![]() |
:lol: :lol: :lol: asta e chair tare rau!!!!! le modelam:D:D:D
bai fratior voi chiar nu ganditi deloc??? chestia aia cu ingropatul stopurilor crd c am vazut-o la o dacie din craiova la curse, parca cu 2 dungi albastre si cu evacuarea pe aterale.... nu mai stiu exact.... |
mai bine cautatzi ca sunt niste baietzi din craiova care se ocupa cu mai multe chesti prin-te care si stopuri si va fac stopuri la dimensiunile modelului original cu fundal exact ca cele din poza de mai sus
si atunci o sa arate bine :wink: |
detalii
da te rog mai multe detalii daca sti ca as fi interesat...ceva adresa sau persoana de contact
|
pe mine m-ar interesa stopuri de break. ceva care sa merite si sa nu fie prea scumpe. de break nou.
stiu ca foarte demult am vacut la o emisiune la tv o reclama la o firma care facea copii din plexiglass transparent pt faruri si pt stopuri. era lucratura manuala dar arata bine. din pacate nu ma istiu firma sa daca mai exista. reclama a fost foarte emult acum cativa ani. deci cred ca exista firme la care se pot face lucruri dastea. |
si arata bine? nu de alta dar cu stopurile \"ingropate\" nu o sa fie greu sa le faci transparente. o bucata de plastic transparent o sa rezolve situatia tinind cont ca nu mai are marginile indoite.
|
Nu stiti cine e cu dacia aeea verge PCD?Ma intereseaza triplele.Il gasisem la un moment-dat pe alt forum,dar, nu mi-a raspuns.Incerc sa aflu de vre-un an unde si-a facut triplele,dar nu reusesc sa aflu nimica. :? :cry: :roll:
|
sal :!: populatie v-ati gandit sa puneti de la alta masina sau ceva de genu'...sunt ieftine la dezmembrari...si faza cu RAR-ul... :?: pile..
|
Re:
Quote:
|
:) Sunt chiar najpa stopurile alea si cam scumpe..mai bine iti pui ceasuri sport pt berlina.. :lol:
|
Re:
Quote:
|
Probabil k zice de cadranele alea albe, cum mai sunt si pe net. As fi si eu curios daca sunt cumva si alt model de 'ceasuri sport' pt Dacie.
|
Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????
IMI PUTETI SPUNE UNDE SE GASESC STOPURI TRANSPARENTE PT DACIA BERLINA ?MERSI MULT :?:
[email protected] |
dar voi v-ati gandit ca ar merge stopuri de civic pe dacie????? cred k ar trebui luat shi spatele masini costa mult dar sincer eu asta o sa incerc sa fac......peste cativa ani, sa ma interesez la sa vad dk se poate face shi dupa aceea....daca e shi legal :peace:
|
Un om normal are o pasarica doua, noua la creier.. recunosc ca eu am un stol... dar vad ca unii au deja cateva stoluri bune.
Mi se par oribile stopurile alea, si la banii aia... nici nu s-ar pune problema sa imi montez asa ceva. Cat despre cadranele albe... arata binisor si cred ca o sa-mi pun asa ceva |
mai bine iti iei o honda civic cu totu.
am vazut azi la un nene cu taxi stopuri de r 18 puse be berlina si chiar aratau bine. iar stopuri transparente cica se fac la fabrica aia de mase plastice de la obor (bucuresti) , dar trebuie sa ai intrare. asta tot de la un taximetrist am aflat |
Nu i-ai tras si tu o poza ceva???
|
Re:
Quote:
Cred ca e singurul mod fericit de a imbunatati aspectul vizual al stopurilor de berlina. https://forum.4tuning.ro//upload/img_3522_221.jpg |
Nu prea am inteles cum s-a facut aceasta \"operatie\"... poate ma ajuti sa inteleg si eu pana la urma. Ca nu este nici modelat cu kit, nici cu \"adaos\" de tabla... scuzati exprimarea :)
|
stopuri
cred ca a bagat stopurile mai in interiorul caroseriei si a finisat pe langa ele......eu asa vad in poza si arata destul de bine parerea mea :D
|
Marfa asha sa mor cred k o sa aplic metoda asta shi pe dacia mea sa vad ce i-mi iese.Iar la metoda folosita....gasesc eu.
|
1 Attachment(s)
Here you go! Stopuri clare (mai bine zis, decolorate), pe Dacia berlină (mai exact Dacia Sport) :)
|
buna treaba mie nu mia venit ideea cu photoshopu :peace: :peace:
|
E simplu de facut.
Iei capacul plastic. Dai semne de jur imprejur. Pilesti cat trebuie tabla astfel incat sa se incadreze stopul care se va introduce din interiorul portbagajului. Faci niste prinderi din tabla pentru stop, in interiorul portbagajului. Mi se pare cel mai de efect sa pui stopul asa si nici nu e foarte costisitor. |
2 Attachment(s)
sunt in impas. masina din poza asta n'are stopuri sau si le'a fact la acelasi nivel si culoare ca tabla (daca ii asa, ii super ideea si as vrea sa aflu cum putem ajunge la acelasi rezultat) :twisted: :twisted:
|
Mda jos palaria e mishto ideea dar cred k este o singura intrebare pe buzele noastre \"cum drq a facut?\"
|
O alta intrebare se afla pe buzele mele. Cata spaga trebuie sa dai la gabori, merita?
|
Re:
Quote:
|
:roll: o porcarie dar care arata f fain....si ma rog....si nu cred ca e vorba de spaga la politie.. nu se mai practica :lol: :lol:
|
misto idea dar am si eu o nitrebare: ce putere trebiue sa aiba becurile ca sa lumineze prin vopsea ??????
nu de alta dar pe la noi mai e si ceata si nu cred ca e interesant sa te trezesti cu unu la tine in portbagaj. |
parerile sunt impartite: unii zic ca arata rau,altii ca arata bine, dar chiar nu stie nimeni cum a ajuns la rezultatu' asta, ca sunt foarte curios si zic ca ar arata foarte bine cam pe orice masina. am gasit poza asta pe calc in tip ce cautam stopuri care sar potrivi pe dacie, si am ajuns la concluzia ca miar placea fara stopuri. :lol:
|
pai cred ca a chituit rosturile si a vopsit-o. dar inrebarea ramine aceeiasi \"ce bacuri iti trebuie ? \"
|
cred ca sunt modelul de stopuri de pe tractor
|
de pe tractor sunt sigur stopurile, nu ar fi asta problema, fiindca atunci ar insemna ca ferrari a copiat de la tractoarele noastre, oricum ideea este interesanta. arata mult mai bine daca era numarul integrat in spoiler, scobitura (nu stiu cum sai zic altfel :P ) numarului adusa la acelasi nivel, si normal ca si capacul rezervorului mutat si neaparat sa dispara eleronul acela ca nu se integreaza de nici un fel.
|
1 Attachment(s)
ceva de genul asta?
|
1 Attachment(s)
cine stie cum si-a facut asta stopurile? :shock:
|
1 Attachment(s)
aceste stopuri au fost facute cu kit din fibra si multa multa munca
si au iesit super :wink: :arrow: p.s bravo cosmine pentru triple :peace: |
stopurile la berlina aia sunt din stopuri de remorca sau aro :) lol ce tare
|
|
1 Attachment(s)
vis-a-vis
cum sa faci asa un gordini :cry: |
Oricum nu mai e in starea originala... vezi evazarile rotilor , adanciturile din aripile spate si fata unde veneau barile + masca fata.
Eu doar dadeam o idee de stopuri pentru dacia. Exemplific cu un original. http://vis-a-vis.zapto.org/masini/R1...gordini001.jpg |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning