![]() |
Re: TICO = Masina Mortii ?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asta cu forta de inertie e valabila si la masini mari si scumpe :D on-topic: cam 75 % din posesorii de masini mici (gen tico) sunt constienti si nu le forteaza prea tare,din aceasta cauza nu prea vezi la stiri accidente cu tico din care sa rezulte morti. asa daca te joci cu lumanarea :D si vrei sa ii dai la masina cat are pe bord e foarte probabil sa mori cam in orice masina iar din cate vad eu la stiri mai degraba masina mortii este BMW :rolleyes2 si inca ceva,spunea cineva mai sus ca e cam penibil sa mori in TICO man fie ca mori in dacie,tico,ferari sau mai stiu eu ce masina tot fier e ;) numai bine |
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.
Este destul de evident pentru oricine cu 2 ochi si IQ mai mare de 50 ca TICO nu este o masina sigura. Masina veche, mica, ieftina si destul de fiabila in comparatie cu alte troace.Singura protectie este bara de ranforsare din portiera. Problema care nu o inteleg este chestia cu limitarea vitezei la 80:lol:. Fiecare circula cu viteza la care se simte in siguranta, daca cineva vrea sa mearga cu 150 e problema lui, eu unul nu am depasit 130 pe A2 pentru ca asta este viteza maxima la care ma simt eu in siguranta.Totul depinde de sofer, daca am conduce toti cu prudenta nu s-ar mai intampla atatea accidente. Pana strang bani de o masina mai buna imi risc in continuare viata in fiecare zi cu TICO.8) |
Am citit toate mesajele voastre , lol tico = masina mortii , nu exista asa ceva ca masina mortii exista totusi inconstienta soferilor, ceea ce am vazut pe http://4lol.ru/cars/ m-a socat ... dar totusi asta este crudul adevar.
Spunea cineva ca se simte in siguranta intr-un bmw , lol, si daca da unu cu tiru in tine :D, altul ca ar limita tico la 80 kmh , lol daca vine ala cu bmw la 120 kmh :D ceea ce cred este ca , cu totii am avea nevoie de o educatie mai buna cand vine vorba de condus ... ehe si eu la randul meu am fost un pericol public , cu rusine si regret recunosc dar pretul pe care l-am platit a fost mic in comparatie cu altii. 2 masini stau in fata blocului distruse ... :P Toti cand ne urcam la volan tre sa gandim ca totusi viata e o loterie indiferent in ce masina te aflii .. intotdeauna se va gasii unu cu o masina mai "mare" ca a ta.Multi nu vor invata asta , multi vor continua sa rupa in 2 pedala de acceleratie, eu unu am realizat ceva viata e mai de pret ca orice senzatie tare. A btw e totusi in bucuresti o scoala pentru prevenirea accidentelor am inteles , parerea mea e ca ei ar trebui sa fie adevaratii instructori nu unchiu , tati si in unele cazuri si mami . Si de final am si eu o intrebare voi ziceti tico = masina mortii dar ce parere aveti de o femeie instructor blonda si eleva ei tot blonda ... oare ce v-a iesii ??? clar PERICOL PUBLIC |
acel tico zdrobit a luat'o in freza la capatul strazii mele, nu se afla nimeni in masina, acolo e un teren de fotbal artificial iar tico din imagini era ultima masina din sir .... timp in care un passat venea incredibil de tare (acel teren fiind pe un bulevard) si nu a mai apucat sa ia curba, fiind destul de dificila la peste 100km/h ... si a intrat ca in branza in cateva masini, si anume : Tico, Mercedes (cobra) si o dacie parca .... tico era prima, de acolo se explica gradul de deformare.
Acum nu stiu dece de aici se poate numi masina mortii, intr'adevar nu e cea mai solida masina construita vreodata, dar ca si "fan" tico pot sa incep sa va insir mii de poze cu masini mari facute varza si sa le numesc masina mortii pe fiecare, nu ar fi corect,nu ? Conduc tico de 3 ani si sunt foarte multumit de ea, consum redus, piese ieftine si usor de intretinut, ce sa mai zic de rca,casco, impozit ;) avand o anume boala a volanului in sange, am mers si foarte tare atat pe sosele cat si pe circuite, iar de-a latu ma dau de fiecare data cand am ocazia, zvonurile cu instabilitatea le pot dovedi pe toate !!! cel mai grav exemplu : am luat o bordura de pe mijlocul soselei, care nu era semnalizata undeva la 80kmh .... dece nu m-am rasturnat ?? da,intr'adevar tico din imagini a fost dauna totala, dar si acul passat'ului ramasese la 160km/h :idea: deci eu NU o voi intitula masina mortii toate cele bune |
Eu cred ca puneti problema un pic cam gresit.
E clar ca nici un accident nu seamana cu altul,am vazut azi la stiri cum dintr-o masina rupta in 2 efectiv si dezintegrata pe 10-20m distanta au scapat toti si chiar au refuzat transportul la spital pt investigatii.Si am vazut accidente banale lasate cu picioare rupte. Si la fel de clar este ca la 100km/h indiferent de masina nu prea ai sanse sa scapi decat prin noroc fenomenal asa cum am descris mai sus. Deci la ce ma refer cand spun ca puneti un pic gresit problema?.... daca dintr-un audi,bmw,vw ai sanse sa iesi intreg la 60-70/h sau chiar fara traumatisme,puteti spune acelasi lucru daca v-ati afla intr-un tico care intra cu 60-70 intr-un copac?aici cred ca e diferenta intre o masina sigura si una nesigura.in aceste conditii tico se poate spune ca e masina mortii |
In primul rand masinile mici patesc toate la fel. Fie ca e TICO,Matiz,Opel Corsa sau alte modele. Din moment ce masina e mica, la viteze mari te faci zob. Se distrug cateodata in totalitate bolidurile.
|
este o intrebare total gresita zic eu si nu cred ca s e poate d a un raspuns in privinta ei poate daca se circula regulamentar cu ea si binenteles nu s e face raliu pe drumurile judetene am putea spune ca este o masina de oras destul d e buna doar atat sa tinem cont ca nici drumurile din tara noastra nu ne ajuta deloc poti avea si o masina cu 5 stele ai toate sansele sa sfarsesti tragic pt ca nu s e circula regulamentar in nici o directie
avem drumuri in romania care ne obliga s a circulam cit mai incet si cit mai putin pt a ne proteja d e eventuale pericole care apar la tot pasul ....etc |
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning