoarele, dar nu masina... :wink:

quattro 27-04-04 13:48

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Nu exista Subaru cu 555... :evil:

Cat despre Sierra, prinde suta in 4,5 secunde, asta cu trei indieni in ea si cu un sac de 50 kg de ipsos !!! Plus un portbagaj plin de scule si tot ce-ti trece prin cap... Dar astea dau bine, ca fac aderenta... Am mers eu cu el ieri... :shock: :shock: S-au rupt scaunele pe fata !!! :P

Cat despre X-Ray, cred ca se bazeaza pe cutia automata a BMW-ului...

Dar sa vedem daca ajunge omul cu Sierra la mare, ca s-au ivit niscaiva probleme.

Sorry ptr Off-Topic ...
Stai calm ca exista subaru cu 555 pe el .. si daca nu ai sa il vezi la legale am sa fac eu o poza cu el ...

salve pentru inceput
uite aici poza cu acea masina:
http://hpbimg.radule.de/3BBB0013.jpg

sper sa fie o cursa pe placul vostru, si al nostru in general, al celor care le place viteza si motoarele \"beton\".

cit despre Sti-ul cu 555, l-am dus eu la un tuner de si l-a preparat. Oricum daca vine la cursa va va face placere sa alergati impotriva lui :lol:

Gabi 27-04-04 18:58

E probabil ca...

Citroen Saxo (stock din cate stiu eu) - nr de concurs aleator...

...din Craiova sa vina la Constanta ca participant.

E probabil, nu stiu nimic sigur, asa ca daca LR sunt binevoitori, sa pastreze un numar de rezerva.

Multzam.

X-Ray-Eyes 27-04-04 21:56

Quote:

Originally Posted by \"alexufo\"
x ray sper sa castigi cat mai multe curse

Saru'Mana .. si tie mult succes daca ai sa vi si ai sa participi ...
Hondare .. zi care e scoru tau sa \" put my money where my mouth is \" ...ca in F&F ...ca sa nu ne mai contrazicem ...
Zi tu un scor ... 1-00 , 1-50 , 2-00 ...
Eu tin pariul ti-am spus ...

Hondarul 27-04-04 22:05

Acum cand am vazut ca e pe 400 de m si cand ma gandesc ca masina va fi mai usoara, nu mai stiu ce sa cred... Tu pari prea increzator... Draqu stie ce i-ai facut la masina aia...

Oricum, pariurile raman... Eu tot cu Sierra tin... Acolo, pe o bere pe plaja... Ca sa nu dai faliment... :lol: :lol: :lol:

MC Mate 27-04-04 22:13

Ce ma iar are probleme omu cu Siera.Am vb cu tye si a zis k pleaca cu el.Ce a mai patit la masina.Respekt

P.S. Eu tot pe Siera pariez

Face 27-04-04 23:25

Renault Clio 1,4l 16v 72kw/98cp, grupa B (parca). eventual nr 10.

AEX 27-04-04 23:30

NOVA GTI ALB B-80- A E X

MadMax 28-04-04 00:21

Pai vine si muskiu meu!

Ford Fiesta RS1800 -Zetec 16V - 130 CP :twisted: B-93-WST
Daca se poate nr 93, bine, daca nu, 18. Daca nu, ce o fi...

Sper sa fie beeeeeton... si sa nu se supere cei pe care-i las in spate la liniute... :lol:

Sper sa nu raman eu in spate :? ...Da' nu raman! :wink:

Psycho 28-04-04 09:33

off topic X ray ia zii cand si cum plecam din cosntantza k nu dau de tine ai si moliba inchisa .. tot ..

woff-woff 28-04-04 18:28

Prezentza mea o sa se faca simtzita.....Vine shi Tico la mare shi am de gand sa shi particip..:))...Nr. preferat la concurs e 0 0 7.....sper ca mai e disponibil...
Poate gasesc shi yo unu de \" calibru` \" meu..eventual o broscutza ca la Timisoara....

Respecte maxime organizatorilor.......TICO ( Licuriciu`)

bbb_20_bbb 28-04-04 19:02

bmw seria 6 motor 3500 cmc grupa G.Numarul nu conteaza. Cui ma adresez cand ajung la mare in legatura cu inscrierea. aaa si sa nu uit cat costa inscrierea :D

X-Ray-Eyes 28-04-04 19:23

Hondare , merge ma si pe o bere ... ca sa imi priasca micii cu mustar ...
dar asta dupa cursa ca nu am chef sa merg sherpuit la liniutza ...
Deci catzi tzinetzi pariul ca sa stiu cate beri am de adunat ?
:lol: :lol: :lol:
Psycho // Verificatzi BNC-urile alea idioate !
Ne vedem pe 2 !
Dar ne mai auzim pana atunci !
Succes tuturor participantilor pe 2 Mai !

Psycho 29-04-04 09:48

sad`ule .. verificate sunt .. hai k te sun azi ( azi fiind joi ) sa vb ... weppa :) ... am vb si cu ceres .. tipu` cu subaru .. weeee e de treaba .. ok man .. hai k vb la tel ... sad`ule vb si tu c usha si care mai e daca e sa plecam totzi duminica de dimineatza ( valail ptr ce`i care sunt prin Constantza sau DIN Constantza ) :) :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: 2 all [/img]

ZoliaT 29-04-04 09:53

OFFTOPIC ca si voi : Aveti grija al ce ora plecati ca la 10 sa fiti acolo

BogdanCMS 29-04-04 19:52

X-Ray,eu nu pot decat sa-ti urez succes cu dragsteru,aaa,pardon,cu Sierra,desi,daca ar fi la casa de pariuri,ai avea sanse cam 20,30-1 :) .Parerea mea personala e ca nici nu apuci sa ajungi sa schimbi a3a si va trece pe langa tine,iar daca e pe 1000m te-ai ars sigur,101%,no offence! :P :) Ai si de la mine un baxuletz de 6 cutii de bere,vorbesc serios,daca il bati pe Sierra fair&square(adica daca i se strica lui ceva nu se pune :P :D ).Asa ca daca castigi cu proxima ocazie cand sunt la mare imi onorez pariul.Daca pierzi,I expect to do the same 8) !Good luck sau Viele Gluck!

X-Ray-Eyes 30-04-04 00:23

man ... numai dupa sierra o sa ma uit pe acolo !!!
Si daca vad vreunul il intreb de sanatatea celor 12 pistoane de sub capota .. si daca il gasesc pe tipul cu cei 12 cilindri de abia astept sa inceapa liberele sa ma dau cu el !!!

Si acum On-Topic ...

Mai vreau sa inscriu 2 masini :

VW Golf 4 GTI 150 Cp - Grupa C - Numar 66 sau 11
Si o surpriza din partea mea ... care o sa va lase cu gura cascata ...
BMW seria 6 Model 2004 - Grupa - Ultima grupa ... la cea mai mare ...Numar de concurs - 666 !!!

Deci ...pls ... vreau ptr mine si \" prietenii\" mei pana acum urmatoarele numere daca se poate :

77 , 33, 666 , 11 , 911 .
va multumesc !

Hondare ... Ai sa vezi de 1 mai cum arata un dragster care in talon are trecutzi 620 Kw ... nu sierra ala ... si ai citit bine ... 620 KW !!!

P.S. : 620 Kw = 850 Cp !

Asha ca ... Statzi Aproape ... si Fitzi pe Faza ca e de rau ...

Psycho 30-04-04 09:40

bah sad`ule esti nebun sa moara famelia mea :) ... yo vin cu mig`u sa moara ce am mai scump ( off topic ) .. alta chestie on topic acu ..s e va tzine cont de inscrierea de pe site .. si ... zoliat .. la ora 10 sa fim acolo ... ? :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: ma duc sa`mi spal mashina :)

Hondarul 30-04-04 14:15

Ce masina are frate 850 de magari ???

Acum pe bune... Vi cu tractorul mah ??? Sau ai bagat V8-ul de Charger sub capota Astrei ???

Zi si mie ca-s tare curios... :lol: :lol: :lol:

MC Mate 30-04-04 15:28

Nu cred k e vorba de masina lui.Oricum vreau sa vad si yo masina aia de 850 de kai.Sa anunti si u cand o vei aduce k eu voi fi acolo.Ne vedem pe plaja :D .Respekt

Psycho 30-04-04 19:06

in fatza blocului e b - nush cat - tte :) oare o venii la 2 mai ?? e pe draq .. cum sa nu vinaa :))) :twisted: :twisted: :twisted: :peace: :peace: :peace: :peace:

Hondarul 30-04-04 22:28

850 cp... las-o frate ca macane !!!!!!!!!!!!!

pe bune acum...

nu cred pana nu vad !!! :evil: :evil: :evil:

OVI 01-05-04 01:49

baieti...faceti ceva poze cu bolidul ala ... ma rupe si pe mine curiozitatea...oare ce o fi? :lol:

alexufo 01-05-04 19:21

eu as paria pe x ray ...coace el ceva
succes la curse :twisted:

X-Ray-Eyes 02-05-04 15:30

Ha ha ha ...
Sunt primul care scrie !!!
man .. BMW-ul ala de care iti spuneam este seria 6 ultimul model , iar pe motor am gresit eu .. nu scrie McLaren .. Scrie ENZO !
Si pe talon scria 620 Kw ...
Imi pare rau ca nu a ajuns la curse ... a fost plecat .. nu stiu ce s-a intamplat cu el .. oricum masina este rea de tot ...

In alta oridine de idei ..
L-am intrebat pe tipul cu Sierra daca se baga la libere si a zis ceva dar :blahblah: :blahblah: :blahblah: ...
Cand au fost liberele de s-a blocat circulatia si s-au intrerupt cursele am stat vreu 30 minute pe langa masina lui , doar-doar apare tipul .. dar ... nem !

Si am facut 1 singura liniutza cu un BMW de 2800 , cursa pe care am castigat-o cu 4-5 masini in fata !

alexufo 02-05-04 16:40

felicitari x ray :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
deci a avut morcov sierra????nu ar fi trebuit

tekno 02-05-04 16:46

lool... felicitari pt cursa cu bmw-u'...

lolek 02-05-04 19:26

Pai cum sa se faca omu ala cu tine ma X-Ray-Eyes, cand te-a intrebat \"ce masina ai?\" si iai aratat ... a vazut nr-u SAD :)) si iti dai seama ca sa speriat :)). Felicitari pt cursa aia X-Ray-Eyes, nu ti-am facut poza cand i-ai dat-o lu ala ca nu avea rost ca nici nu il prindeam si pe el in poza de cat de in spate era :))

X-Ray-Eyes 02-05-04 20:54

LoL ... nu asta e faza ... ca omu nu ma cunostea ... si la motor de 2800 de BMW nu prea te bagi sa faci figuri ...
Sincer si mie mi-a fost frica la inceput ... recunosc .. dar asta e... de abia astept pozele si filmuletele poate gasesc BMW 528 VS Opel Astra ...
Nashpa ca nu s-au mai tinut liberele sau sa se dea fiecare de cate 2 ori ... asta e ... poate alta data ...
Felicitari participantilor !

alexufo 02-05-04 22:48

x ray respect am zis de la inceput ca pariez pe tine lool :peace:

X-Ray-Eyes 02-05-04 23:50

Quote:

Originally Posted by \"alexufo\"
x ray respect am zis de la inceput ca pariez pe tine lool :peace:

Mersi man ...
Respekt si ptr tine .. am incercat sa nu imi dezamagesc \" galeria \" ...
Si m-am tzinut de cuvant ... pacat ca nu au fost mai multe curse .. mai vorbisem cu o \" Calibra\" foarte frumoasa de Bucuresti , cu acelasi motor + PowerChip si cu un BMW 325 IX ... insa \" jocurile \" s-au intrerupt ...
Alta data poate o sa fie mai misto ...
Daca o sa se tzina curse in Vitan am sa vin din nou ...ptr ca acolo e mult mai misto ... nu trebuie sa stai cu frica ca iti sare vreun tampit in fatza masinii si .... mai departe nu mai zic ..
Oricum ... 10x a lot man !

EvLSant0S 02-05-04 23:51

frumos sunet scoate masinutza ta x-ray... sunt suparat pe tine... ai zis ca aduci skyline-ul ( de jucarie ) asa sa fie clar... sa nu mai VORBEASCA romanii......... , de ce nu a venit dacia aia baby blue.... cu faruri de golf??

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning