![]() |
Re: LUMMA Design CLR X 650 - Tuning pentru BMW X6
frumoasa foc combinatia intre alb si negru dar raman la parerea ca x5 arata mult mai bine .asta parca e cazut din cer ,nu are si el un design adevarat.:-)
|
daca vezi asa ceva in oglinda retrovizoare...:rolleyes2 e grav...inseamna ca mergi cu un ferarri :-):-):-)
arata bine de tot kitul... |
superb!!!!!!!!
|
Daca masina asta ar avea dinti....ar musca tot in calea ei... Super Agresiva !
|
arata mai mult decat genial...chiar nu eram atat de incantat de x6 cand a aparut...dar incepe sa'mi placa din ce in ce mai mult...si kit'ul asta e nemaipomenit...daca l'as vedea pe strada m'as da la o parte de frica sa nu treaca peste mine :lol:
|
Foarte misto.. Pacat de ledurile alea..
|
22 Attachment(s)
Poze live de la Essen Motor Show
|
masina asta chiar e cel mai resit SUV de la BMW. e spectacol si stock, iar asta de mai sus e spectacol in prima auditie.
|
acum observ pozitionarea la proiectoare.. ciudat loc :-s
|
lumma stie sa faca masini placute si d kre risti sa t indragostesti la prima vedere:bunch:
|
prea meserias kit-ul
|
tare rau kitu.......sunt curios cum arata pe verde :D:D.cum era prima poza cu kitu asta facuta in photoshop :)) :P:P
|
Mama si ce interior are...mult prea tare ! Mai ales volanul ala cat de bine poa' sa arate :shock: Scaunele la fel. E opera de arta masina asta ce mai. Apropo are cineva idee cat costa ? Ca ma gandesc cand castig la lotto sa-mi iau una sau de ce nu doua sa am si una de rezerva :P
LE: O nuuuu acum am vazut si poza cu spatele. Ce oribilitate lol. Arata pur si simplu execrabil...stiu, nu e vina celor de la lumma ci a celor de la bmw (chris bangle anyone ?) care au conceput designul aberant de disproportionat al lui x6. Ce-i drept din alte unghiuri nu arata chiar asa rau dar totusi.. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1227540793 |
Cel mai tare X6 de pana acu.....
Se pare ca lumma ne uimeste tot mai mult pe zi ce trece, bravo lor !!! |
LE: O nuuuu acum am vazut si poza cu spatele. Ce oribilitate lol. Arata pur si simplu execrabil...stiu, nu e vina celor de la lumma ci a celor de la bmw (chris bangle anyone ?) care au conceput designul aberant de disproportionat al lui x6. Ce-i drept din alte unghiuri nu arata chiar asa rau dar totusi..
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1227540793[/QUOTE] da u cum ai fi vrut sa fie spatele la masina asta ca sa ii continuie linia masini??? |
eu unu` chiar nu am ce sa ii bag de vina , oricat as cauta ... orice ar zice altii mie mi se pare o masina superba chiar si stock (ce sa mai zic de asta??? :):):) )
|
:yikes: Au disparut ledurile Uraaaaaaaaaaaaaaaa :!::!::!:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mie tot nu imi place modelul. Nici cu kitul, nici fara kit.
E un Suv prea "rotunjit" si din motivul asta nu imi place. |
frumos kitul, dar nu pot sa zic ca imi place pt ca nu imi place X6-le deoarece, cei de la BMW prea mult s-au departat de conceptul de SUV, initial au scos X5, care din cauza aptitudinilor reduse in teren accidentat, s-a numit SAV, iar acum acest X6 care este incadrat la categoria SAC.......prea multe complicati
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
crminal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pedalieru e naspa, k alea din carrefour la 10 LEI
|
absolut superb
|
Un Suv Travestit :)) Nici Coupe Nici Off Road:) In privinta tuningului e chiar reusit.Iar ledurile mie chiar imi plac.Probabil sunt singurul nebun caruia ii plac dar dau bine pe alb.
|
:yikes: ador interiorul ala ... LED-urile sunt ok ca macar nu se vad.... dar proiectoarele alea nu mi se par in regula ...adica eu nu vad ca aia ar fi o pozitie normala pt niste proiectoare mai bn nu le mai puneau:???:
|
Quote:
una peste alta, chiar incepe sa imi placa X6. cred ca m-am uitat la prea multe poze cu panamera. |
alb,alb...si iar alb ......arata bine
|
Quote:
|
stie careva cat costa? sa dea post pls.. chiar merita
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning