![]() |
il va linisti intr-un fel....si-l va nelinisti in alt fel:D:D:D
|
mai fetelor da voi tot zicetzi ca ne trimitetzi poze... da vad ca nu ne trimitetzi... nu avetzi sau ce :D :twisted:
|
sal
mi le vor trimite mie primu.. :)) asa mi-a soptit o pasarika :))
|
doarr4u17 iar nu esti cuminte. de unde stii ca vei fii tu primul poate eu voi fii acela care le va obtine primul :D :P :D
|
ma da voi chiar ma enervatzi!! poate ma duc eu la cluj si le fac poze :D si o sa am eu primu pozele :) c zicetzi fetelor ma primitzi la voi?? :D :twisted:
|
mai kamikaze da tu te autoinviti asa. si iti raspund eu nu te primesc pe tine pentru ca am vb eu cu ele si pe mine ma primeste nu este asa fetelor :P :D :D
|
sunt deacord cu fetele :p
|
daca te-ai loga ar fi si mai bine :P
|
vreti poze? cat dati?
:peace: |
Mah baietii...eu cred k voi cam visati prea mult....si nu ii vorba k ne speriatzi...k nu ne speriem noi asa ushor....numai k noi ne-am adunat aici pt masini nu pt. lipeli :D ....k de alea ne facem timp alta data :P ...in ceea ce priveste pozele cu noi....vb cu LaMishto....si platiti si lui ceva sa vi le dea... :wink: (am glumit)....las k o sa va trimitem poze..numa sa avem timp :lol: ....sau poate chiar ne vedem daca veniti la cj....OK...yo va pupacesc pe totzi...& drive safe 8)
|
in vara sper sa ajung in cluj. poate mai repede. vad eu.
|
va asteptam cu mult drag pe totzi la cluj....iar laura are dreptate....conteaza pasiunea nostra pentru masini......nu pozele noastre:D:D:D.....o sa vedeti si pozele noastre curand, desi nu cred ca ele ar schimba ceva....
|
mmm f frumos ceea ce vad,fete pasionate de automobil,si nu ma refer la fetele \"care stiu ce-i viata\" in merCedes si beemve,ci la cele care pot aprocia orice masina
bv voua,sper sa ne concuram pe la legale |
1 Attachment(s)
juniori...numa sa nu trageri cate-o laba cand le vedeti si sa va dati drumu in pantaloni, acuma o vedem pe ana-maria :lol:
|
ps: fuck, am pus 8unde nu trebuiia, rog pe moderator sa-l stearga sau sa-l nmute la poze cu membrii
|
lasa merge si aici:)... nu-i bai..
|
:lol:
|
ce sa linistit lumea....nu mai scrie nimeni nik?Acuma ati vazut si poze cu noi...(sper k le-ati vazut)...
|
heheh si eu :p
|
Quote:
|
Am vazut-o si pe asta. Fete carora le plac masinile si apoi fardurile si alte bazaconii de femei . BRAVO!!! Exemplu prietena mea uraste masinile ca vb despre ele mai mult decat despre ea ghinionul ei!
|
Ne plac intradevar foarte foarte mult masinile :p... :lol: .....si poate prietena ta nu le-ar ura atata daca i-ai acorda si ei mai mult atentie.....in fine, nu ma prea pricep la sfaturi. Eu tocmai de la un baiat (fratele meu) am pasiunea pt masini....sunt cazuri si cazuri...
|
drep sa spun eu mai multa rabdare am cand ii vorba de masini decat atunci cand ma fardez(atunci pun ceva pe fatza sa se asorteze si am, plecat :o )....dar msinile... :P..au prioritate...in cazul acesta 8)
|
laura vreau si eu id tau ptr a putea vb despre masini. :D
id meu este adytza_pytyc89 punema in lista ta :D |
Sunt foarte curios cum e sa discuti cu o fata despre masini ....adik tu sa vorbesti si ea sa inteleaga , si dak se poate sa mai te si corecteze .... cred k e super ....deabia astept :d
|
nu suntem experte dar....scuze am sa vorbesc in numele meu :d...cred ca nu as chiar pe dinafara:p...dar nici nu stiu totul despre masini:(
|
Re:
Quote:
|
laura...faza cu scrisul...mai laso in colo, ca nu tot timpul ai grija sa scri corect..te mai grabesti...nu-ti pasa si de alea...in schimb sunt de acord ca nimeni nu se naste invatat si ca.....daca il intereseaza se informeaza....parerea mea....:p
|
Re:
Quote:
|
am inteles :wink: .....si totusi mesajul a fost important :lol:
|
Nu mam suparat ... :D ... stiu k am probleme cu gramatica si cu exprimarea ....si sunt de acord k nimeni nu se naste invatat .......dar voiam sa zic k atunci cand vb cu o fata despre o masina ..... si ii zici k are motoru de 2L si 16 valve si mai are si 150 de ponei .... sa nu se uite la tine ciudat si apoi sa inceapa sa vorbeasca de Avon si Oriflame :? ...Asta voiam sa zic ... nu am insinuat nik de genu k voi ati sti de toate .....am spus doar k sunteti pasionate de masini si mai stiti cate ceva , poate ceva mai mult .... Si var placea sa discutati despre masini :D
|
As dori sa va cer parerea in legatura cu ceva...mie imi plac fff mult bmw-urile (si nu numai)..insa un prieten imi zicea k o fata/femeie nu ar trebui sa-si cumpere un bmw pt. ca e risipa de bani...pt ca bmw-ul ofera mai mult decat cere o fata...si ca bmw-ul este doar pt. baietzi...Ce ziceti?
|
laura draga....sa inteleg ca un bmw face diferentze intre un baiat si o fata...nu am inteles fraza.. \" pt ca bmw-ul ofera mai mult decat cere o fata...si ca bmw-ul este doar pt. baietzi...\".....adica un baiat cere mai mult de la o masina si o fata nu......atunci cred ca se faceau masini de fete ....si masini de baietzi...dar in schimb masinile sau facut dupa alte criterii.....
|
Re:
Quote:
Hmmm.. o sa incerc sa iti raspund, insa nu stiu toate detaliile pasiunii tale pentru BMW-uri: iti plac pentru cum arata sau pentru ceea ce au sub capota si performantele lor? Cred ca prietenul tau s-a referit la \"risipa\" cu gandul la ceea ce au sub capota, pentru ca ( si aici nu vreau sa fac nici o discriminare) stim cu totii ca putine sunt fetele care stiu sa conduca bine, si care stiu sa \"exploateze la maxim\" masina cand e nevoie. Eu de exemplu cunosc doar 3 fete pana acum care stiu cu adevarat sa conduca, si nu ma refer in doar a apasa pedala de acceleratie pana vad rosu la turometru. Intr-adevar, BMWurile sunt frumoase, insa nu prea vad , de exemplu, o domnisoara finuta si delicata sa coboare dintr-un 760i sau stiu eu .. un M3... aia ar fi itr-advar dovada de risipa si .. poate ifumurare... Daca intelegeti unde bat. Depinde acum si de tine, cum am zis, ce anume iti place la BMWuri. Fiecarui om i se potriveste o masina ( sau mai multe). Daca o dau in aberatii sa imi spuneti :) Deci, revin la ce ai spus tu: daca o fata stie ce si cum sa ceara ( lucruri, senzatii si altele ... :D ) unui BMW, atunci i se potriveste. Daca doar le admira, mai bine ramane la admirat, caci daca s-ar apropia mai mult, s-a plictisi. |
A! si inca o chestie... Daca o fata crede ca i se potriveste un BMW, atunci cu siguranta va face sa arata ca si BMW-ul i se potriveste ei. Aici e vorba de tuning interior.. exterior... in culori de fete :twisted: astea le stiti si voi ;)
R3SP3KT! |
am observat ca un coleg de al nostru are nick-ul kamicazee......stie cineva ce inseamna acel lucru?....scuze ca nu-s la subiect cu ce e scris mai sus:d....
|
Re:
Quote:
|
in most wanted este o fata cu numele kamikaze :P
|
Re:
Quote:
|
''Ce bun spirit de observatzie....cred ca si amy tot la aia s-a referit...imi suna si mie cunoscut numele...si nu imi aminteam exact unde l-am auzit/vazut...desi mai nainte m-am uitat la filmuletz ''.......nu e asta...primul sens al cuvantului kamicaze este: vant divin...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
- Copyright 2026 4Tuning