Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cadouri de Mos Nicolae sau de Craciun (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/99047-cadouri-mos-nicolae-craciun.html)

Cataaa_ 04-12-08 13:42

Re: Cadouri de Mos Nicolae sau de Craciun

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1901360)
Aseara am facut un cadou Politiei Romane :lol::lol: 6 puncte+amenda...happy me:evil::(

:)))) si eu le`am facut cadou zilele astea :) 2 puncte + 104 ron amenda 8-|

in fine , ca sa nu fiu off`topic : de sarbatori nu vreau ceva anume , nu ma intereseaza sa fie scump , mai mult ma intereseaza faptul ca e din suflet :D
as vrea sa se faca o minune si sa elimine taxa de inmaticulare , dar slabe sanse :D

aa , plz help me ... ce cadou sa ii iau prietenei ? sunt in pana de idei :P ms mult

RoByNeT 04-12-08 15:43

poti sa ii iei un lantzic frumos cu o inimioara ceva argint/aur ce prefera si eventual si un maimutoi mare de plus si ai inmuiat`o :lol:

xenon_bn 04-12-08 22:45

Sa-mi petrec sarbatorile cu cei apropiati mie undeva in nord :)

r0xanicutza 04-12-08 23:54

ah... si mie mi-ar place sa-mi petrec sarbatorile cu toata familia si toti prietenii si cunoscutii... imposibil :( stiu si p langa asta... de Sf Nicolae (e si ziua mea de nume) vreau la mare :D

dark 05-12-08 01:49

ce isi poate dori un om.hmmmm intai multa sanatate.. ca daca nu ai sanatate degeaba... poti sa le ai pe toate... si ca orice de pe aici cred ca toti ne am dori o benzinarie proprie. :D:D.. a .. si la multi ani pt joy care vine ziua ei . :D:D:D:D

Cataaa_ 05-12-08 15:13

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 1902147)
poti sa ii iei un lantzic frumos cu o inimioara ceva argint/aur ce prefera si eventual si un maimutoi mare de plus si ai inmuiat`o :lol:

i`am luat un maimutoi enoooorm :D si bomboane raffaelo :D e moarta dp raffaelo :D

negoitacata 06-12-08 09:29

I-am luat lu fratimiu de 4 ani o masina cu telecomanda fara fir cum a vrobit el cu 'MOSU NICOLAE'.......cand a vazut cadou a avut o expresie a fetei..de nepretiut:X:X:...Sarbatori fericite!!

r0xanicutza 06-12-08 11:10

da... momentele alea sunt de nepretuit :) sarbatori fericite pt toata lumea :)

Cataaa_ 06-12-08 13:06

Pentru restul exista mastercard :D sarbatori fericite tuturor ! imi doresc sa fim toti sanatosi si cu chef de munca pentru ca si bolizii merita un cadou iarna asta :) unii turbo , altii nos , altii inmatriculare :D ( "recte" eu :)) )

Spark 06-12-08 14:48

ce-mi doresc eu :D ... sa se scoata taxa sau sa mi-o plateasca cineva ca daca se mareste nu mai am cum sa o platesc. programat fiind la rar pe 5ian. si sa-l trec.

treand la lucruri mai serioase. de sarbatori vreau sa am prietenii aproape. sa putem petrece toti undeva de craciun sau de revelion.

de nicolae masaje trimise la prietenii mai apropiati. la viitoarea pretena ... sa speram (daca ma ajuta moshu` sa o am :D ) ii iau colectia de filme Matrix, ca nu le-o vazut si dispera cand ii povestesc de ele :lol:
la pariti si frate inca nu stiu. vedem.

si de primit un parfum acum de nicolae.

sunt de parere ca lucrurile simbolice dar bine gandite sunt mult mai de efect ;)

Darius DMS 06-12-08 18:20

as mai vrea sa ma impac cu prietena.....asta as vrea sa mi se indeplineasca.....aaa si sa scada taxa de poluare la masini.....

Evoluzione 07-12-08 18:53

Sony Ericsson T700, carti, blugi, haine... si probabil suspensii hydrolice, cauciucuri slick, jante negre si vopsea rosie mat pentru 9.2R-ul

RoByNeT 08-12-08 18:53

sper ca vi s`a implinit tuturor dorintele ... care e mos pe aici si imi face si mie cadou angel eyes ? =))) asta imi mai doresc si eu la masinuta pe anu asta. Poate citeste unu cu inima mare =))

JUST-DO-IT 08-12-08 23:37

wow so much love in the air.....:shock:!!!:shock:.....
eu is modest din fire ....8)vreau doar sa-mi de-a ursu gata pana de sarbatori.....ca sa-mi pun amprenta pe el.....mi-e dor sa dau o tura cu el..:sad::sad:..
cu cadourile vad eu...:-).tata chiar nu stiu ce sa-i iau..:?:.anu trecut i-am luat un pc ,anu asta bugetu e mai auster,fratemiu un parfum ceva,poate o pompa de servo noua...:!:..bunica o haina,un deodorant......si cam atat ....aa tre sa-mi iau si mie ceva,nu :-P?

NONE 22-12-08 23:32

mi-a luat prietena o parte din cadou
e intr-un plic bagat in dala de cadouri
are vre-o 12 Cm. lungime
si vre-o 6-7 latime..
incepe cu C si se termina in A are 7 litere
C _ _ _ _ _ A ...
si nu vrea sa imi zica...HELP !!!
nu am nici aparat de raze X sa ma uit :lol::lol:
si daca il desfac diseara dorm pe pres :(
Ajutor !!!
dati-mi si mie niste idei :(

xenon_bn 22-12-08 23:56

cravata nu se potriveste

Spark 23-12-08 00:17

ba da se potriveste. ca e din 7 litere
C R A V A T A
1 2 3 4 5 6 7

momentan sunt lipsit de idei

r0xanicutza 23-12-08 00:18

:rolleyes2 C A R T E L A? :rolleyes2

NONE 23-12-08 00:21

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1937404)
:rolleyes2 C A R T E L A? :rolleyes2

nu :(

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1937402)
ba da se potriveste. ca e din 7 litere
C R A V A T A
1 2 3 4 5 6 7

momentan sunt lipsit de idei

nu e cravata ca nu incape...e subtire...nici un cm..

bodyspeed 23-12-08 17:14

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 1937408)
nu :(

..

Cum zici NU ..din moment , ce tu nu sti ce e acolo , poate sa fie o invitatie de 2 persone la munte.. ;)

NONE 23-12-08 17:17

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1938411)
Cum zici NU ..din moment , ce tu nu sti ce e acolo , poate sa fie o invitatie de 2 persone la munte.. ;)

corect...dar a zis ca-i in valoare de 80-250 € :???:
si nu stiu ce sa cred...oricum mai pe seara mi-l da :???:
astept cu inima in fes ca toata ziua m-am gandit mai rau ca un copil :lol:

NONE 23-12-08 19:44

a fost o cartele...defapt card...cu 250€ sa imi cumpar geaca de piele,
ca de cand a inceput iarna ma tot tin sa imi i-au :lol::lol:

r0xanicutza 23-12-08 21:01

hm... nu stiu ce o sa primesc... dar o sa primesc sigur un cadou maine :D d-abia astept sa vad ce e... sunt super curioasa :D... dar nu vreau sa stiu... e surpriza :D

bodyspeed 23-12-08 21:30

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1938814)
hm... nu stiu ce o sa primesc... dar o sa primesc sigur un cadou maine :D d-abia astept sa vad ce e... sunt super curioasa :D... dar nu vreau sa stiu... e surpriza :D

Super !! :D
Asteptam sa ne zici maine ce cadou ai primit ..
Poate ne mai dai idei sau ma rog pentru cei care vor...eu mai am..
nus in lipsa de idei inca :lol:

r0xanicutza 23-12-08 21:36

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1938867)
Super !! :D
Asteptam sa ne zici maine ce cadou ai primit ..

va zic... si eu d-abia astept sa vad ce e ... :joy: mor de curiozitate... nu conteaza ce e... doar ca e emotia...

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1938867)
Poate ne mai dai idei sau ma rog pentru cei care vor...eu mai am..
nus in lipsa de idei inca :lol:

hm... da? e bine daca ai idei... da-mi si mie o idee... ce as putea sa-i cumpar prietenului meu de Craciun... sunt in pana de idei... :rolleyes2

RoByNeT 23-12-08 21:46

daca as fi prietenul tau as vrea un casetofon, un mare amplificator, un mare sub magnat in portbagaj si dupa sa stam langa brad sa bem un vin fiert ( 2-3 L :lol: ) si dupa sa ne lasam purtati de val :))) cel mai frumos cadou :D

r0xanicutza 23-12-08 21:51

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 1938900)
un mare sub magnat in portbagaj

am facut un cadou d-asta... de vreo 200euro... dar nu era magnat... nu stiu c marca era... anul trecut... alte idei mai ai?

bodyspeed 23-12-08 22:02

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1938883)

hm... da? e bine daca ai idei... da-mi si mie o idee... ce as putea sa-i cumpar prietenului meu de Craciun... sunt in pana de idei... :rolleyes2

Ce sa zic Joy ..nu pot defini un cadou perfect ..doar ca pot sa definesc din prisma celui caruia il va primi (din prisma noastra a baietilor sa zic asa)
Eu unu cred ca il va face fericit si o sticla goala de apa.. daca ii este oferita din suflet(dar sa fie macar evien Glumesc :lol:) ,
dar tind sa cred ca il va da pe spate ceva la care nu se va astepta.. ceva care sa nu fie comun.. sau ma rog sa fie dat total diferit de cum se dau de obicei,De Ex daca ii daruiesti o bratara ..sau altceva gandeste si cum ;) .Sa fie intr-un fel UNIC ..,Cred ca va aprecia cel mai mult surpriza ..
Nu te gandi prea mult... cum sa fie ..ce sa fie..;)
De apreciat este sa se ofere... ,si sa nu fim conditionati de vreun eveniment sa facem.. am prins azi din febra cadourilor..oare se fac doar acum cadouri..:cry: ,

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 1938900)
daca as fi prietenul tau as vrea un casetofon, un mare amplificator, un mare sub magnat in portbagaj si dupa sa stam langa brad sa bem un vin fiert ( 2-3 L :lol: ) si dupa sa ne lasam purtati de val :))) cel mai frumos cadou :D

Asta e cadou facut masini :lol: ..cel putin Honey a mea (oltcitul meu) ce are ale ei sunt ,doar ale ei ...:lol: desi imparte muzica oferita de boxe ...sunt ale ei..

Mustang 23-12-08 22:17

Ei dragii mei... la mine a venit nenea Mosu' Cracila si mi-a adus:
1. un laptop Toshiba
2. un hanorac trendy :)
3. bomboane ...
4. m-a ajutat sa montez un nou cd player pe masina ca ala vechi imi facea fite si imi spargea timpanele

in alta ordine de idei:: vreau sa va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

ps: CAT FIGHT! :D

r0xanicutza 24-12-08 20:40

din pacate si cu regret va anunt ca serviciul de curierat a lucrat astazi pana la pranz si nu mi-am primit inca cadoul de la "Mos Craciun" :| dar... il astept entuziasmata la inceputul saptamanii viitoare :D cu cat asteptarea e mai lunga... cu atat se prelungeste emotia si bucuria descoperirii :D

a venit Mosu` la voi pana acum?

Merry Christmas!

bodyspeed 24-12-08 21:09

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1938966)
Ei dragii mei... la mine a venit nenea Mosu' Cracila si mi-a adus:
1. un laptop Toshiba
2. un hanorac trendy :)
3. bomboane ...
4. m-a ajutat sa montez un nou cd player pe masina ca ala vechi imi facea fite si imi spargea timpanele

in alta ordine de idei:: vreau sa va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Gabi..dar mos darnic anu asta 8)
Cica criza financiara dar pentru Gabi..a avut bani, si stiu eu ca nu ai fost cuminte :oops: :lol::lol:

Mustang 24-12-08 21:43

Da, n-a fost criza financiara la Mosul meu. :)
Cat despre mine ... am fost cuminte (doar asa, de ochii Mosului). Bine ca vorbesti tu... Daca vine si imi ia cadourile inapoi? :)

bodyspeed 27-12-08 10:47

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 1940553)
Da, n-a fost criza financiara la Mosul meu. :)
Cat despre mine ... am fost cuminte (doar asa, de ochii Mosului). Bine ca vorbesti tu... Daca vine si imi ia cadourile inapoi? :)

Imi aduce si mie din cadouri :D..nah eu nu am primit nimic :cry:

Mustang 27-12-08 11:34

Hey,hey,hey - Santa's Gay! :)

NONE 27-12-08 17:12

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1943753)
Imi aduce si mie din cadouri :D..nah eu nu am primit nimic :cry:

lasa Body ca vine anul viitor :lol::lol:
sau ti-o trimit eu pe "Doamna" Craciun :lol:

r0xanicutza 27-12-08 17:21

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1943753)
eu nu am primit nimic :cry:

daca te face sa te simti mai bine... afla ca nici eu nu am primit nimic :sad:... inca... e ultima zi de Craciun, cele mai bune cadouri vin ultimele :lol:
Mos Craciun nu ajunge mereu la timp pt toti copiii... ajunge mai tarziu la cei care nu au fost cuminti :lol: tu ai fost cuminte anul asta?

bodyspeed 27-12-08 17:37

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1944392)
daca te face sa te simti mai bine... afla ca nici eu nu am primit nimic :sad:... inca... e ultima zi de Craciun, cele mai bune cadouri vin ultimele :lol:
Mos Craciun nu ajunge mereu la timp pt toti copiii... ajunge mai tarziu la cei care nu au fost cuminti :lol: tu ai fost cuminte anul asta?

Am citit eu pe undeva si anume ca , pentru copii speciali vin cadouri speciale... nu trebuie sa ne descurajam..ca intarzie ..ci sa ne bucuram ca o sa vina ..Da!! o sa vina.Deabia astept :D .. sunt mai happy..

Si am fost cuminte ...;)
P.S. Am sa scriu cand il primesc .. dar o sa fiu prea emotionat si o sa scriu dupa aia..:oops::oops::oops:

bodyspeed 27-12-08 18:32

Quote:

Originally Posted by bodyspeed
..nu pot defini un cadou perfect ..doar ca pot sa definesc din prisma celui caruia il va primi (din prisma noastra a baietilor sa zic asa)
Eu unu cred ca il va face fericit si o sticla goala de apa.. daca ii este oferita din suflet(dar sa fie macar evien Glumesc ) ,
dar tind sa cred ca il va da pe spate ceva la care nu se va astepta.. ceva care sa nu fie comun.. sau ma rog sa fie dat total diferit de cum se dau de obicei,De Ex daca ii daruiesti o bratara ..sau altceva gandeste si cum .Sa fie intr-un fel UNIC ..,Cred ca va aprecia cel mai mult surpriza ..
Nu te gandi prea mult... cum sa fie ..ce sa fie..
De apreciat este sa se ofere... ,si sa nu fim conditionati de vreun eveniment sa facem.. am prins azi din febra cadourilor..oare se fac doar acum cadouri.. ,

Vreau ceva.....sa ma surprinda , vreau ceva simbolic nu conteaza ce va fi doar ca e emotia...in sine, si gestu..sunt totul ..si faptu ca vine de la o persoana draga...:D

r0xanicutza 29-12-08 03:03

de la o persoana foarte speciala, un prieten foarte apropiat :oops: am primit o pernuta bej cu maro... si are un husky imprimat :D e super moale si fluffy si imi place la nebunie :lol: d-abia astept sa dorm pe ea :lol:

maine imi primesc cadoul surpriza :lol: iupy! d-abia astept :D

r0xanicutza 30-12-08 10:15

so... ajung acasa aseara pe la 6 si gasesc o cutie in camera... am desfacut-o, am deschis-o si era un ursulet de plus :oops: bej cu un tricou cu alb si albastru, ca un marinar :oops: e super fluffy si frumos si imi place super mult :lol: il iau in brate si cand l-am strans, am simtit ca ceva tare sub tricoul ursului... cand m-am uitat, era o cutiuta mica si rosie, in forma de inimioara, care avea inauntru o pereche de cercei cu inimioare :oops::oops::oops: sunt mi-a placut mult mult mult de tot :D
cerceii o sa-i port mereu si cu ursuletul de plus voi dormi in fiecare noapte :D
:hug: ms mult :wave:

All times are GMT +2. The time now is 18:41.

- Copyright 2026 4Tuning