Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Unde mancam/bem bine (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/9835-mancam-bem.html)

ariel 08-01-06 13:40

in bucuresti
SARPELE ROSU-cea mai buna saramura
BUREBISTA-gratar adevarat
LA COCOSATU-totul grozav
mai este o circiuma super pe codrii neamtului,am uitat numele,face toti banii,cea cu etaj aproape de rond,pe dreapta.
pizzeria LA BARCA -de evitat.am fost de 3 ori si pizza este INCASABILA.

Ema 09-01-06 18:21

daca ajungeti prin predeal, nu ratati newton. super atmosfera, muzica buna rau. acolo am facut revelionul si a iesit misto rau... banii n-au mai contat. merita incercat.

ShinyG 09-01-06 19:01

Recomandarile mele (n-o sa zic nimic de shaorma ca vad ca sunteti deja experti)

Bucuresti:
Pizza: Cuptoru cu Lemne (cate ore pierdeam in liceu la o bere si o pizza...) Adresa: Pache Protopopescu, vis-a-vis de Fac de Instalatii
Mancare grabita de calitate maxima (si un pica mai scumpa decat media): Snack Attack. Adresa: intersectia Stefan cel Mare cu Floreasca

Mai bag cand imi mai vin in minte si altele...

Psycho 27-02-06 22:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ema\"
daca ajungeti prin predeal, nu ratati newton. super atmosfera, muzica buna rau. acolo am facut revelionul si a iesit misto rau... banii n-au mai contat. merita incercat.

vezi Snow Sinaia

mai nou la constantza se manank bine La Cetate :)

EvLSant0S 28-02-06 08:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-vlad-\"
mai baieti, un restaurant bun si deloc scump il puteti gasi in Militari, cand te duci spre Careffour Militari. restaurantul se numeste VULTURUL. garantez pt el. ca fast food as alege Mc-ul si Everestul pt. clatite :D

am fost la vulturul .. e cam .... foarte pilaf .. nush cel putin mie asa mi s-a parut , si n-am fost o singura data ;)

Eugen_TL 28-02-06 19:33

in tulcea se mananca la trident(preturi normale), in sinaia cele mai ieftine preturi si curatenie 100% si conditii de gatire super fara muste si soboloni la popota( daca ati auzit de asta--- e un complex pt armata unde vin numai comandanti si oameni jmekeri...deci de aceea sunt conditii super... in restaurant primeste tot omul,dar la cazare trebuie sa ai o functie in armata,marina ceva)----in bucuresti acnd merg cu tata sa luam marfa de la metro luam pizza 92.000 si e f buna :)...mai sunt locuri dar nu stiu exact cum se numesc si decat sa o dau in balba mai bine ma abtin :P

SpeedeR 01-03-06 14:11

in Sinaia...asta d care zici u, e inainte de Taverna Sarbului, pe dreapta cum urci nu?! dk da, ai dreptate :D e chiar tare mancarea..
inainte a fost cva de genul Casa unui regiment dp akolo...asta prin 40..

Cosmin255 01-03-06 16:03

Pizza la 92.000 la Hut ? :lol: ma faci sa rad...
Te contrazic , la Trident sa mananci tu in tot fumul ala de tigara , cine se respecta mananca la Rolion , Insulitza , Echinox , Dobrogea si ca sa nu mai spun de ... Delta ... eu spun ca pe acolo se mananca la noi cel mai bine

In Constanta de obicei trag ori la Hut ori la Scapino

Cosmin255 01-03-06 16:05

In Sinaia se mananca bine la Taverna Sarbului si putin mai jos , la La Brace (daca scriu bine)... :D . Cine merge la Sinaia de obicei trage acolo daca nu are masa asigurata....

Eugen_TL 01-03-06 16:16

da SpeedR acolo ! :)

si rog frumos pe cineva din oras cu metro sa mearga si sa vada cat e pizza ( 92000 cum zic eu) si cat e felia( 22000 er4a parca) ca obraznick nu crede ! nu stiu daca e de la hot sau nu ... dar e pizza si mie unu mi-a placut

Eugen_TL 01-03-06 16:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"obrazNICK\"
Pizza la 92.000 la Hut ? :lol: ma faci sa rad...
Te contrazic , la Trident sa mananci tu in tot fumul ala de tigara , cine se respecta mananca la Rolion , Insulitza , Echinox , Dobrogea si ca sa nu mai spun de ... Delta ... eu spun ca pe acolo se mananca la noi cel mai bine

In Constanta de obicei trag ori la Hut ori la Scapino

La trindentul mic e fum de nu poti sa stai, la tridentul mare e fum doar jos... la etaj nu e fum deloc... cine vrea o masa merge sus nu sta unde se mananca pizza! iar la restu care zici tu nu stiu ca n-am mancat... la Delta ce am mancat eu mi-a placut!

PS: am zis unde se mananca deobicei...nu unde mananca cine se respecta,ca asa tranteau si baietii din orasele mari niste locuri mari,dar topicul cred ca se refera la mancare buna si acceptabila ca pret! :)

SpeedeR 02-03-06 00:17

nu cred k topicul asta a fost o idee atat de buna..
de fiecare data cand intru... vine foamea si pofta d mancare :D :D :D

on topic...

un loc unde mananci mult si bine...mancare specific arabeasca,sa moara habibi :D
dinspre muncii, prima intersectie dupa dristor ( nush cum se numeste )
exact dupa intersectie pe stanga... Crocodile se numeste...super...si preturi bune

Psycho 02-03-06 00:45

la carefour :)

MMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmm buna mancarea :) pizza cartofi eetc :)

Cosmin255 02-03-06 20:51

Hai ma fratie ca daca si la Dobrogea , Rolion si pe unde am zis eu acolo e scump... inseamna ca esti chitros ca de obicei iarasi :lol:

Am sie eu o rugaminte sa-i picteze cineva lu TuningBoy ca o pizza la Hut la Metro nu are cum sa fie 92.000 ca eu m-am tot obosit degeaba sa-i explic , chiar mama a fost azi si a luat una in graba si nu era 92.000 era vreo 200.000 si ceva :lol: :lol: :lol:

Cosmin255 02-03-06 20:51

Hai ma fratie ca daca si la Dobrogea , Rolion si pe unde am zis eu acolo e scump... inseamna ca esti chitros ca de obicei iarasi :lol:

Am sie eu o rugaminte sa-i picteze cineva lu TuningBoy ca o pizza la Hut la Metro nu are cum sa fie 92.000 ca eu m-am tot obosit degeaba sa-i explic , chiar mama a fost azi si a luat una in graba si nu era 92.000 era vreo 200.000 si ceva :lol: :lol: :lol:

Eugen_TL 02-03-06 20:59

tu esti plecat cu sorcova rau de tot ! uita-te ce am scris cu mare atentie! am zis pizza! nu am zis pizza hut.... beleste-ti ochii mai bine ! DECI PIZZA AM ZIS NU HUT ! e o diferenta! eu la metro de la galati am macnat si am dat 92000 si dupa cum spuneai nu e hut aia ... singur te contrazici ca deobicei !

Eugen_TL 02-03-06 20:59

tu esti plecat cu sorcova rau de tot ! uita-te ce am scris cu mare atentie! am zis pizza! nu am zis pizza hut.... beleste-ti ochii mai bine ! DECI PIZZA AM ZIS NU HUT ! e o diferenta! eu la metro de la galati am macnat si am dat 92000 si dupa cum spuneai nu e hut aia ... singur te contrazici ca deobicei !

Cosmin255 02-03-06 21:18

N-am ajuns la Galati ca sa pot sa-ti spun sigur ca e Hut sau nu, asta ti-o pot spune baietii de acolo , daca tu n-ai fost in stare sa citesti ce scrie la Metro , asta ar fi una si a doua ar fi .... sa incerci sa-ti revizuiesti comportamentul si vocabularul pentru ca iti permitzi cam multe comentarii la adresa mea.Hai sa n-o mai lungim ca suntem off in balarii deja

Cosmin255 02-03-06 21:18

N-am ajuns la Galati ca sa pot sa-ti spun sigur ca e Hut sau nu, asta ti-o pot spune baietii de acolo , daca tu n-ai fost in stare sa citesti ce scrie la Metro , asta ar fi una si a doua ar fi .... sa incerci sa-ti revizuiesti comportamentul si vocabularul pentru ca iti permitzi cam multe comentarii la adresa mea.Hai sa n-o mai lungim ca suntem off in balarii deja

PYT 02-03-06 21:20

bai mai usor cu cearta k ne deranjati pofta de mancare. si ca sa fiu in tema, va recomand trentapizza.ro, se comanda online, livrare gratuita in Buc. mie mi-a placut de la ei diavolo pizza :twisted:

PYT 02-03-06 21:20

bai mai usor cu cearta k ne deranjati pofta de mancare. si ca sa fiu in tema, va recomand trentapizza.ro, se comanda online, livrare gratuita in Buc. mie mi-a placut de la ei diavolo pizza :twisted:

SpeedeR 02-03-06 21:27

da nikeff... sunt de acord :)
mai buna (si mai mare ) e la www.fourstarpizza.ro
sa nu mai vb k ei au si promotii :D

SpeedeR 02-03-06 21:27

da nikeff... sunt de acord :)
mai buna (si mai mare ) e la www.fourstarpizza.ro
sa nu mai vb k ei au si promotii :D

Cosmin255 02-03-06 21:29

HAHA :lol:
Nu asta am avut in intentie NikeFF imi cer scuze , si ca sa fiu si in tema , vreau sa va spun daca ajungeti pe la Tulcea ... uitati de pizza / shaorma :lol: ca e proasta rau pe aici :lol:

Cosmin255 02-03-06 21:29

HAHA :lol:
Nu asta am avut in intentie NikeFF imi cer scuze , si ca sa fiu si in tema , vreau sa va spun daca ajungeti pe la Tulcea ... uitati de pizza / shaorma :lol: ca e proasta rau pe aici :lol:

Eugen_TL 02-03-06 21:30

Re:

Quote:

Cand mi-e foame omule nu mai citesc daca e hut sau nu ! dar am dat 92000 pe ea si chiar tu miai aratat pe site la hut ca in galati nu au ... si imi permit pt ca ma ataci aiurea fara sa stii ... altadata citeste klumea ce spun\"pizza\" nu \"pizza hut\" si apoi no sa mai zic nik

Eugen_TL 02-03-06 21:30

Re:

Quote:

Cand mi-e foame omule nu mai citesc daca e hut sau nu ! dar am dat 92000 pe ea si chiar tu miai aratat pe site la hut ca in galati nu au ... si imi permit pt ca ma ataci aiurea fara sa stii ... altadata citeste klumea ce spun\"pizza\" nu \"pizza hut\" si apoi no sa mai zic nik

Cosmin255 02-03-06 21:37

Logo-ul branduluil cred ca este destul de mare , mi-as putea permite sa spun ca e \"cat crucea nebunului , cum dracu sa nu-l vezi\"... Dar totusi cred ca am deivat destul de la discutie si nu cred ca lumea este intereseata de cat a dat TuningBoy pe pizza la Galati sau ca nu ii convine ceva lui obraznick...multumesc pt intelegere

Cosmin255 02-03-06 21:37

Logo-ul branduluil cred ca este destul de mare , mi-as putea permite sa spun ca e \"cat crucea nebunului , cum dracu sa nu-l vezi\"... Dar totusi cred ca am deivat destul de la discutie si nu cred ca lumea este intereseata de cat a dat TuningBoy pe pizza la Galati sau ca nu ii convine ceva lui obraznick...multumesc pt intelegere

alex_maxx 02-03-06 22:45

dk nu va potoliti si stricati pofta oamenilor de mancare va sterg toate posturile :P:P !! ....eu din ce citesc aici a fost o nentelegere....intre \"pizza din metro\" si \"pizza hut\"...unde chiar au preturi mult ridicate peste 92000 .....

asa k reveniti la topic si linistiti-va :D ...eu pot sa va recomand in Busteni dk vreti sa mancati bine ..Restaurant ON TOP..e destul de ascuns...km greu de gasit dar mancarea e de nota 10 + ....ptreturi...foarte accesibile chiar..adik cu 25ron am mancat felu 1,2 si am si beut ..si nu am reusit sa termin tot ....mi s-a parut chiar ok asa k recomand sa treceti pe acolo dk aveti foamea-n gat :D

alex_maxx 02-03-06 22:45

dk nu va potoliti si stricati pofta oamenilor de mancare va sterg toate posturile :P:P !! ....eu din ce citesc aici a fost o nentelegere....intre \"pizza din metro\" si \"pizza hut\"...unde chiar au preturi mult ridicate peste 92000 .....

asa k reveniti la topic si linistiti-va :D ...eu pot sa va recomand in Busteni dk vreti sa mancati bine ..Restaurant ON TOP..e destul de ascuns...km greu de gasit dar mancarea e de nota 10 + ....ptreturi...foarte accesibile chiar..adik cu 25ron am mancat felu 1,2 si am si beut ..si nu am reusit sa termin tot ....mi s-a parut chiar ok asa k recomand sa treceti pe acolo dk aveti foamea-n gat :D

SpeedeR 02-03-06 22:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alex_maxx\"

daca e asa greu de gasit, baga niste detalii...cum ajungem akolo??.. :P :P

SpeedeR 02-03-06 22:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alex_maxx\"

daca e asa greu de gasit, baga niste detalii...cum ajungem akolo??.. :P :P

alex_maxx 02-03-06 23:12

Mergeti pe strada principala care traverseaza Busteniul si duce spre..predeal..azuga...si Dupa hotel Alexandros (imposibil sa nu va sara in ochi hotelul) a2-a straduta faceti stanga si tineti drept inainte si aproape de capat unde se iese spre padure este pe partea stanga restaurantul......nu e foarte mare si se poate rata foarte usor ... dar eu zic ca merita cautat :D ..
dk sunteti prin trecere...cred k dk ati intrba pe cineva(localnic de pref) stie sa va explice cum sa ajungeti acolo :D

restaurantul exista de vreo 5 ani si nu l-am vazut niciodata gol (tinand cont k noi am fost la ora 22 si ei inca aveau clenti ...eu zic k e ceva

+ k iti aduc ce vrea muschiul tau din meniu eu am luat o ciorbica de bura si specialitatea casei pui de pipt ON TOP (continea o portie de cartof,3 snitele(nu stiu cum se scrie :P) si inca un snitel din piept de pui ON TOP + un sos picant f bun si o bere...total 25ron)
si am incercat frigarui+ cartofi prajiti si niste clatite cu ciocolata si un suc 20 ron cu spaga cu tot
si am mai incercat si muschi de porc tot asa cu cartofi prajiti si o bere ...tot pe la 20ron p undeva cu spaga

:peace:

alex_maxx 02-03-06 23:12

Mergeti pe strada principala care traverseaza Busteniul si duce spre..predeal..azuga...si Dupa hotel Alexandros (imposibil sa nu va sara in ochi hotelul) a2-a straduta faceti stanga si tineti drept inainte si aproape de capat unde se iese spre padure este pe partea stanga restaurantul......nu e foarte mare si se poate rata foarte usor ... dar eu zic ca merita cautat :D ..
dk sunteti prin trecere...cred k dk ati intrba pe cineva(localnic de pref) stie sa va explice cum sa ajungeti acolo :D

restaurantul exista de vreo 5 ani si nu l-am vazut niciodata gol (tinand cont k noi am fost la ora 22 si ei inca aveau clenti ...eu zic k e ceva

+ k iti aduc ce vrea muschiul tau din meniu eu am luat o ciorbica de bura si specialitatea casei pui de pipt ON TOP (continea o portie de cartof,3 snitele(nu stiu cum se scrie :P) si inca un snitel din piept de pui ON TOP + un sos picant f bun si o bere...total 25ron)
si am incercat frigarui+ cartofi prajiti si niste clatite cu ciocolata si un suc 20 ron cu spaga cu tot
si am mai incercat si muschi de porc tot asa cu cartofi prajiti si o bere ...tot pe la 20ron p undeva cu spaga

:peace:

valib 09-03-06 15:28

Re: Unde mancam/bem bine

eu mananc in ultima vreme....pleşcăviţă....e ca un fel de hamburger...dar de vreo 2ori mai mare, cu piept de pui...
cei de prin oradea stiu pe unde se gaseste....eu cumpar din centru, de pe strada aia cum mergi spre zoo(langa biserica cu luna)

[ A l i n ]™ 2006 13-02-07 19:07

Restaurant Grill, in Russe (Bulgaria),unu din cele mai scumpe din Bulgaria si totusi cu pretzuri mult sub cele din RO. De ex 5 persoane,am servit:
- 4 portzii piept pui grill (nush cum o prepara, da' are un gust nebun)
- 5 salate grecesti
- 4 sucuri,1 cafea, 3 Becks
- spaghette cu piept de pui, si multe chestii prin ea (f buna, si imensa)
- 5 portzii de cartofi (1 din greseala)
- 5 clatite cu finetti :lol: (cu frisca etc..)
nota: 60 ron
situat in centru orasului, pe un bulevard deschis doar circulatziei pietonilor, gen Lipscani(doar gen, e mult mai frumos) + zeci de magazine, reprezentantze (nike,puma..etc) si pretzuri mai mici decat in Bucuresti. poa ajungetzi p-acolo...io sunt saptamanal sau kiar de 2 ori pe sapt

Taxe kre trebuiesc platite: 21 ron taxa pod la iesirea din RO
5 euro vigneta la intrare BG (valabila 1 sapt) sau 30 euro valabila 1 an
6 euro taxa pod la iesirea din BG (sau 5 leva pt baiatu' de acolo fara bon :lol: )

cei din bucuresti, v-as sfatui sa incercatzi dk nu atzi fost deja

SHOGUN-A8 14-02-07 15:05

Killer Chicken anyone? :lol:

cls21b_EVO 14-02-07 15:22

Adevarat, cu Killer Chicken...aici in Romana, langa magazinul Eva...este foarte bun.Mai ales File Piept de Pui...eeee HAOS !:D

EvLSant0S 14-02-07 15:40

Quote:

Originally Posted by cls21b_EVO (Post 749496)
Adevarat, cu Killer Chicken...aici in Romana, langa magazinul Eva...este foarte bun.Mai ales File Piept de Pui...eeee HAOS !:D

Tare,eu de la Killer Chicken , cu majoritatea prietenilor mei .. mancam de acolo. .. WHISKEY =)) :D
si e bun rau de tot :D

All times are GMT +2. The time now is 02:00.

- Copyright 2026 4Tuning