![]() |
Re: A.R.T.A. Virtual Christmass Challenge
Da cei care merg mai departe vor avea alta de modificat ...un mai buna ca asta :D
cu premiile astept si eu ...Gratian e foarte ocupat acum ....in cat nu pot discuta cu el ...oricum premii vor fii |
si inca o intrebare... :D juriul din cine va fi format?:)
|
Quote:
|
ma bag si eu:)
|
Lista celor ce au trimis pana acum.
1.pickone 2.eagle 3.Raresh_crm 4.P.Y.M.P. BOY 5.L33loo 6.Raresh 7.Cobbo 8.Ca][n 9.Tudorache$ 10.Draonel si stiu ca mai treuie sa vina lucrari ...imi cer scuze daca am scris numele userilor gresit ...mai asteptam lucrari ...pana pe 15 noaptea 16 dimineata puteti trimite..pana fac topicul. |
uuuh damn , mai am putin , sper sa apuc sa o trimit !!!
cam putini pana acu !!! |
yo abia astept sa inceapa
|
si a mea e gata:arrow:
Eu debia astept sa vad ce idei ati avut :lol: |
Si eu am trimis-o ;) Sa vedem ..
|
perfect deci pot lucra si maine la masina daca e pana pe 15 noaptea....
|
pai daca or sa fie doar 10 participanti, nu-mi fac griji ca nu intru in concurs :-P
|
crezi tu asta :))) :lol:
|
hmm mai am si eu putin... in seara asta sigur o pun:D bafta :)
|
Intradevar acuma nu stiu ce mai poti face :lol: am mai gasit 1:))
|
mai sunt care au postat
|
imi pare rau , mashina mea a fost putin mai complicata , si au intervenit multe schimbari de planuri , asa k lucrarea mea nu va fi finalizata din lipsa de timp , imi pare rau .
Multa bafta celor kre au trimis lucrarile !!!! abia astept sa vad toate lucrarile , cateva le-am vazut pe niste forumuri de`afara :lol: , sper sa fie toate primite in concurs nu conteaza dak au fost vazute sau nu ...toti s-au chinuit la fel de mult sa le faca si ar fi pacat dak ar fi descalificati !! numai bn kmo. |
am trimis si eu :D
|
ma mai asteptati si pe mine pana dimineata?....am avut un "noroc" de invidiat...erau automatic updates ON la windows si sa updatat cu o chestie si brusc instantaneu si dintr-o data sa inchis compu`...si nu sa mai deschis decat dupa ce am formatat C-u`(acu am instalat photoshopu` si cam intr-o ora 2 cel mult e gata si a mea)....daca se poate...daca nu asta este...my bad luck
|
trimis si eu intr-un final
|
As fi vrut sa nu se stie care cum ce lucrari are decat la topicul pe care urma sa il fac ....nasol ca ati inceput sa le postati ...este foarte dimineata eu acum plec la serviciu ....pana la ora 4-5 cand ma intorc se mai pot trimite ....chiar asa nu ati putut avea rabdare a trebuit sa le postati?
Cel putin nu le mai postati pe Forum !!! |
Nicio problema..asteptam threadul .. Faptul ca a postat-o nu e mare lucru ... oricum fiecare ne cunoastem stilu intre noi si ne putem identifica fara vreo semnatura.
Chestia cu descalificatu vine din partea unor oameni ce nu au facut o lucrare prea buna pentru a intra in primii 10 (parerea mea) . |
...si threadul cu lucrarile ?
|
Citeşte ultimul mesaj al lui Most_Wanted !
|
daca stiam ca mai am timp mai faceam cate ceva la masina.....oricum e buna si asa.....sper sa raman intre primii 10...bafta tuturor
|
Quote:
|
Uitati rezultatul -Rezultat A.R.T.A-
FELICTITARI CELOR 10 ,DEASEMENEA FELCITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR PENTRU PREZENTA ,O PREZENTA BUNA . CEI CARE NU ATI MERS MAI DEPARTE NU FITI TRISITI VA ASTEPTAM LA "NEXT CHALNEGE" |
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning