![]() |
Mah Santose mah... Baga asa, ca stiu ca-ti plac...
Liviu Guta si Play AJ - Marea mea placere Liviu Guta - De ce ma minti (hitul verii !!!!) Lorena si Casanova - Sparg paharul Mihai Constantinescu - Iubiti si cainii vagabonzi Gaura Stoica - Un actor grabit Mirabela Dauer - Roata morii Ada Milea - Ceausescu n-a murit Haide mah, te rog... Pune-le ca estem belea !!!!!! :( |
F YOU !!!! biatch las` k vb noi azi :) :)
|
Hondare l-ai uitat pe sorin copilu de aluminiu :peace:
|
mmdeah
shi de iuan ciocan.... PS in ultima vreme m-am apuicat de ascultat wu tang... am inceput cu melodiile mai vechi... oricum... au o musika betoon!!! nu credeam ca o sa imi placa asha mult... am incercat shi cypress hyll albumu stoned ryders da' e salbutz... |
Eu fac cele mai misto cd-uri pt masina..intrebati-l pe ZMD ..ca i-am facut f multe :lol: Uitati cum zic eu sa faceti un cd..sau 2 ..care se aud bine in masina :
CD1 1) Lil Wayne - Bring It Back 2)David Guetta feat Chris Willis - Just a Little More Love (Wally Lopez Remix Edit) 3)Wyclef Jean - Masquerade ft.Mop 4)Obie Trice - The Set Up ft. Nate Dogg 5)Sheek Louch - Mighty Dblock (Feat Jadakiss) 6)Angie Martinez - If I Could Go! feat. Lil' Mo & Sacario 7)BLU CANTRELL - MAKE ME WANNA SCREAM 8)CASSIDY & R.KELLY - Hotel 9)Christina Milian - Dip It Low 10)Dj Sakin & Friends - Protect Your Mind 11)Dj. Aligator - Black celebration 12)Heppner Mit Shiller - I feel You(SONOs ghost of the past mix) 13)John Creamer & Stephane K. - Last night I was dreaming 14)Lil' Jon - Get Low Remix feat. Busta Rhymes & Elephant Man 15)Kellis - Trick Me 16)Puff Daddy - I love you baby CD2 1)R Kelly - Thoia thoing 2)Safri Duo Feat. Clark Anderson - All the People in the World 3)Re-flex - Babadeng (iti rupe boxele) 4)The Underdog Project - Saturday Night 5)Usher & Lil' Jon & Ludacris - Yeah 6)Ombladon - Daca pozele ar vorbi 7)BennyBenassifeat.Dhany - HitMyHeart(Ext.Mix) 8)Ombladon - N-am plecat 9)Blu Cantrell - Girl Please (Feat Troy Cash) 10)D12 - American Psycho II (Feat. B-Real) 11)Dj Tiesto - Love Comes Again 12)Fat Joe - We Ridin 13)Petey Pablo - Freek A Leek (RUPE TOT) 14)T.O.K. - Gal You A Lead 15)Parazitii - Din inima strazii (mai veche dar se aude super) 16)MARIO WINANS FEAT P.DIDDY - I Don't Wanna Know 17)The Roots - Don't Say Nuthin' (are un bass marpha) 18)Swollen Members ft. Moka Only - Fuel Injected ![/b] |
uite cum ar arata un cd facut de mine
1: Double Take Soundtrack Hiphop Mexican Remix :) 2: Overseer Doomsday 3: Kelis - Trick Me 4: Stephan M - Marabou 5: Adam F Beenie Man - Dirty Harry's Revenge 6: Janet Jackson - All Nite 7: Chemical Brotha`z - To get yourself high... numa` buna de dat break p ea... 8: 50 Cent - The Good die young 9: David Bahner - Real pimp or sumthin` :) 10: Dr. Dre & Snoop - The wash 11: N.O.R.E - Nothin` 12: N.O.R.E - Put`em Up ft. Pharell 13: Noreaga - Head Bussa 14: N.o.R.e - Full Mode 15: Nea` Petey Pablo - Freek A Leek 16: Solange ft. N.o.R.e - Feelin` You part 2 (81 bpm) 17: Wildchild - Renegade master -cel ce facu Kimosabe cu BT , ptr aia mai saltaretzi :) acum... cei ce vor cd-u :) sa dea un semn de viatza.. si il au .. 50.000 :) , acum CARE ARE MELODIA ................... BEENIE MAN - KING OF THE DANCEHALL srrry da-s disperat nu mai pot e mortala melodia.. |
cateva trackuri care vi le recomand la volan...
:twisted: :roll: Trance Generators - Connected.mp3 Bad M.F. - Asian Remedy 101.mp3 Bass Dominator - 12345.mp3 Deep Dish - Monsoon.mp3 Garry D - Trancea Anthem 2002.mp3 Oxide & Neutrino - Shoot To Kill.mp3 Benny Benassi - Change Style.mp3 PPK - Resurection (drum'n'bass mix).mp3 Missy Elliott ft. Ludarcis - Gossip Folks.mp3 Johan Gielen - Let's play.mp3 pt cei ce au incredere in gusturile mele... :lol: melodiile el gasitzi 100% pe kazaaa |
da tekno. . super melodiile..le am aproape pe toate. .imi place Shoot To Kill foarte mult si Change Style.. Sant0s ..poate iti fac eu rost de melodie :wink:
|
2 late Da0s m-am descurcat... :)
|
Re:
Quote:
nu-s singur pe lumea asta... :lol: ma refer la musika... :lol: PS daca itzi place tranceu... incearca tot ce prinzi de la johan gielen... :headfones: :dance: |
AScult si Trance si Clubbin` ..dar raman la RaP .. PS: Imi place Johan Gielen ! :wink:
|
cuul...
shi mie imi place rapu... da nu chiar orice... melodiile din anii trecutzi parca erau mult mai faine... BTW try Marusha - Go Ahead (Straight mix) e o melodie mai veche... cam de prin '93-'94 oricum e ffaina :D |
Eu sunt cu muzica putin mai veche ....
1. Beenie Man - King Of The DanceHall 2. Lil' Jon feat. Busta Rhymes & Elephant Man - Get Low Remix 3. Lil' Jon feat. Mystikal & Krazie - i Don't Give A Fuck! 4. Ludacris - Act Of Fool 5. Ice Cube - hello 6. Ice Cube - Keep it Gangsta 7. ice Cube - We'be Clubbin' 8. Ja Rule - Clap Back 9. Ludacris feat. nate Dogg - Area Codes 10.Red Man feat. Method Man - Da Rockwlider 11.Busta Rhymes feat. Method Man - What's Happenin' 12.Lloyd Bank$ - On Fire 13.M.O.P. feat. Busta Rhymes - Ante Up ( Remix ) 14.DMX - Let's Get It On 15.DMX - Ruff Ryders' Anthem 16.DMX - No Sunshine 17.G-Unit - Poppin' Them Thangs 18.50 Cent - If I Can Si melodia bonus :lol: : ScatMan John - Scatman |
1 Attachment(s)
Sant0s uite melodia frate care o cautai..daca nu ai facut rost de ea.. e arhivata ! :wink:
|
Re:
Quote:
|
Santose si ce daca e veche da eu mor dupa ea .... Mai sti pe baitu' cu SLK-u' din Craiova? Ala cand a auzit melodia la mine, m-a pus sa-i fac un cd cu Scat man si numai pe asta o asculta :)
|
yo! G!
:lol: :lol: :lol: faina lista ai... :wink: stay black! |
Re:
Quote:
ce accent de oltean are Santos de cand a fost pe la craiova :lol: :lol: :lol: :lol: |
Cd 4
Linkin Park I cant look back Overseer Doomsday Going too fast Bass Mechanics Ultimate Woofer Test 2 Moby- Bring Sally up Blindside Swallow Limp biskit my generation Rob zombie two-lane blacktop Overseer supermoves A3- too sick to pray Need for speed iv Smirnoff Prodigy. Klf, propellerheads bomb the bass Evanescence - Away from me Lord kossity dance hall queen Methods of mayhem going too fast Andy hunter the wonders of you Jin peel off Fluke snapshot Safri duo feat. Clark Anderson rise (live alone) Digital assasins lock it down Element eighty broken promises |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
votat ombladon(egali din nastere) .parazitii rulz.
|
1 Attachment(s)
Linkin Park - Reanimation - P5hing Me Away
Linkin Park - Reanimation - Frgt 10 Prodigy - Diesel Power santose...vreau si eu alea 3 compilatii pe un cd...mp3....thx...cinste :wink: PS: vezi le scrii ID-urile frumos asa...artist...melodie..stii tu :wink: + coperta |
daca vreti hip-hop klumea..puteti sa activati la arhiva mea...straight gangsta
|
Daca vreti o melodie rupere, deci pe mine m-a captivat o ascult de cateva nopti incontinuu, este perfecta pt. condus noaptea aiurea prin oras.
Mos Def - Kalifornia :wink: |
hmm n-am ascultat..da dk-mi aduc bine-aminte nu-i cumva cea de la inceput-al biker boyz :lol: ?
|
bey pana la urma care ramane CD1? :D +40km/h :D
|
mai propun
50 cent - candy shop DMX - party up Inner circle - bad boys La familia -1000 metri garduri la familia - zile insorite |
mai propun si eu:
Sisu & Puya - Adevarul Gol-Golut (Video Edit) J-Kwon feat. Petey Pablo & Ebony Eyez - Get XXX'd 50cent-just a little bit Dr. Dre-Still dre Snoop Dogg-The next episode Snoop Dogg-Lay low 2 Pac - Hit Em Up 2Pac - Troublesome |
1 Attachment(s)
propun asta :)))))))))))))))) :)))))))))))))))) :)))))))))) :=))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning