Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   S14a (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/97367-s14a.html)

MC Mate 02-10-09 22:42

Re: S14a

si eu ca si HAI am ales japoneza pt drift insa bmw tot ramane acolo :D avem si bmw si japoneze :D asta da COMBO

sergiu_evo 03-10-09 01:40

felicitari pt achizitie sa o stapanesti sanatos si sa o ti cat mai mult dealatu;)am mers cu masina trage bine:-P

Mitza_pk 03-10-09 13:20

felicitari si bafta la modificari sa iasa cat mai bne si buna la drift;)

Keisuke 05-10-09 16:35

Quote:

Originally Posted by 69-HAI (Post 2684124)
m-am gandit ca tre' sa incerc si altceva,
dar oricum bmw-ul ramane acolo in sufletul meu
are locul lui, e de neinlocuit

am uitat - vand si eleronul, pretul il faceti voi - cei interesati

vorba baietilor de la "forta V8 bavaria" : bine ai venit in poporul chinez ;), sa nu uiti sa faci poze cand incepi sa lucrezi la masina, sunt curios daca nu o sa iti fie mila sa bagi flexul in ea.
Felicitari pentru achizitie si sunt curios daca o sa iti placa mai mult ca bmw-ul ;)

kickass 05-10-09 18:49

felicitari pt. achizitie!
bafta cu ea si sa ne ti la curent cu transformarea in drift car :-)

ZooM-ZooM 05-10-09 20:29

cand mi a zis axela ca ai plecat dupa ea la tm nu mi a venit sa cred :lol: "sorin ?! japoneza?! dar vai,cum dracu ?! :D " felicitari pentru decizie,sunt soto convins ca nu o sa regreti ! pana si pe platforma sta altfel :D se lasa mai usor purtata

69-HAI 01-11-09 14:17

SALUT
A VENIT IN SFARSIT TIMPUL CA MASINA SA INTRE IN LUCRU.
IN URMA PARTENERIATULUI PE CARE O SA-L AM CU
FIRMA EXELESIS MOTORSPORT, MASINA VA FI "PREGATITA" DE CATRE EI,
SPECIAL PT DRIFT CU PIESE SI SETARI PROFI
AM DUS MAISNA LA EI LA GARAJ.BAIETII DEJA S-AU APUCAT DE MUNK
IN URMA UNEI MASURATORI DINO - MASINA A SCOS 200 DE CAI
DOAMNE AJUTA LA MAI MULT

69-HAI 01-11-09 14:19

PR CEI INTERESATI,SAU POATE AUZITI CEVA....
VAND INTERIORUL MASINII - IMPECABIL SCAUNE INCALZITE SI BANCHETE SPATE
PLUS MULTE ALTE PLASTICE ,PLASTICUTE,MOCHETE, ETC.....
PRETUL IL FACETI VOI

69-HAI 01-11-09 14:22

VOI REVENI CU INFO IN LIMITA TIMPULUI DISPONIBIL

69-HAI 01-11-09 14:27

AM UITAT ...
0723.739.956 - SORIN

LAFv8 01-11-09 14:30

Quote:

Originally Posted by 69-HAI (Post 2684124)
m-am gandit ca tre' sa incerc si altceva,
dar oricum bmw-ul ramane acolo in sufletul meu
are locul lui, e de neinlocuit

am uitat - vand si eleronul, pretul il faceti voi - cei interesati

credeam ca te-ai vandut:lol:oricum corpul tau cere sa reprezinte o chinezarie:lol:)))))bafta pntr ce-ai in cap, ca proiect;)

sergiu_evo 01-11-09 14:43

cum e cu proiectu?:D

69-HAI 01-11-09 15:07

proiectul abia s-a inceput
ms dani.bafta si tie

B39738 02-11-09 12:45

hai sorineeeeee...am nevoie de capota!!!...:)...glumesc...

orice ai nevoie la orice ora din zi si din noapte sa ma suni sau sa imi zici...ventilatoarele te asteapta daca te decizi sa schimbi solutia constructiva...

69-HAI 02-11-09 14:18

capota e ca si a ta
dar mai intai tre s-o fac pe a mea de fibra
ms pt electroventilatoare

MC Mate 03-11-09 20:23

dute ma haiule si fa niste poze ceva, o bucata de fier, un surub baga si tu o poza aici sa mai vada lumea ce draq

Mitza_pk 30-11-09 21:34

Cv nou cum arata acum masinuta ta niste poze dak ai:D

69-HAI 01-12-09 22:41

sal. intra pe www.69hai.ro
vei gasi informatii referitoare la evolutia proiectului si nu numai.
proiectul e intr-o stare avansata fata de ceea ce stiti
astept pareri

MC Mate 03-12-09 01:59

bah da sa nu pui si pe forumul asta, GRATIANNNNNNNN ia uite ce face HAIu nu vrea sa posteze pe 4tuning :)))))))))))))

zN3u 03-12-09 12:34

raule pune si aici pozele nu doar acolo m-am uitat si acolo dar sa stie si omu de rand de aici de ele ce "scule" ti-ai luat tu pentru masina ce ai facut ai inceput sa le montezi , ti-a venit intercooleru,radiatoru de oloi ?

69-HAI 10-12-09 20:20

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 2858124)
raule pune si aici pozele nu doar acolo m-am uitat si acolo dar sa stie si omu de rand de aici de ele ce "scule" ti-ai luat tu pentru masina ce ai facut ai inceput sa le montezi , ti-a venit intercooleru,radiatoru de oloi ?

"omu de rand"...... dar ce la mine pe site intra doar aristocratii...?

U_TUNING 10-12-09 23:48

Pai dupa ce fel iti prezinti masina...........incepe lumea sa creada ca numai super starurile intra la tine pe site!!!

Oare de ce nu poti pune cateva poze si o mica prezentare pe acest forum.....asa cum facem si noi ....muritorii de rand!!!

FLAME 11-12-09 10:54

ce culoarea va fi masina la final?

zN3u 11-12-09 10:57

Quote:

Originally Posted by 69-HAI (Post 2879639)
"omu de rand"...... dar ce la mine pe site intra doar aristocratii...?

Nici de cum nu o luat in nume de rau doar spuneam ca aici esti in parteneriat cu 4t de foarte mult timp iar acu aici nu mai vrei sa ne spui,arati nimic ne trimiti doar la tine pe site :( asta era ideea nu am spus din rautate stai linistit poate nu chiar toata lumea stie forumul`u tau inca nu e asa popular (situl nu omu:D )

NU TE SUPARA PE MINE! si spor la treaba ar fi frumos ca din cand in cand macar sa ne mai ti si aici la curent si daca dai copy/paste la postul de pe situl tau.

Multumim de intalegere!

tarnafes 11-12-09 12:18

Frate eu intru pe forum la HAI...dar eu sunt aristocrat totusi 8)

69-HAI 11-12-09 20:31

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2880391)
Pai dupa ce fel iti prezinti masina...........incepe lumea sa creada ca numai super starurile intra la tine pe site!!!Oare de ce nu poti pune cateva poze si* o mica prezentare pe acest forum.....asa cum facem si noi ....muritorii de rand!!!

salut in primul rand nu am spus-o cu rautate si departe gandul de a fi ironic.nu stiu ce te face pe tine sa crezi ca din modul meu de prezentare al masinii mele,la mine pe site intra doar super starurile si tu esti muritor de rand....abia am timp sa-mi prezint masina la mine pe site,dar sa mai intretin un topic in alta parte,mai am si alte lucruri de facut ca banii un pica din cerdaca te intereseaza cu adevarat proiectul meu intrai pe site sa-l vezinu stateai sa ma "certi" ca de ce nu pun si aici poze si alte informatiifara suparare man nu mi-o lua in nume de rau dar.......dan si altii ca el de ce pot intra pe site sa vada ce se intampla si tu nu.....

69-HAI 11-12-09 20:39

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 2881141)
Nici de cum nu o luat in nume de rau doar spuneam ca aici esti in parteneriat cu 4t de foarte mult timp iar acu aici nu mai vrei sa ne spui,arati nimic ne trimiti doar la tine pe site :( asta era ideea nu am spus din rautate stai linistit poate nu chiar toata lumea stie forumul`u tau inca nu e asa popular (situl nu omu:D )

NU TE SUPARA PE MINE! si spor la treaba ar fi frumos ca din cand in cand macar sa ne mai ti si aici la curent si daca dai copy/paste la postul de pe situl tau.

Multumim de intalegere!

sal
nu am nici un motiv sa ma supar pe tine si daca aveam iti dadeam pm nu imi spalam rufele in public.
eu imi prezint masina unde vreau,cine e interesat se uita oriunde ar fi,
asa cum o fac multi oamnei care intra pe site sa vada evolutia proiectului

zN3u 12-12-09 17:05

Sal,
pai ala e baiu ca nici acolo nu ai mai scris nimic de 2 saptamani , si eu intru pe situl tau sa ma uit vb cu baieti de aici parerea mea sa iti puna un mic banner la publicitate ceva eu nu am stiut nimic de situl tau pana nu am dat o data intamplator de el ;)

spor la treaba sa asteptam sa ne mai ti la curent na macar acolo daca aici nu vrei :P ma gandeam ca te-a deranjaj cumva ce am spus aici nu de alta ;) sa auzim numai de bine.

69-HAI 14-12-09 10:07

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 2885224)
Sal,
pai ala e baiu ca nici acolo nu ai mai scris nimic de 2 saptamani , si eu intru pe situl tau sa ma uit vb cu baieti de aici parerea mea sa iti puna un mic banner la publicitate ceva eu nu am stiut nimic de situl tau pana nu am dat o data intamplator de el ;)

spor la treaba sa asteptam sa ne mai ti la curent na macar acolo daca aici nu vrei :P ma gandeam ca te-a deranjaj cumva ce am spus aici nu de alta ;) sa auzim numai de bine.

sal
asa este nu am mai scris nimic in ultimul timp la mine pe site,
in ceea ce priveste evolutia proiectului si asta pt ca nu am avut ce,pt ca
baietii au fost f.ocupati cu masina lui teo din care au reusit sa scoata 901 cp.
nu vreau sa scriu sau sa prezint ceva doar de dragul de a face asta,poate plictisesc(zic eu),vreau sa postez etape si lucruri interesante din evolutia proiectului
stai linistit nu m-a deranjat nimic din ceea ce a-ti spus si plus de asta
ma pot considera un tip tolerant si intelegator

B39738 14-12-09 10:29

Sorine, te astept daca se incurca treaba, asa cum ti-am zis...fa-o pachet si adu-o aici.

69-HAI 14-12-09 17:35

sal dragos iti multumesc f.mult pt sprijin
in cazul in care intervine ceva.....apelez
ink o data iti multumesc

69-HAI 14-12-09 17:40

Quote:

Originally Posted by FLAME (Post 2881133)
ce culoarea va fi masina la final?

sal
nu stiu exact ce culoare va fi
dar sigur voi lucra si la partea estetica

zN3u 14-12-09 18:31

Sa nu spui ca am fost doar rau si te-am criticat

Multa bafta iti doresc cu noua orezara si sa o termini cat mai repede si bine cu putinta sa vina mosu cu multe bunatati atata pentru japoneza cat si pentru familia ta.
Abea astept sa te vad cu japoneza pe circuite! si de stiu ca imi rup iar spatele cu caucioace ca la koe numai sa faceti voi performante.

69-HAI 14-12-09 19:59

ms frumos
iti doresc multa sanatate si tie si sarbatori fericite

B39738 22-12-09 22:59

poza spion

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1260793187

nepoateeee!!!

MC Mate 22-12-09 23:51

hehe ii fac si eu dastea k ma duc pe aoclo mai des decat el :)))

All times are GMT +2. The time now is 10:17.

- Copyright 2026 4Tuning