![]() |
Re: Noua Mazda3 Hatchback - Primele fotografii oficiale
seamana cu 307 sau 207 la fata si inrest cu i30 de la Hyundai acum cum toate sunt facute pe calc toate seamana nu mai e faza deacum ceva vreme care toate erau diferite
|
transmite multe emoţii designul ei exterior, e tare bine închegat si frumos, numai că interiorul tipic asiaticelor nu prea mă convinge pe mine...
|
parca-i zambetul ala cam mare...il intrece si pe iliescu
|
ff frumoasa masina!
|
Foarte tare interiorul si botul...
|
superbaaa! mai ales interiorul, doamne, ma face pur si simplu fericit rosul si albastrul! (n-are legatura cu steaua :lol: )
|
frumoasa....
|
nu`mi place deloc. nici interior nici exterior. plus de asta parta e prea feminina
|
9 Attachment(s)
Fotografii live de la Detroit
|
o masina interesanta
|
Printre cele mai frumoase hatch`uri! ;)
|
Parca e un pic cam prea inaltata. In rest, designul e f. reusit
|
Opera de arta. Deja m-am obisnuit cu asta la Mazda (a se vedea CX-7, 6 si desigur conceptele).
|
ce forma interesanta a luat un ghindoc de masina :X
|
...masinuta este placuta pt ochi.pe mine ma cam deranjeaza fata aia de pejo,dar probabil cu numarul de inmatriculare pe ea nu mai este atat de enervant..sau daca e neagra de tot.
ceea ce nu prea imi place este pozitia schimbatorului.este fix ca la auris.pe mine personal ma incomodeaza. dupa aceea...are aproape 1300 de kg varianta cu motorul 1.6(105 cp)nu m-am dat pe spate.prevad consum ridicat si masina lenesa...VVT fiind nici nu te poti gindi sa ii faci ceva. varianta 2L e cu cutie automata ...deci nici nu intra in discutie la mine. din cite vad se bate moneda tare pe variantele diesel..care daca m-ar interesa nu as cauta-o intr-o japoneza cu un aer sportiv...dar e frumoasa!;) |
de ce unui VVT nu te poti gandi sa ii faci ceva?:shock:
|
m-am referit in mod exclusiv la motor,care aspirat fiind(din cate stiu eu,corectati-ma daca nu) doar cu ajutorul unor investitii serioase poate fi rugat sa binevoiasca sa mai nasca ceva caluti in plus.parerea mea este ca nu merita..dar nu as vrea sa dam in offtopic.
|
globalizarea asta mosu e platforma si motoare de focus,nu toate dar in general ii reusita masina.raman la parerea ca civic-ul e design domnule...
|
DA FOARTE INTERESANTA SI MAI MULT EXCELENTA PT O FATA
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:40. |
- Copyright 2026 4Tuning