![]() |
Re: Cadouri de Mos Nicolae sau de Craciun
Quote:
in fine , ca sa nu fiu off`topic : de sarbatori nu vreau ceva anume , nu ma intereseaza sa fie scump , mai mult ma intereseaza faptul ca e din suflet :D as vrea sa se faca o minune si sa elimine taxa de inmaticulare , dar slabe sanse :D aa , plz help me ... ce cadou sa ii iau prietenei ? sunt in pana de idei :P ms mult |
poti sa ii iei un lantzic frumos cu o inimioara ceva argint/aur ce prefera si eventual si un maimutoi mare de plus si ai inmuiat`o :lol:
|
Sa-mi petrec sarbatorile cu cei apropiati mie undeva in nord :)
|
ah... si mie mi-ar place sa-mi petrec sarbatorile cu toata familia si toti prietenii si cunoscutii... imposibil :( stiu si p langa asta... de Sf Nicolae (e si ziua mea de nume) vreau la mare :D
|
ce isi poate dori un om.hmmmm intai multa sanatate.. ca daca nu ai sanatate degeaba... poti sa le ai pe toate... si ca orice de pe aici cred ca toti ne am dori o benzinarie proprie. :D:D.. a .. si la multi ani pt joy care vine ziua ei . :D:D:D:D
|
Quote:
|
I-am luat lu fratimiu de 4 ani o masina cu telecomanda fara fir cum a vrobit el cu 'MOSU NICOLAE'.......cand a vazut cadou a avut o expresie a fetei..de nepretiut:X:X:...Sarbatori fericite!!
|
da... momentele alea sunt de nepretuit :) sarbatori fericite pt toata lumea :)
|
Pentru restul exista mastercard :D sarbatori fericite tuturor ! imi doresc sa fim toti sanatosi si cu chef de munca pentru ca si bolizii merita un cadou iarna asta :) unii turbo , altii nos , altii inmatriculare :D ( "recte" eu :)) )
|
ce-mi doresc eu :D ... sa se scoata taxa sau sa mi-o plateasca cineva ca daca se mareste nu mai am cum sa o platesc. programat fiind la rar pe 5ian. si sa-l trec.
treand la lucruri mai serioase. de sarbatori vreau sa am prietenii aproape. sa putem petrece toti undeva de craciun sau de revelion. de nicolae masaje trimise la prietenii mai apropiati. la viitoarea pretena ... sa speram (daca ma ajuta moshu` sa o am :D ) ii iau colectia de filme Matrix, ca nu le-o vazut si dispera cand ii povestesc de ele :lol: la pariti si frate inca nu stiu. vedem. si de primit un parfum acum de nicolae. sunt de parere ca lucrurile simbolice dar bine gandite sunt mult mai de efect ;) |
as mai vrea sa ma impac cu prietena.....asta as vrea sa mi se indeplineasca.....aaa si sa scada taxa de poluare la masini.....
|
Sony Ericsson T700, carti, blugi, haine... si probabil suspensii hydrolice, cauciucuri slick, jante negre si vopsea rosie mat pentru 9.2R-ul
|
sper ca vi s`a implinit tuturor dorintele ... care e mos pe aici si imi face si mie cadou angel eyes ? =))) asta imi mai doresc si eu la masinuta pe anu asta. Poate citeste unu cu inima mare =))
|
wow so much love in the air.....:shock:!!!:shock:.....
eu is modest din fire ....8)vreau doar sa-mi de-a ursu gata pana de sarbatori.....ca sa-mi pun amprenta pe el.....mi-e dor sa dau o tura cu el..:sad::sad:.. cu cadourile vad eu...:-).tata chiar nu stiu ce sa-i iau..:?:.anu trecut i-am luat un pc ,anu asta bugetu e mai auster,fratemiu un parfum ceva,poate o pompa de servo noua...:!:..bunica o haina,un deodorant......si cam atat ....aa tre sa-mi iau si mie ceva,nu :-P? |
mi-a luat prietena o parte din cadou
e intr-un plic bagat in dala de cadouri are vre-o 12 Cm. lungime si vre-o 6-7 latime.. incepe cu C si se termina in A are 7 litere C _ _ _ _ _ A ... si nu vrea sa imi zica...HELP !!! nu am nici aparat de raze X sa ma uit :lol::lol: si daca il desfac diseara dorm pe pres :( Ajutor !!! dati-mi si mie niste idei :( |
cravata nu se potriveste
|
ba da se potriveste. ca e din 7 litere
C R A V A T A 1 2 3 4 5 6 7 momentan sunt lipsit de idei |
:rolleyes2 C A R T E L A? :rolleyes2
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si nu stiu ce sa cred...oricum mai pe seara mi-l da :???: astept cu inima in fes ca toata ziua m-am gandit mai rau ca un copil :lol: |
a fost o cartele...defapt card...cu 250€ sa imi cumpar geaca de piele,
ca de cand a inceput iarna ma tot tin sa imi i-au :lol::lol: |
hm... nu stiu ce o sa primesc... dar o sa primesc sigur un cadou maine :D d-abia astept sa vad ce e... sunt super curioasa :D... dar nu vreau sa stiu... e surpriza :D
|
Quote:
Asteptam sa ne zici maine ce cadou ai primit .. Poate ne mai dai idei sau ma rog pentru cei care vor...eu mai am.. nus in lipsa de idei inca :lol: |
Quote:
Quote:
|
daca as fi prietenul tau as vrea un casetofon, un mare amplificator, un mare sub magnat in portbagaj si dupa sa stam langa brad sa bem un vin fiert ( 2-3 L :lol: ) si dupa sa ne lasam purtati de val :))) cel mai frumos cadou :D
|
Quote:
|
Quote:
Eu unu cred ca il va face fericit si o sticla goala de apa.. daca ii este oferita din suflet(dar sa fie macar evien Glumesc :lol:) , dar tind sa cred ca il va da pe spate ceva la care nu se va astepta.. ceva care sa nu fie comun.. sau ma rog sa fie dat total diferit de cum se dau de obicei,De Ex daca ii daruiesti o bratara ..sau altceva gandeste si cum ;) .Sa fie intr-un fel UNIC ..,Cred ca va aprecia cel mai mult surpriza .. Nu te gandi prea mult... cum sa fie ..ce sa fie..;) De apreciat este sa se ofere... ,si sa nu fim conditionati de vreun eveniment sa facem.. am prins azi din febra cadourilor..oare se fac doar acum cadouri..:cry: , Quote:
|
Ei dragii mei... la mine a venit nenea Mosu' Cracila si mi-a adus:
1. un laptop Toshiba 2. un hanorac trendy :) 3. bomboane ... 4. m-a ajutat sa montez un nou cd player pe masina ca ala vechi imi facea fite si imi spargea timpanele in alta ordine de idei:: vreau sa va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi! ps: CAT FIGHT! :D |
din pacate si cu regret va anunt ca serviciul de curierat a lucrat astazi pana la pranz si nu mi-am primit inca cadoul de la "Mos Craciun" :| dar... il astept entuziasmata la inceputul saptamanii viitoare :D cu cat asteptarea e mai lunga... cu atat se prelungeste emotia si bucuria descoperirii :D
a venit Mosu` la voi pana acum? Merry Christmas! |
Quote:
Cica criza financiara dar pentru Gabi..a avut bani, si stiu eu ca nu ai fost cuminte :oops: :lol::lol: |
Da, n-a fost criza financiara la Mosul meu. :)
Cat despre mine ... am fost cuminte (doar asa, de ochii Mosului). Bine ca vorbesti tu... Daca vine si imi ia cadourile inapoi? :) |
Quote:
|
Hey,hey,hey - Santa's Gay! :)
|
Quote:
sau ti-o trimit eu pe "Doamna" Craciun :lol: |
Quote:
Mos Craciun nu ajunge mereu la timp pt toti copiii... ajunge mai tarziu la cei care nu au fost cuminti :lol: tu ai fost cuminte anul asta? |
Quote:
Si am fost cuminte ...;) P.S. Am sa scriu cand il primesc .. dar o sa fiu prea emotionat si o sa scriu dupa aia..:oops::oops::oops: |
Quote:
|
de la o persoana foarte speciala, un prieten foarte apropiat :oops: am primit o pernuta bej cu maro... si are un husky imprimat :D e super moale si fluffy si imi place la nebunie :lol: d-abia astept sa dorm pe ea :lol:
maine imi primesc cadoul surpriza :lol: iupy! d-abia astept :D |
so... ajung acasa aseara pe la 6 si gasesc o cutie in camera... am desfacut-o, am deschis-o si era un ursulet de plus :oops: bej cu un tricou cu alb si albastru, ca un marinar :oops: e super fluffy si frumos si imi place super mult :lol: il iau in brate si cand l-am strans, am simtit ca ceva tare sub tricoul ursului... cand m-am uitat, era o cutiuta mica si rosie, in forma de inimioara, care avea inauntru o pereche de cercei cu inimioare :oops::oops::oops: sunt mi-a placut mult mult mult de tot :D
cerceii o sa-i port mereu si cu ursuletul de plus voi dormi in fiecare noapte :D :hug: ms mult :wave: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning