![]() |
Re: Masina mea: Opel Calibra C20NE
eee ceva subtire asa , il las pe Flexatu sa zica cam cum merge masina mea. Si de cand o fost el cu ea mai am facut ceva modificari
|
Quote:
|
atunci pacat ca stai asa departe sa-ti arat ca nu`i asa:P chiar nu vad cum un NE sa faca un XE...:p
|
Pacat intradevar. Ca ai avea ocazia sa vezi un NE cum bate masini de peste 140 cai. M-am dat cu Mazda 6 140 de cai , Bertone 125 + axe sport la amandoua le-am dat. Dar nu am de ce sa dovedesc la nimeni nimic
|
Hei, salut Flexy, ooo, nici nu stiam ca te-ai apucat de exterior, sa stii ca imi place atentia cu care lucrezi la masina, si te-as sfatui sa nu incepi sa te gandesti la XE-uri, LET-uri si altele decat daca vrei sa schimbi masina. Keep it nice and clean!.:evil: NightTeamRacers :arrow:
|
5 Attachment(s)
Poze cu noile mele jante :D
OZ Racing / Falken 195/45/R16 are 2 prinderi 4x100 si 4x108 am si capacele pt. 4x108...tre sa le pun si pe alea. |
O alegera buna,cunosc modelul de jante si sunt destul de usoare deci ideale pentru Calibra. Ca si aspect dau bine / masina ta tinand cont de faptul ca nu ai modificari estetice majore. Felicitari alegere perfecta!
|
o sa arate si mai bine cand o sa ii pui caucioacele celelalte ..:))))
|
Bine rau dau pe masina, imi place mult, plus ca nu sunt "chinezisme" . Marfa, tine-o tot asa!
|
frumoase jantele si dau bine pe masina. Am fost de fata cand au fost puse pe masina si schimba mult masina. Niste distantiere sa le scoata putin mai inafara ar prinde-o foarte bine
|
chiar m-am gandit la niste distantiere'si sa-i pun cauciucuri 215/50 ca asa le distrug pe drumurile astea..sau eventual suspensie normala dar dupa aceia chiar o sa para mici..o sa vedem pe parcurs'pana una alta mai am de schimbat baia de ulei ,schimbat placute/discuri frana:D sa o pun pe tester sa vad ce draq are motoru de se opreste in ultimu hal in relantii si bineinteles de schimbat tot ce e pe dedesupt bucsi,pivoti... niciodata nu o sa se termine cu astea :-) dar asta e...unde e pasiunea mare;)
|
In legatura cu "oprirea motorului la relanti" verifica IAC- ul, si mai verifica sa nu ai vreun furtun scos de undeva, nu poate fi grav sa stii ca este o problema frecventa:rolleyes2
|
Si eu i-am spus de IAC. I-am spus ca ii dau eu IAC-ul de pe motorul meu vechi
|
Salutare! Frumoasa masina! La anii care ii are e o adevarata bestie pe sosele!!! Frumoase jante mai Florine! De unde le ai? Sa ai grija de ea si sa mergi mai incet si cu atentie! Fara tabla indoita. Salut!
|
1 Attachment(s)
o poza mai veche.. calibruta mea langa ditai matahala:D
|
Frate.. vii sa ne prostesti cu machete:lol:, app ai rezolvat cu turatia?
|
sall bro'oo nu am mai facut nimic deocamdata,am scos bateria,ii ajunge pe anul asta...pana da iarba o infoliez si o pun bine :D
o mica prezentare video facuta zilele astea ;) https://www.youtube.com/watch?v=DK4MYl5BbLE |
super frumoasa calibra ta,am avut si eu un c20ne care mergea f bine,s-o stapanesti sanatos :)
|
Quote:
ce nu e pe gustul meu....8v-urile alea de pe bandouri :) bafta si Craciun Fericit! :D |
merci,merci:D 8v-urile le-am dat jos:D multumesc in primu rand tuturor pasionatilor de calibre si tuturor de 4tuning:Dnumai bine si Sarbatori Fericite !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
daca vrei baia de ulei , de ce nu imi zici ? ca doar acolo ii motorul si zace.
|
Quote:
|
am urmarit topicul asta....am ramas un pic umiti...felicitari...si asteptam noi poze...si modificari
|
Quote:
|
asteptam asteptam...spor si la mai multi bani...:)
|
Flexi sper sa reusim amandoi ce ne-am propus pe anul acesta. Mai da un ochi si pe la mine pe topic sa vezi ce mai ii nou :)
|
ceva graba pentru 4 tuning days?:D
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
azi am fost cu masina la doctor:Dsa vad cum rezolv cu trepidarea volanului dupa 120km/h...rezultatul analizelor: trenuie inele de centrare si numai pe comanda se aduc,130 euro cu tot cu prezoane:shock: am sa merg la cineva la strung,in caz ca nu poate sa mi-le faca, trebuie sa fac comanda la OZ.dupa,am fost sa dau jos sarea de pe ea;)am dat o tura mica si acum sta frumos la soare:D
|
Eu mi-am facut inele de centrare, din otel, facute custom pt janta/butuc, tot pt. Oz-uri si m-au costat 1 mil la un strungar. La fix veneau. E de luat in considerare si posibilitatea asta! Frumoasa masina apropo, dar imi placeau mai mult jantele vechi, desi OZ e OZ :) Sa o stapanesti sanatos! :)
|
Quote:
|
TI-am zis eu atunci ca iti trebuie inele de centrare dar tu ca batman batman :).
|
ce-mi plac jantele tale....:D!!! frumoasa foc masina...bafta si pe viitor cu ce ti-ai propus!!!
ps: vezi ca nu-ti pot trimite PM si imi cer scuze daca's offtopic dar o fac totusi...!!! mai ai cumva vechile jante , pt ca m-ar interesa pe mine !!! |
merci,:D jantele nu le mai am,jantele au fost reconditionate,acuma arata intr-un mare fel..uite aicea https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...-a/page-5.html poate il convingi pe om sa ti-le vanda;)
ps: nici eu nu pot trimite pm'uri de ceva vreme... care'i treaba? |
Quote:
|
Heheeh mersi mersi , eu sunt gazda jantelor :). Da le-am vopsit indreptat tot ce trebuie , sunt ca si noi , acuma stau frumos sus in pod la caldura si asteapta anotimpul calduros sa se invarta iar in voie :)
|
in sfarsit o calibra care imi place si mie :D zi-mi te rog cat te-au costat jantele :)
|
merci,merci;) deci jantele astea le-am luat cu 800 ron :D cu tot cu cauciucuri ...(asai cand iti faci obligatii :D ) ... jantele sunt in stare foarte buna,cauciucurile is cam duse. oricum vreau sa iau alte gume pe 205 sau 215 pe 50/r16,astea de acu nimic nu absoarbe,daca mai dau si intr-o groapa distrug jantele ...mai ales la ce cratere au aparut acuma..
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning