![]() |
Ce dumnezo o fost in kartodrom?? o mai fost faze destea??
o vinit dubele, neo alungat de acolo. Unii mergeau spre casa, altii se intorceau in kartodrom, nu prea am inteles care era treaba |
1 esti offtopic 2 politia e pe o mana cu noi
|
:lol: :lol: :lol: cat ai cotizat!? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
aseara dupa ce au venit gaborii ne-am adunat la Sala Sporturilor, de fapt in fata la Parcul Babes si acolo pare sa fie destul de ok.
|
acolo ii bun drumu? nu am mai fost de ceva vreme.
|
ok pt aia cu jeepuri, daca ii in fata la babes ... la sala sp mai merje se poate circula dapei sunt neste cratere p'acolo ...
|
Re:
Motor te asigur ca pentru bicicleta ta ii perfect drumu...
Poate mai aduci un prieten si dati o \"linie\" :lol: Sunt ceva gropi intradevar dar nu mari, cel putin sigur este mai bun drumul decat in cartodrom. |
acuma ca tot o muncit baietzii si o facut drum bun in groapa ... haidetzi sa profitam .... parcarea aia de la expo e destul de incapatoare !!!
Numa nush daca barierele alea nu le inchid pe timpul noptii ... cred ca va trebui discutat cu cineva din conducerea expo transilvania si eventual obtinut un acord scris din partea lor! |
si atunci nu mai apare trupa de garcea cu portavocea ca ... \"Va rog sa eliberati zona!\"
|
Re:
Quote:
|
bine ... daca tu o iei asa ... asta e !!! iti arde de misto .... fa misto ... hai ca fac si io ca la asta se pricepe si nea ilie din cot de palarie de prin satu cucului de la malu Crisului! :P :P :P
Io am vrut sa ajut ... ca nici mie nu-mi convine sa ma bag pe gropile din cartodrom si apoi sa mai vina si garda ... si hai eliberati zona de parca ar sta careva pe proprietatea lu nenea politistu! |
Re:
Quote:
|
si io de crezi ca am zis de acel acord scris!!! ??? ... poa sa manace pe cine ce-l doare ... crezi ca in cartodrom nu vine lumea ?
zona aia e proprietate privata daca vine 955u ii aratzi hartiuta si te lasa-n pace ... eventual te atentioneaza pt deranjarea linistii publice .. blabla sa iti amintesc cazu Ogica care statea fain frumos in televiziune la national tv si vreo 4 echipaje la poarta televiziunii cu mandatu de arestare, si asta ca nu iasa din televiziune .... si asa si-o facut nationalui emisie si audienta pana pe la 3 noaptea cu ogica si prostalaii de la poarta!!! pan la urma o negociat cu politia sa mearga si tot alaiu de filmare la interogatoriu ... si l-o convins sa iasa din televiziune, inca singur intr-o masinma a presei fara nici macar un politai inauntru! |
Re:
Quote:
si faza cu 955-u ...acolo nu e cladire privata...adika poate daca v-ar lasa inauntru :lol: da asa..... nu stiu nu mai continui ideea ca nu stiu exact si sa nu zik prostii :D ori cum eu mi-am spus punctul de vedere :P |
bah da voi mai visati mult???
|
mah ... n-am mai visat nimik de vreo 2 ani iti vine sa crezi? :P cred ca mi s-o dereglat sistemu somnicului cu vise!!! :evil:
trecand la chestii serioase ... de ce ar fi vis sa punem in aplicare faza cu expo??? |
RA2fast4me :P in cate masini cu a carui proprietar n-ai schimbat 2 vorbe ai reusit sa te urci tu?
singuru avantaj al cartodromului poate si cel mai important e ca este un loc mai retras si nu deranjezi pe nime daca dai muzica la maxim pt ca oricum apare \"taranu\" cum zici tu |
haideti ca ma bag si eu in discutie in perspectiva ca voi participa si eu la intalnirile voastre...dupa parerea mea un loc aproximativ la fel de izolat ca si cartodromul e sala sporturilor si nici nu e foarte multa lume afectata ca sunt doar vreo 2 blocuri in zona. pacat insa de craterele de acolo, insa oricum nu sunt asa de mari ca si in cartodrom si cat de cat e luminat. numai ca si pe acolo se tot plimba garda.
|
ma Motor... io-ti zic sa stai tu pe curu tau acasa frumusel pana ce-i avea 18 ani sa nu vina vreun prostalau sa te zboare pe capota cum bine stim ca sunt destui care vin sa faca impresie si ne amintim toti de acel incident neplacut.
Cat despre cartodrom e locatia ideala ferita de ochii lumii unde multe din legile rutiere nu se aplica, INSA e plin de gropane si cratere mai ceva ca pe luna si e plin de cretini. Cum nu ne sta in putere sa remediem nici una dintre probleme astea... mai ales a doua... putem cauta alta locatie. Cea mai buna locatie ar fi o parcare... ceva mai mare si mai luminat si intr-o zona mai retrasa (praktiker,profi... ceva in genu asta ganditi-va si voi) pentru ca in parcare nu poate veni garcea sa ne zica sa \"Eliberati va rog parcarea\". Dar sa fim realisti. Cei care au chef sa prostii isi dau telefoane, se intalnesc, isi fac de cap intr-un loc retras si au plecat acasa. Care are chef de caterinca vine in cartodrom... si vad ca toti aveti chef de caterinca deci topicul e cam inutil. Liberte Egalite Sanatate |
Quote:
|
mah..alea au fost combinatii de ale voasttre..stai lejer k nu merge nimeni hai hui fara sa intrebe \"nenea..e voie?\" :oops: :oops:
|
Re:
Quote:
|
In legatura cu barierile de la expo, nu se inchid niciodata, si cred ca NU ARE NIMENI treaba cu voi, pt ca paza nu este la parcare numai la cladirea Expo.
drumul ii bun, iluminat. |
la ce sa faca procese verbale? Parcarea se numeste parcare pentru ca stau masini parcate in ea. ma insel? e parcarea ilegala intr-o parcare?
|
si totusi daca se alfa pana la urma o noua locatie ce o sa faca lumea acolo o sa se uita unu la altu ca si in catrodrom
|
eu cred ca parcarea nu ii a lu` EXPO TRANSILVANIA, pt ca o fost autogara si dupa ce s-a desfintzat autogara o fost data in folosintza ca TIR parking. pt VAMA, si in momentu de fatza mai parcheaza cate 3-4 tiruri peste noapte.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:) :)
ma rog, da yo nu am vazut recent sa doarma in tir, doar le parcheaza cred |
ma motor da mai taci odata. revino in 2 ani cand o sa ai abecedar.
|
eu zic ca e super ok treaba cu expo..garantat ca in felul acesta nu vom avea nici un fel de probleme si vom scapa de \"spectatorii\" obisnuiti...in sensul ca cine va vrea sa isi forjeze masina...il vom ruga sa plece...trebuie sa ajungem cu intelnirile la un alt nivel...ca deja...
|
Re:
Quote:
|
Eagle tre sa intelegi omu, dak are carnet si masina el se crede dumnezo.
Lasa omu sa se desfasoare dak el crede ca numai dak ai peste 18 ani potzi fii pasionat de masini. |
baietzi......mai baietzi...iar incepe sa se simta tensiunea si pe topicu asta...
altceva mai bun nu aveti de facut decat sa va certati???? si chiar peste tot??? era vorba sa votam ceva si ....am votat...cativa.....ca restul... in fine asta este, dar va rog nu va mai certati pentru orice fleac... pana la urma ...as vrea sa stiu si eu un lucru ... se schimba ceva sau nu? |
dar nu se cearta nimeni, fiecare isi exprima parearea liber !!!
iar in ceea ce priveste schimbarea eu am votat PENTRU! |
si pentru a si ramas...veti fi instiintati cam pe unde o sa ne intalnim... :twisted: and we found some wicked places :twisted:
|
si cand se incheie votarea?.....
|
aproape de o saptamana nu o mai votat nimeni :P
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:37. |
- Copyright 2026 4Tuning