![]() |
Re: VW Golf 6 by ABT Sportsline
yyyyyyyyeeeeeeeeee men... asta da golf 6 tunat dar trebuie sa vad si partea rea:farurile fata seamna identic cu niste faruri chineze,japoneze sau mi se pare datorita faptului ca au pus acea aparatoare argintie(unde se afla semnul de la vw):lol:
|
pozele sunt un fals! uitati-va atent la oglinda retrovizoare!
uitati-va atent la halul in care sunt puse jantele.. uitati-va atent la cauciucuri ( primele 2 adica stanga fata si stanga spate ... au o dungulita alba identica .. ambele! look careful ) .. uitati-va la cauciucul dreapta fata..e doar o chestie neagra! .. si nu in ultimul rand..uitati-va iarasi la jante .. de ce nu se vad discurile de frana? saboti..ceva? |
urata masina...mai ales spatele :D (ma refer la ea in sine, nu la kitul abt)
|
e un photoshop nereusit!
|
misto:X vreau si eu unu in fatza casei :D
|
10 Attachment(s)
Update Foto: VW Golf 6 by ABT Sportsline
|
simplu si frumos:D
|
frumos...mai putin finalele alea cu tevi suprapuse!
|
ce inseamna VS 4 ?
|
Sincer, posibilitatile de tuning ptr Golf 5 si 6 mi se par mult mai costisitoare decat ptr generatia 4 unde variantele sunt nenumarate si usor de aplicat.
|
posibilitatile sunt aceleasi !
|
da frumoasa masina si designul.......
si eu sunt curios ce inseamna VS 4 acela |
de bun gust facuta masina, simplu, fara prea multe zorzoane. frumoasa
|
Simplu si frumos!O mica bomba pe 4 roti!
|
simplu si frumos... totusi vorbim de ABT :D
|
si astept pe cineva sa ne lamureasca ce inseamna vs4 ala... probabil modelul kitului ce e folosit pe masina... parerea mea:P
|
superb...nu ai ce zice :D :peace:
|
Foarte frumos :D oare cum o sa dea unul alb cu kitul asta??;);)
|
Quote:
|
e chiar urat.. mai ales culoarea..
|
e frumoasa, ar fi mers negru difuzoru', si jantele nu sunt incantatoare, da' merg
|
frumos foc acest body ... culoare i se potriveste de minune ..
|
jantele sunt dragutze, fata la fel, fundul ala e cam uratzel...
|
NU prea are ce sa salveze tuningul din "cutia" asta de la Vw. In plus nici kitul asta nu e prea rasarit.
|
hmm...destul de interesant dar tobele alea sunt nasoale rau de tot
|
frumos foc.. o combinatie alb/negru ar fi dat mai k`lumea... incearca cineva un vt.. ?
|
prea frumos ...........mie unul asa mi se pare
|
ABT e clasic , se vede
dar Golf 6... nu prea mai e Golful ce a fost odata ... sunt curios pana la ce generatie de Golf ajung astia de la VW |
mie NU imi place evacuarea aia stil IS-F :???:
|
Golf VI ...un Golf in adevaratul sens al cuvantului. Se pare ca cei de la Volkswagen dau lovitura cu numerele pare (golf 2, 4 si acum 6 ) Nu spun ca 5 a fost urat, dar 6 este mai agresiv si din punct de vedere al designului va oferi pe viitor mai multe posibilitati de tuning.
|
Quote:
Golf-ul VI este agresiv l-am văzut in showroom la noi chiar cum l-au adus , desi are multe posibilităţi de tuning ,maşina avānd design mai mult m-a surprins Scirocco ;) , dar e deja alt subiect. |
asta da o masina frumoasa si foarte simpla
|
desi nu imi place acest model de golf(stock) trebuie sa recunosc ca acesta arata fffff bine....
|
mergea mai bine kitul pe alb..evacuarea nu da bine..
|
Nu le-a iesit. ;)
|
nu ma incanta deloc.....
golful IV e cel mai reusit |
nu vad nimic interesant , cel mai prost model din istoria golfului ca design.:rolleyes2 sa spunem ca , masina nu ajuta deloc acel kit!!:???:
|
dap... masina nu ajuta kit-ul cu nimic, asa-i ce prosti sunt astia de la VW ca nu au facut masina dupa kit-ul ce i-l vor fi facut cei de la ABT. Precizare: Gof VI este in design reuniunea intre golf I, IV si V, chiar designerul sef de la VW precizand ca MK1 si MK4 au fost cele mai resite design-uri si ca incearca sa propuna cat mai mult din ela in MK6. daca spuneti ca 1 si 4 au fost iesite din comun de frumusete dar VI este urat ar trebui sa va ganditi de 2 ori pt ca MK VI propune multe din elementele celor doua... Asta nu o zic eu, oricum.
|
Quote:
|
stai flexat, nu te enerva, fa si tu un pic de sex "prietene" ca esti cam frigid vad. nu incerc sa caut "mod de evidentiere" ci sa-ti atraga atentia ca ai mari lipsuri mari in exprimare, tinere. Despartiri, lipsa de predicat, de coerenta etc. Atat in postul 119 cat si in 120. Poate era mai bine daca spuneai ca afirmatia "cel mai prost model din istoria golfului ca design" -si asta este o alta greseala de coerenta- "model de golf"= generatie de golf, dar ma rog, trecem peste asta si multe altele. Zici tu ce vrei dar cand ai zis ca masina nu ajuta kit-ul ai gresit. Asta se intelege, ti-am atras numai atentia, era frumos daca recunosteai si nu te umflai in pene. Ma rog, daca tu tii sa subliniezi ca te simti mai putin destept, nu am cu ce te ajuta deocamdata, este problema ta. Salut!
A, inca ceva- abtine-te de la jigniri de genul "faci pe desteptul", ca nu eu am fost cel care te-a citat sa te acuz de o chestie ca asta, ci pur si simplu in maniera umoristica (dar se pare ca si simtul umorului iti lipseste) ti-am atras atentia asupra erorilor, care vorba vine, pot fi ale oricarei alte persoane de aici, inclusiv ale mele, doar e uman sa gresesti. Problema este cand sari in sus si nu ti-o recunosti. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning