![]() |
re: CHIPTUNING AUTO
Pentru Razvan1977
masina ta va ajunge la 220CP si 480Nm cuplul Pentru adamitza2005 masina ta va urca la 215CP si 500Nm cuplul pretul il aveti pe PM |
Quote:
|
tu ai 180 pe bord - dar masina ta nu va ajunge niciodata acolo .
vei avea alt cuplu deci vei simti diferente in depasiri (acceleratia va fi mai rapida ) nu e o diferenta majora ca si la motoarele TDI dar e un plus de putere care te ajuta. daca doresti putem sa scoatem si limitarea de viteza ! ( nu recomandam) |
... reduceri la TDI - gama VAG (VW AUDI SEAT SKODA)
|
update .... reduceri pentru membrii forumului !
|
Reduceri de preturi la auto: VW - SEAT SKODA 90CP->120CP - 650RON
|
Ford Peugeot Opel Citroen
|
Pt o italianca se poate face ceva ?
marca masina :Lancia Thema an fabricatie :1988 tip motor:turbo 16v capacitate cilindrica:2000 kw :138 (187cp) 320mn multumesc. |
sorry, nu ne bagam la masini sub anii 2000,
nu - nu pot sa o fac |
REDUCERI DE PRET !
SOFTUL UTILIZAT DE NOI ESTE - LICENTA TCM (www.tcmturbo.ro) |
ti-am trimis un BMW320D 136CP/ l-ai rezolvat?
|
Dap / thanks / a mai castigat si el 35 CP
Omul a plecat foarte incantat de la noi . merci inca o data - urmatoarea masina care vine din partea ta o sa aiba si o reducere ! Turbocip dealer TCM TURBO |
ok... mentine reducerile ca iti mai trimit masini !
Salut |
Preturile raman stabile inca la TDI-uri
|
GOLF5 BKE,BKD reduceri de pret
PASSAT, OCTAVIA2 mentinem pretul jos pentru forumistii 4 tuning Activam functiile RANGE , Ridicarea Automata a Geamurilor la masinile din grupul VAG care au cheie briceag si alarma de fabrica + geamuri electrice , iluminarea bordului la punerea contactului , inchiderea usilor dupa ce masina depaseste 15km/h + altele |
Vreau si eu reducere de iarna!!!!
Kia Cerato 2007, 1.6 CRDi 16V (1582 cmc), 85 KW (116 CP), 255 NM.Pret? |
Putere 85 kW / 115 CP urca la - 107 kW / 145 CP castig + 22 kW/30 CP
Cuplu motor 255 Nm urca la -310 Nm castig + 55 Nm Viteza maxim? 188 km / h. urca la - 195 km / h. castig + 7 km / h Oferta facuta mai sus este oferta SAFE !!! Daca doriti o modificare custom , se poate face fara nici o problema o versiune mai puternica sau mai slaba in functie de dorinta dumneavoastra sau de uzura motorului dvs. Pretul il veti avea in 10 min pe PM |
UPDATE
|
Quote:
|
mersi
|
Golful dumneavoastra va ajunge la 150CP si cuplul la 365Nm
Pret promotional :650RON si te pot ajuta daca vii in Otopeni/Voluntari .... Softul folosit: TcmTurbo In plus daca apar update-uri ale softului pe parcurs , veti beneficia gratuit de acestea Tel 0722 384 553 |
salut , la masinile mai vechi de anu 2000 poti face ceva???daca da spunemi
la o mazda xedos 6 motor.2000v6 24v an fab 1996 kw&cp.103-140 cod motor.KFZE |
nu ma bag la 1996 / nu merita oricum nici pentru tine CP vs Pret /
|
Marca : BMW 316i
Capacitate Cilindrica: 1895 Tip motor: Kw :77 Combustibil: benzina An fabricatie :1999 As vrea sa stiu daca se poate face ceva cu toate ca nu se incadreaza in varsta respectiv minim an 2000... daca ca cat costa .Ms |
Nu, imi pare rau Uzy
|
Reduceri EDC15 dupa sarbatori !
|
Ti-am trimis un Golf5 2004 / numele omului e Valentin ! (i-am dat telefonul tau)
a mai ajuns la tine ? |
Da - a ajuns saptamana trecuta - Golf 5-140CP/320Nm [tip motor BKD] si a plecat cu 170CP /410Nm !
Foarte fericit omul - am vazut asta pe fata lui :) Mersi ! |
Ziua buna ,
Multumesc pentru activarea functiei RANGE.Te voi recomanda tuturor ce au nevoie sau doresc vreunul dintre serviciile oferite de voi. Sunt foarte multumit. Multumesc frumos |
ce face functia aia?
|
Range / iti arata cati km mai faci cu combustibilul din rezervor / Gama Golf4 - Bora /
Roll up/down Windows - Inchiderea geamurilor direct din butonul cheii ! Se mai pot activa : inchiderea automata a usilor dupa depasirea vitezei de 15km/h + altele ! Suntem offtopic :D |
Mi-am facut si eu weekend-ul acesta soft-ul la Iulian, baiat foarte serios si rabdator.
In mare parte totul a decurs bine, l-am retinut un pic mai mult pe Iulian (aprox. 3h cu tot cu ceva teste pe autostrada), sper ca nu mi-a umplut prea rau frigiderul :) Dupa specificatii ar trebui sa am 65cp in plus, inca nu am verificat pe dyno, acum am o mica problema de presiune, imi trebuie un nou furtun la o imbinare pe tubulatura intercooler-ului, imediat ce il schimb o sa revin si cu un dyno sa vedem cum stam pe foaie :) bafta Iulian, ne mai auzim/vedem noi si pt. viitoare modificari. |
NU e plin frigiderul ...stai calm .... asa fac cu toata lumea ... ca sa stiu ca a plecat multumita ! Sigur - ne auzim la un telefon ! Am uitat sa te intreb : un dyno ai facut si tu inainte ? :)
Thanks de feedback ! |
megane(sedane ultimul) 1.5 DCI 105cp si numai stiu ce cuplu are...
Ce pret ? si ce iese ? |
salut ai putea sa imi dai un pretz pt un chiptuning la
Citroen Xsara 1,6 16 v 110 cp VTR 2001 ms mult |
Quote:
Iese foarte bine ! Pret 230€ Aveti Garantie scrisa daca masina are mai putin de 60.000Km sau 3 ani ! Toate cele bune! |
Quote:
Pret 700Ron [Consum redus de carburant pe aceasta masina- din feedbackurile clientilor nostri ] |
Quote:
se poate activa optiunea aceea cu inchiderea geamurilor din cheie ..sau mai pe scurt ...are optiunea RAGE?...sau doar cei din VAG |
Ai PM !
|
revin cu impresii dupa 2 saptamani de la resoftare .. este super .. masina merge de rupe ..
thanks Iulian .. si te rog sa nu uiti sa imi trimiti harta pe e-mail. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning