![]() |
Re: AG-07-AVR
:))))
|
35 Attachment(s)
niste poze mai noi ca tot nu am mai pus nimic aici de mult timp
-am schimbat lampile spate cu unele pe led... -am pus difuzor spate de la dacia...(urmeaza sa pun si restu kit-ului) -insonorizat potbagaj,usi spate si ce mai ramasese din usile fata cu stp -alta statie pt boxe:raveland xa1000 -boxe fata inphase sistem 16.5 cm prinse de fata de usa cu inel mdf -boxe spate inphase coax 13 cm -leduri in usi pt iluminat cand se deschide usa -xenon de 35w 6000k pe faza scurta -oglinzi mcv... -am schimbat iluminatul angel-urilor...ca si luminozitate este aprox ca si un neon ccfl cam atat pe anu asta.... |
Modificari interesante dar este cam aiurea protectia aia de la boxele fata, arata nasol, galben cu rosu.
Da-le un negru mat. |
6 Attachment(s)
am schimbat iluminatul plafonierei...3 leduri superflux...
ultimele 2 poze sunt cum as vrea sa fac masina...sper ca prin primavara sa reusesc s-o bag la facut... |
9 Attachment(s)
am schimbat si iluminatul butoanelor,climatizarii si porbagaj
|
faci o treaba buna felicitari pentru modificarile aduse masinii si bafta in continuare in ceea ce iti propui..
|
frumoasa masina!;) toata stima pt munca depusa pana acum!!! dar am si eu o intrebare?:) ce ai pus pe usi, pt insonorizare si alea alea?:) deci ce este acel materila ce ai pus pe usi? parca ar fi staniol? si cum se numeste?se gaseste in comert? ca si eu as vrea sa fac la daciuca mea, dar inca nu stiu cum si cu ce! pt ca ala de pus sub parchet mi se pare pre gros de pus sub panourile de usi!:( ms!!!
|
salut...nu e staniol..nici d-ala de se pe sub parchet e insonorizant...husmat si stp...gasesti pe site-uri de profil...
|
ok!mersi mult!
|
15 Attachment(s)
de cand nu a mai postat pe aici...masina s-a mai schimbat putin...am pus arcurile am reparat jatele ...alte anvelope...interioru...las poze sa vorbeasca
|
Quote:
|
da doar pe fata cele de pe spate au fost facute pachet si nu am reusit sa le mai refac.....nu am facut nici o modificare au intrat perfect
|
14 Attachment(s)
si ultimele modificari ...
|
frate.. imi place mult cum ai facut masina .. e facuta cu mult bun gust..felicitarii:D si pe viitor incearca sa nu o impodobesti mult..
|
9 Attachment(s)
ultimele noutati....arcuri noi taiate o spira...alte roti...scaune de golf 3...tubulatura inox+filtru raid...lupe g5 in faruri stock...bord de faza 2 fete de usi fata spate de faza 2...cotiera de duster...oglinzi de duster
|
a prins forma golanu asta ;) din ce in ce mult mai frumos foarte tare chestia cu ledurile in semnalizari ;)
|
felicitari! imi place culoarea jantelor, si masina, am o intrebar..de ce ai renuntat la arcurile alea mov?
|
Frumos Loganul ! Felicitari ! ;)
|
Quote:
sau e la pitesti sal |
Quote:
|
bine ma Averica, ai prezentat-o si pe aici 8) nu s-a vandut masina, doar ca e folosita mai rar, are masina de servici, il doare la basca si daca nu se supara ca dau din casa, masina are mai nou volan de faza2 cu sigla "renoo" si reglabila si e trantita in nesimtire :oops:
|
Quote:
|
Lasa 4tuningul si du-te la scoala !
|
Quote:
|
Nu a vandut forashu, l-au luat cei de la firma de leasing....:lol::lol:
Traiasca cele trei clase...de la tren. |
Quote:
asa tunat la loat |
Esti monument...
Scuze de OT! |
nu sa vandut loganu si nici nu a fost luat de firma de leasing,masina fiind castigata din cate stiu eu!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am si uitat de topicul asta...
bogdan...masina nu e vanduta..doar ca merg fff rar cu ea..toba remus nu stiu de unde sa iei ..nu am asa ceva pe masina... masina nu are nimic nou in afara de reglabila ta-technix...si un volan de piele de faza 2 |
Quote:
|
[QUOTE=BOGDANEL123;5138948]MA CE TOBA AI TU IMI ZICI SI CAT AI DAT DE UNDE AI LOATO TE ROG
|
toba este aspec cu diametrul de iesire de 115mm...nu mai stiu cat am dat si de unde am luat-o..ca are aproape 3 ani
|
12 Attachment(s)
masina in starea actuala...
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning