![]() |
Re: Un Daewoo Cielo rosu
Buna dimineata!
Scuze de intarziere dar am fost in "saptamana" de miere si de aceea nu am putut sa raspund. Daca vrei mai multe detalii si poze putem vorbi pe messenger cu id-ul cruceru_cok |
Offff!!!imi pare rau dar nu mi-a dat banca decat 4500!!!asta e....ramane un vis...Spor la vanzare!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca nu ma apucam de ce m-am apucat il luam eu :oops: asta e.. bafta cok |
si treaba cu kilometrii ii reala...eu am 354 de mii reali, da in bord am 254 de mii :d
da mno daca o fost masina ta personala si alea alea ii posibil 150 real...intrebare...ce fel de teava ti-ai pus la tobe? de 50 din fata pana in spate? casa de piatra ca mi-am adus aminte :P |
Da ,casa de piatra!!!!Offff, inca mai visez la ea!!!!dar deja am luat alta.....pe care o sa incerc sa o aduc cel putin in acelasi stadiu....Super tare masina!
|
te ajut cu sfaturi
|
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos..........super tare!!!!1
|
1 Attachment(s)
Noua mea achizitie.
Ce parere aveti ... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
parca o stiu si eu dp undeva
|
Quote:
https://img206.imageshack.us/img206/2...wkok8cg.th.jpg |
Si yo care credeam ca nu va prindeti
Lasa ca ma fac eu mare ... Oricum lui Gabi trebuie sa-i atribui meritele ! |
facuta cu gust
|
Il mai ai de vanzare?ma interesez si eu din cand in cand ....imi creste salariu din mai-iunie...:)..mai fac un drum la banca si..:)
|
Nu-l mai vand pt. ca a ramas in familie.
Si oricum nu prea mai arata la fel ca la cum merge taicameo ... am preferat sa mai vand de pe ea. |
ok,nici o problema!mai ai vre-o ceva de vanzare de pe ea?KITUL EXTERIOR L-AI DAT?MA MAI INTERESAU PLEOAPELE!
|
Chiar dragut Cielo asta(este printre cel mai frumoas pe care l-am vazut).:D
|
Mult Respect pt Co-k ! Felicitari pt Cielo ... vin cam tarziu felicitarile mele, dar sincer nu am intrat pe sectiunea asta DELOC aproape !
Felicitari pt saltul facut la bmw ! In rest ... iti doresc putere de munca si sa fi sanatos ! bafta ! ne vedem in trafic .. stii tu .. blitz blitz si ridicam usor degetele de pe volan ;) ! |
Mersi Vialy, bafta si tie cu Ticozaurul (trec in fiecare dimineata pe langa el).
Sper sa pot deschide un topic si la sectiunea BMW atunci cand va masina va merita. |
Quote:
si sa iti dau numarul :-P |
In sfarsit vad si eu un Cielo care arata cu adevarat bine. Felicitari si iti doresc la cat mai multe modificari si fara incidente:peace:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning