![]() |
Re: Alternativa pentru 'doar' 5 mii de euro :)
PS: super sigla :D ai laic it sou maci
|
Quote:
dar sperma nush :lol: |
da' nu-i pusă tăticule la 380, n-auzi că e autonomă si merge pe acumulatori? :lol:
|
cred ca cei de la oficiul .p.c. sigur vor trata cu multa grija cazul tau. dar daca stam sa ne gandim mai bine...ar fi riscant sa o iei in coproprietate, sigur va crea gelozii chiar in pricina faptului ca are calitati nenumarate :D
|
ba :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
eu inainte sa deschid pozele am crezut ca e reala :lol::lol::lol::lol::lol: dar e buna ca nu vorbeste :lol::lol::lol::lol: si mai era o intrebare mai inainte :D cand iti dau drumu' ce faci ? a doua zii speli la....:???: |
bagi un furtun cu apa :lol:
|
:lol::lol::lol::lol: =))))) prea tare
|
Quote:
|
Quote:
|
eu deja m-am apucat sa adun bani. unde pot sa comand? :lol:
|
dar ce se intampla daca i se termina bateriile exact cand esti acolo in miezu' actiunii ? :))) o bati ? ce-i faci sa ii incarci bateriile ? :))
si cica se lubrifiaza :))) pai are undeva capacel unde sa-i mai pui ceva antigel sau ? |
dupa 2 ani ce se intampla? se descompune? cred ca sunt cam nasoale ultimele zile de "viata" ale papusii :))
|
Nu cred, cred doar ca au facut ei niste calcul si in functie de cat esti de "disperat" ei au socotit ca o pot garanta maxim 2 ani, mai departe... nu accepta cereri de "divorţ" :lol:
|
O arzi cu prezervativ si nu o mai speli :)) foarte tare tre sa recunosc...si eu am crezut ca e adevarata si ma gandeam....mama ce piele marfa are fraiera :))))
|
Bah, ati luat-o razna rau de tot !!!
8) creca d-asta sunt atatea femei singure fara un barbat langa ele...luati-va fratilor daca se poate toti d-astea :-P |
pai fratilor, cum ramane cu PENIS CAPTIVUS?
parca si asta avea farmecul lui. oricum, daca se propaga in piata si dau chinezii cu nasul de ea la capitolul COPY sa vedeti voi cum peste vreun an gasim in VITAN BARZESTI fetite d-astea cu 100 E. si inca ceva si mai dihai, parerea mea, noaptea, pe partea dreapta a drumului pentru moment vedem fetite ce-si vand trupul; concluzia? peste 1 an o sa vedem pe partea dreapta a drumului "baieti" intreprinzatori cu cate un manunchi de astfel de "plastice" probabil vorbitoare in viitor ce vor face furori inchiriind cabine "ecologice" cu finalizare..... |
Quote:
P.S. deci asta e pentru onanisti convinsi |
legat de OPC parca a facut cineva reclamatie ca nu mai geme papusa cand face sex ,acum daca te duci cu ea la opc ei au experienta stiu cum sa procedeze
|
prea tare... vand ursu si`mi iau o buca =))
|
Quote:
|
da o varianta mai ieftina nu au? mai de criza asa
sa o faca muta la 2000 :) |
sa o faca fara brate,fara picioare sa ii mai scoata cativa senzori ,sa ii puna baterii din alea 777
|
Quote:
dacă nu ştii dece, īntreabă-l pe taică-tu cāt ar da să aibă consoarta lui laringită acută, măcar o luna :lol: |
da man stiu asta :)dar era decat o idee,mai bine punem toti bani sa luam una,si o folosim pe rand :)
|
i-auzi la dantuz...o facem si curva...hai bai baiatule :)))
|
cumparati si voi mai multe le duceti la munca ... dar vedeti pe urma sa nu zica cineva ceva de trafic de silicoane
|
Quote:
|
Laba new fashion :lol:
|
in urma unui calcul amanuntit si detaliat am stabilit impreuna cu prietenul meu Eugen ca nu e o afacere fiabila. forumla de calcul ar fi cefa de genul 5000 euro /(365 zile/an*2)=6.8 euro/zi=30 ron/zi ... scump foarte scump :lol:
|
...poate trebuie facut plinul de lubrefiant intrun service autorizat... :))
|
sh nu sunt ? :)) o sa apara si la noi prin targ..ar fi tare..ii vezi pe toti pe magheru in sesare , septare, etc, cu dastea in dreapta :))
|
OMG ! M-am uitat de curiozitate pe site-ul lor si au si barbati :D S-au scos si doamnele.
|
Baga link :)) Oare au madular pe marimi???
|
Aici . Si DA, e pe marimi :lol:
|
Oare a cumparat cineva asa ceva? Au aia comenzi? :lol:
|
Pe lumea asta te astepti la orice deci iti dai seama ca trebuie sa fie acolo unii/unele care sa cumpere asa ceva , unii probabil din nevoi / distractie / nu au ce face cu banii , depinde ...dar pana mea :)) fiecare cu placeriile lui ...e una optez pentru ...bleah :D
|
Quote:
|
Oricum si eu am configurat si unul si una :D M-am uitat si la tabelul de marimi sa vad unde ma incadrez dupa standardele lor :))
|
Pfff... ce-mi doresc una d'asta :lol:
No stress -fara soacra -fara tipete si urlete -fara telefoane -nu-ti ia juma din avere cand se desparte de tine -nu te inseala -nu vorbeste mult si prost -nu mananca/bea deci ... economie.. -nu vrea haine de la Herms,bijuterii -nu sta cu fundu'n saloane de infrumusetare deci ... cum a zis si aleks ...in concluzie : Femeia Perfecta(nu credeam ca o sa existe vreodata asa ceva) |
Quote:
- emotiile pentru tine - CREIERUL in cazul in care te poate ajuta si o femeie. Deci, tot o persoana in carne si oase e mai buna. Chiar daca iti mananca in unele zile ficatii bucatica cu bucatica. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning